![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
am fost la unirea dar am vrut sa vad jocul inainte sa-l cumpar si mi s-a parut ciudat ca avea o carcasa de plastic mat, galben... jocul era super mario bros. deluxe eu am 2 jocuri originale care au carcasa transparenta!? oare jocurile din unirea sunt originale sau sunt facute cu vre-un "GamePak Writer" (or whatever)??? apropo: de zelda nu ziceti nimic? ca mereu aud de zelda... e chiar asa marfa?
__________________ Alex - 0727.571.253 Last edited by BLK; 03-01-2003 at 21:07.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Zelda decamdata nu a aprut pentru game boy advance, dar apare in curand, a link to the past, de pe snes. Super beton, cel mai mai Dar exista o versiune si pentru game boy normal, zelda Link's awakening, care mie mi-a placut foarte mult. Se trezeste el pe o insula si nu stie daca e vis sau realitate, in final este si mai misto | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Eu intrebam de jocuri pentru GB Color nu Advance... Exista doua Zelda pentru Color: Oracle of Seasons, si Oracle of Ages... Mi s-a povestit ca sunt ambele super marfa, deocamdata n-am resurse sa le cumpar si as cam vrea sa vand GameBoy-ul.
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu caut niste jocuri ptr gamecube...ma puteti ajuta?
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|