Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Case

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2002, 00:24   #1 (permalink)
Registered User

amenajari interioare

Ma ajuta careva cu cateva site-uri unde as putea gasi idei de amenajari interioare!10x

ozgo is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2002, 09:35   #2 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cool

http://www.google.com/search?hl=en&i...ari+interioare

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2002, 14:30   #3 (permalink)
Nick anterior: bAgH3rA

Daca ai de gand de gand sa amenajezi ceva...pt parchet iti recomand www.psmg.ro

baghi is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 17:11   #4 (permalink)
Registered User

Amenajari interioare - subiectul este f.vast. Idei gasesti in revistele de profil

pt parchet iti recomand cel masiv, am vazut la ExpoConstruct unul adevarat (la $50 metrul) , CasaBonita

Leap Attack is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 23:23   #5 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Te muti la casa noua sau ...retusuri ?

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2005, 16:18   #6 (permalink)
Registered User

samolapraga's Avatar

Renovare/Amenajari Interioare

De ceva vreme am incercat sa ma apuc asa incet, incet de renovari in garsoniera unde stau. Mai fac eu ce pot, mai ma ajuta cate un prieten, mai chem un meshter...
Fiind cam la inceput, am cautat sfaturi pe la prieteni, dar si pe net... unde nu prea am gasit nimic concludent... treaba care m-a mirat stiind ca multa lume, mai ales in ultima vreme s-a ocupat de renovari.

So, mai la obiect, m-ar interesa daca stie cineva cam cat costa -la niste meseriasi care fac treaba buna- manopera pentru metrul de faianta/gresie si cu cat creste pretul daca trebuie sparta gresia veche?
Si 2 - avand o bucatarie minuscula, de aproximativ 2mp, trebuie sa caut un frigider pe masura, in genul celor de hotel. Numai ca nu prea am vazut multe din astea, cineva mi-ar spus ca ar exista si combinatii cu plita electrica, etc... stie cineva mai multe despre treaba asta?

Si inca o intrebare.. unde se gaseste faianta/gresie ca sa am de unde alege, in afara bineinteles de bricostore, praktiker, etc..

samolapraga is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2005, 23:41   #7 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Alte materiale de constructie poti gasi in Home & Design Mall (vizavi de stadionul Steaua)...
Daca vrei sa apelezi la o firma specializata...viziteaza http://www.linkuri.ro/index.php?req=66 sau http://www.ghidul.ro/sumar.php?id=2 pentru o lista detaliata
Btw...pentru unele preturi orientative privind manopera sau materialele de constructie http://www.rodev.3x.ro/preturi.htm
Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium.

Last edited by Z4m0lx3; 15-02-2005 at 23:57..

Z4m0lx3 is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2005, 01:17   #8 (permalink)
Registered User

mateis's Avatar

in general manopera per metru patrat de gresie/faianta este egal egala cu pretul de metru patrat de gresie/faianta...acum, depinde f mult si de mester...gresie/faianta gasesti si in zona lizeanu, este un magazin micut aparent, da' inautru sunt multe modele (parca de la sanex, da' nu sunt sigur), si mai e un depozit in jos pe viitorului, nu mergi prea mult.

sper ca te-am ajutat

mateis is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2005, 10:35   #9 (permalink)
Registered User

samolapraga's Avatar

Ok, mersi pentru sfaturi, acum ma ocup de instalatii unde fiind bloc vechi sunt facute foarte complicat, si e destul de munca... cum reusesc sa fac ceva, va tin la curent cu preturi&stuff

Old 16-02-2005, 23:18   #10 (permalink)
Registered User

betax's Avatar

ar trebui sa vizitezi si zona Valea Cascadelor, unde oferta e f. mare..

betax is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2005, 09:27   #11 (permalink)
Registered User

samolapraga's Avatar

Exact.. de Valea Cascadelor am auzit si eu.. acolo sa inteleg ca gasesc de de toate in constructii?

Old 17-02-2005, 10:07   #12 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Da, cam de toate. Prin oct-noi am gasit acolo gresie/faianta destul de buna, pe la 230k/mp. Alte optiuni - Bricostore, Praktiker. Fereste-te totusi de super-oferte, de multe ori au preturi mici din cauza calitatii scazute a materialelor (de ex. gresie frumoasa, ieftina, dar cam subtire, care se crapa usor, iar daca o pocnesti cu ceva mai dur - lasa urme pe sufrafata ei). Orienteaza-te mai bine catre ofertele cu pret mic -> mediu (sau, ma rog, dupa buget - gasesti gresie si cu 1 mil/mp).

Acum cateva luni, renovarea unui apartament de 2 cam. m-a costat 40 mil. manopera (zugravit/vopsit/gresie/faianta/parchet/instalatii/sanitare/montat usi interior/zidit tevi) si vreo 80 mil. materialele (usi/gresie/pachet/faianta/sanitare/"consumabile"/etc.). Mai era loc de vreo 20 -30 mil. insa a trebuit sa spun stop. Si in banii astia nu te gandesti ca faci ceva "ultraluxos" sau "occidental", cum se scrie prin ziare. Doar ok/decent. Iar mesterii - au lucrat nu f. stralucit, si au mai depasit si cu 2 saptamani termenul lucrarii (deh, boala veche, presupun).

Succes.

edit: la mine nu a fost cazul de dat alta gresie/faianta jos, era un apartament vai mama lui, fara nimic. Si pretul manoperei l-am stabilit calculand diversele operatiuni ce trebuiau facute, plus o reducere la sfarsit. Din pacate nu mai retin preturile, insa au fost acceptabile.

AIX is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2005, 14:40   #13 (permalink)
Registered User

EmilianM's Avatar

Renovare/Amenajari Interioare

Stie cineva vre-un site care sa aiba cam accelasi scop ca revistele de profil de pe piatza(Casa Lux,Domus,etc..) ,m-ar interesa un loc unde sa fie prezentate modele de gresie, de fainatza, parchet, moduri de aranjare si imbinare, tipuri de culori, peretzi din rigips, ..etc ?

Multzumesc anticipat!

EmilianM is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2005, 14:44   #14 (permalink)
Registered User

Genubah's Avatar

Raspunde asta la cerintele tale?

Genubah is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2005, 14:49   #15 (permalink)
Registered User

EmilianM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Genubah
Raspunde asta la cerintele tale?
...merge ..pare bun

EmilianM is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2005, 18:18   #16 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Sper ca postez bine. Am nevoie de o chestie care sa opreasca la un anumit unghi o usa se sa mai deschida pentru a nu distruge un televizor.
Ce metoda imi recomandati ?
Pe jos am parchet. Ma gandeam sa pun ceva pe jos, ca punct de oprire.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2005, 18:22   #17 (permalink)
foo
Nick anterior: thesefirah

eu am in gresie un ghemotoc dala mic negru de cauciuc, e impuscat inauntru

foo is offline    Send Message via Google Talk to foo Reply With Quote
Old 21-10-2005, 18:36   #18 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by jijea
Sper ca postez bine. Am nevoie de o chestie care sa opreasca la un anumit unghi o usa se sa mai deschida pentru a nu distruge un televizor.
Ce metoda imi recomandati ?
Pe jos am parchet. Ma gandeam sa pun ceva pe jos, ca punct de oprire.
postezi OT da hai sa iti dau si eu o idee. pune ceva pe pragul usii. nu pune pe jos ca strici estetica.
daca trebuie sa pui ceva pe jos incearca sa pui ceva cu talpa siliconica cu aderenta crescuta. aia face priza destul de bine pe parchet(depinde insa si de parchet). nu da gauri ca e inestetic.
cauta ceva cu talpa siliconica si care are forma de pana, cu partea ascutita spre directia din care vine usa, in felul asta usa va urca pe ea si va apasa, marind aderenta.
daca nu te descurci zi-mi si iti mai dau idei

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 05:20   #19 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
Asa... amenajari interioare...
Am tot cautat pe net idei despre amenajari interioare si n-am gasit prea multe lucruri la obiect, doar chestii despre feng-shui si culori.
Urmeaza o perioada de renovari in apartamentul meu si am nevoie de sfaturi, pareri si idei despre cum pot eficientiza spatiul (mic de altfel).

Spargeri de ziduri de BCA, arcade, etc, etc.
Sa apelez la un consultant de amenajari interioare? Problema e ca nu cunosc niciunul si nici pe internet nu prea sunt articole in legatura cu asta.

Astept pareri. Multumesc.

P.S. Si, in legatura cu autorizatiile pt demolarea peretilor de rezistenta (totala sau partiala)... stiti ceva referitor la asta?

[Cumpăr] Detector radar

Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE.

m3 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 10:23   #20 (permalink)
Banned

undeva prin trafic greu / 13 septembrie este o fabrica ce s-a transformat in depozit pentru amenajari interioare. zilele trecute era si o expozitie cu prezentari conferinte etc.

De Beers is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Case

Thread Tools

Posting Rules