![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am castigat un PSone, si, normal, au inceput si problemele. 1) Console este PAL. Cum pot sa fac sa mearga pe ea si jocuri NTSC copiate? 2) Televizorul pe care il folosesc nu stie de NTSC. Mi-am luat un adaptor NTSC-PAL. Daca fac sa mearga jocurile NTSC pe consola, acest adaptor imi va fi bun de ceva? 3)Am un joc original PAL care merge foarte bine. Insa mi-am luat de pe Net un joc PAL (Forumula One Arcade), pe care l-am scris pe un CD Memorex Black, si cu toate astea nu imi merge. Imi zice "Please insert PlayStation format disc". De ce, si ce pot sa fac? Imi pare rau daca intrebarile sunt de om idiot, dar primul meu contact cu PS a fost ieri. Va multumesc anticipat!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mersi pentru raspuns, SR. Dar in ceea ce priveste NTSC-ul, cum e? Am vreo sansa sa il fac sa mearga? Si voi cum ma sfatuiti: sa iau un mod-chip de la Unirea, sau sa iau unul de pe www.mod-chip.com? Va multumesc anticipat!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| re
am vazut ca pana la urma ai luat un modchip din unirea. dar intrebarea este: era scris? pt ca daca nu, trebuia scris inainte de instalare. de aceea nu iti merge ntsc-ul. email me si mai stam de vorba man. best regards | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|