![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Salutare aragazisti . Mi-am luat un Beko BG 1111 TX, k ala i-a placut nevetemii (si sincer, imi place si mie cum arata); inox, cuptor mare, capac sticla, etc.; urmeaza acum sa vad si cat o fi de bun. Problema e k nu stiu dak sa-i pun sau nu un regulator de gaz. In cartea aragazului nu scrie k ar fi nevoie de asa ceva. Ce-i drept pe aragaz scrie presiunea gazului de 20 mBar, care ar trebui respectata. Eu stau la bloc si pp k pe undeva ar tb sa fie un regulator de presiune la gaz. Pe cati am mai intrebat eu (majoritatea cu Indesituri) mi-au zis k nu au montat regulator de presiune si n-au probleme. Citind pe aici vad k unii recomanda regulatorul, mai mult chiar, imperativ. Intrebarea este cat de necesar este totusi un regulator de gaz si ce se poate intampla dak nu imi pun. Oricum, am cumparat unu de pe net, italian, Pietro Fiorentini, care cica ar fi printre cele mai bune, numai k pe el scrie "Pa: 30 mBar" si de asemenea mai scrie ceva cu "0.2-2 Bar"; Pa-ul ala e presiunea nominala si celalte 2 valori reprezinta limitele in care functioneaza regulatorul? In acest caz ma intreb de ce Pa-ul e in afara intervalului mai sus mentionat? Nu stiu ce sa fac dak sa il mai montez ori ba, din moment ce 30mBar > 20 mBar?
| ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Nu scrie pe regulator la cat a fost reglat din fabrica?Ar trebui sa scrie o valoare exacta in mBar.De obicei se regleaza la 20mBar si se sigileaza.Poate gasesti pe cineva sa iti masoare presiunea la iesirea din regulator daca pe el nu scrie.
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
). Ma intreb insa de unde agitatia atatora cu regulatoarele astea, k pana sa mai citesc si io pe forumuri de asa ceva nu ma gandeam sa-mi montez...
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Pana la ujrma am luat Gorenje GI 4307 W de la kumparaturi.ro. Stie cineva cu ce se izoleaza conexiunea cu furtunul metalic flexibil ? Merci.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
hmm.. eu am desfacut vechiul aragaz, am luat din caltii de aqcolo si ce pasta am gasit pe ei si i-am pus la noul. pare sa nu rasufle. mai incerc...
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
E o banda speciala pt chesti din astea, arata ca un plastic subtire pus pe o rola (ceva gen scotch numai ca e alba si nu are lipici)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
ai idee cum se cheama ?
|
| | #113 (permalink) | ||
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Ti-ai pus regulator de presiune ? Last edited by cri_p; 03-10-2007 at 15:52.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Info: Ti-au spus cei de la kumpa... ca pt acordarea garantiei, montajul tb sa fie executat de un instalator profesionist (de la compania de gaze) ?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
) Oricum, chestia cu presiunea e relativa, azi la instalare poate e in parametri si maine nu, sau azi la instalare nu e buna si la o eventuala viitoare masuratoare, sa fie perfecta...
| ||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Eu mi l-am luat de la... (firma aia din 4 litere care incepe cu D si se termina cu O ) si pana nu le-am dus hartia aia semnata de instalator autorizat, nu mi-au completat garantia...
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
) si mi-au completat garantia chiar cand mi l-au adus acasa si evident inainte de a fi despachetat macar.Sa inteleg k tu ai luat aragazul (sau ti l-au adus ei acasa) dupa care ai facut un drum la Domo, cu hartiuta semnata de instalator, in varf de batz, k sa iti iei certificatul de garantie?!?!? | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
eu mi l-am luat de la magazinul ala mare de la capatul lui 14, care incepe cu C si se termina cu ORA, tot gorenje, tot cu rotisor, si alte prostii pe acolo. cand l-am luat, l-am tinut o saptamana impachetat, pana i-am facut loc sa-l montez, iar cand l-am desfacut, era busit, era atat de lovit, incat cuptorul si trapa de jos nu se deschideau, dar ambalajul era intact. imediat telefon la ei, mers nevasta-mea cu facturile si garantia, facut retur si in doua zile au venit baietii si l-au luat si mi-au adus altul intreg. vreau sa zic, ca de o luna de cand il am, aseara i-am dat drumul si am incalzit niste lapte la el. in rest nu a functionat deloc. parc'ar fi un accesoriu, nu o masina de gatit... planuiesc sa desigilez cuptorul, iar dupa primul pui rotisat, o sa va impartasesc si voua impresiile.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Banda izolatoare din teflon banuiesc, stiu ca e izolatoare si stiu ca e din teflon, nu stiu daca are si nume special
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |