![]() |
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
In your face PC gamers!!!
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Am incercat sa joc pe emulator + gamepad xbox si am ajuns la 10% probabil. Jocul e simpatic si probabil a fost bun pt vremea lui. Dar nu mai suport!!! Ce ma dispera este faptul ca e un joc 3D si trebuie sa folosesc gamepadul in loc de mouse, asta ma face sa am control f prost. Concret: - aim cu prastia: imi ia f mult sa ajung la punctul x,y dorit. E pe la inceput un mini-game in care tre sa faci target practice contra timp. Am renuntat la idee dupa 20 de incercari. - trebuie sa mergi pe o scandura ingusta. Asta implica sa bag 3d view, sa setez dreapta-stanga pt a fi cu tinta fix pe mijlocul scandurii apoi scot 3d view si walk straight (pt ca scandura e ingusta si caracterul alearga destul de repede, nu pot sa corectez directia din mers pt a nu cadea). E adevarat ca joc numai de 10-20 ore cu gamepadu si nu am skill deloc, dar nu simt ca o sa ajung vreodata sa am dexteritate decenta. Daca as fi avut mouse si mouselook ar fi super lejer (am jucat mult fps la viata mea). In final, nu pot pricepe existenta jocurilor 3d pe console, controlul cu gamepadul fiind net inferior controlului cu mouse-ul. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| vezi ca se poate si merge incet, nu trebuie sa faci aberatia respectiva cu functia de "look around".
__________________ - How did you know Eddy was still alive? - He's not, he's dead. He just forgot to lie down. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |