Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-10-2009, 19:26   #1 (permalink)
Registered User

ajutor in achizita unui xbox 360

salutare as dori si eu niste sfaturi de unde pot lua un xbox 360 jasper in rate...la un pret avantajos..am avut un playstation3 dar nu il mai pot folosi deoarece nu gasesc o unitate bd cu totul...imi fine daca cineva stie de unde il pot lua nou,la un pret avantajos,jasper,si in rate ias fi foarte recunoscator..stiti cumva daca este bine ca am pus un ventilator de ps3 cu 19 palete il locul unuia cu 15..lam luat de la cineva care avea versiunea de 60gb..ok multumesc.stima

hanea is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 21:27   #2 (permalink)
Lost & Found

mihai_89's Avatar

Quote:
Originally Posted by hanea View Post
salutare as dori si eu niste sfaturi de unde pot lua un xbox 360 jasper in rate...la un pret avantajos..am avut un playstation3 dar nu il mai pot folosi deoarece nu gasesc o unitate bd cu totul...imi fine daca cineva stie de unde il pot lua nou,la un pret avantajos,jasper,si in rate ias fi foarte recunoscator..stiti cumva daca este bine ca am pus un ventilator de ps3 cu 19 palete il locul unuia cu 15..lam luat de la cineva care avea versiunea de 60gb..ok multumesc.stima
Nu prea poate sa iti spuna nimeni sigur unde poti gasi Jasper. Cel mai bine e sa te duci in magazinele mari (MG, Altex etc.) sau hipermarket-uri si sa vezi live cutia (pe ea ai seriile LOT-ului din care provine, respectiv data fabricatiei si iti poti da seama 100% ce procesor are - uite aici o lista detaliata Xbox 360 DVD Drive Database ). Arcade-urile Jasper le gasesti destul de usor, insa pentru celelalte variante trebuie sa cauti mai mult. Succes!

mihai_89 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console

Thread Tools

Posting Rules