![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Desi eu am deschis acu ceva vreme threadu', inca nu mi-am luat aragaz. ![]() Dar sper s-o fac maine: Zanussi - 8.5 mil, cu 4 ochiuri, apridnere electrica, siguranta flacara cuptor si plita, rotisor electric (nu-mi place, dar la banii astia), culoare metalica si capac de sticla. Metro.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Poate aveti mai multe detalii ? De "sucks" ? Inca am si functioneaza un argaz romanesc de 35 de ani...
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
al meu are cam 2 ani si a ruginit bine de tot sub usa de la cuptor. nu cred ca la rezistenta se compara astea cu aragazurile romanesti de acum 20-30 de ani si nici frigiderele.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Hmm, ruginaaaaa ? De la ce ? Dark Reign, sa inteleg ca tu ai tot Zanussi facut in RO ?
|
| | #51 (permalink) | ||
| kork, ti-ai luat aragaz? tocmai ce m-am intors din voiaj si mi-e o foameeeeeeeee... . Hai, de unde ne luam aragazuri?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Dark Reign: Pai nu are garantie 3 ani? Al meu e luat din carrefour tot de 2 ani si nu are urma de rugina in pofida faptului ca il curat cu solutie Triumf (soda caustica). E inox. A,da, si e indesit...
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
au trecut 3 ani cred,ca un an a stat degeaba. anyway....e al bunica-mii. acasa am un bosch din inox,mai bun
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
la cele de inox raman unele pete dupa ce-l cureti, nu mai e inoxul ala `shinny` da overall,imi plac cel mai mult
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Just, al meu e Ardo (made in Italy) din Inox si are deja respectabila varsta de vreo 5 ani. Arata naspa dupa ce il spal/sterg de fiecare data. Plus ca are niste garnituri la cuptor care s-au dezlipit si s-a dus izolatia termica. Nu e fiabil deloc, desi ca design mi-a placut enorm la inceput.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Si-a mai luat careva aragaz intre timp?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Intentionez eu in 3 luni si as vrea sa aduc in discutie si alte variante. S-a tot discutat despre aragaz cu gaz. Ce parere aveti despre aragazul pe curent electric? Stiu ca gazul este mai ieftin decat curentul, pe de alta parte la aragazul acela se va gati probabil la ocazii, nu cred ca de aici o sa fac marile economii. Pe mine ma atrag urmatoarele -nu e flacara descoperita -ochiurile se incalzesc foarte foarte repede -mai usor de curatzat -incalzeste mancarea peste tot -desi am citit despre aprinderea electrica si blocarea primirii de gaz in caz ca a fost stinsa flacara, tot mai am angoasa copilariei, sa nu uit gazul deschis. Dezavantaje: nu se poate controla asa fin caldura si ar putea fi mai scumpe (nu m-am dus inca in nici un magazin). Pareri pe aici?
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |