![]() |
| | #162 (permalink) | ||
|
Unui parchet usor umflat pe la muchiile de imbinare i se mai poate face ceva? Se vede putin cand te uiti din unghi din semi-intuneric si lumina lasa umbre. Parchetul e masiv, nu stiu din ce lemn e (oricum, nimic exotic) Ma gandeam ca o raschetare si o lacuire sa (mai) o rezolve, oricum are nevoie de asa ceva. Ce ziceti?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? Last edited by .:indie:.; 19-08-2009 at 21:17.. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
La mine (masiv, fag, peste 40 ani) s-a rezolvat cu 2 treceri cu masina de raschetat, s-au dus cel mult 2mm din parchet si a ramas nuanta identica ca la cel cumparat nou. Problema cu muchiile a aparut in holul de unde se intra in baie si in sufragerie, linga usa de la balcon. Mesterii au spus ca s-a umflat de la umezeala si ca trebuie sigilat bine cu chit/lac pentru a evita mirosul de mucegai in timp, in caz ca nu s-a uscat (mai ziceau ei ceva despre boli de plamini, dar am ignorat). Cauta pe un forum specializat, pui citeva poze si te lamuresc ei mult mai bine (ce tip este, ce se poate face), exista si parchetari la curent cu internetul.
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
Pana la urma dupa 3-4 zile s-a uscat si si-a revenit cum era inainte
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
|
Pai problema a aparut pentru ca tatal meu a uitat sa inchida robinetul si cada s-a umplut -> a dat pe afara. Sa speram ca nu se mai intampla ![]() Oricum raschetarea si lacuirea e in plan, am fost la cineva care a facut operatiunile astea la parchet si arata extraordinar de bine, ca nou (si inainte arata destul de prost, mult mai prost decat al meu) Ce solutii ai vazut, poate e util cuiva informatia.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
Nu stiu cum se numesc solutiile insa erau straine si erau speciale pentru suprafetele din lemn tip parchet masiv. Daca te apuci de raschetat sa imi spui si mie pretul pe metru patrat pentru ca sunt interesat. Mult'am !
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
Apropo de tocarie, cum scoti vopseaua veche? Merge cu pistolul cu aer cald s-o inmoaie? N-am incredere in solutiile decapante, nu-s prea puternice.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Cum sa dai mane cu karcher-ul in casa ? N-ai minte ? Omu are apartament, nu pestera .. ![]() Pistol cu aer cald FTW. Am incercat eu si merge beton. UNde sunt straturi vechi insisti mai mult. Te inarmezi cu rabdare si cu un spaclu ca sa ai cum sa razuiesti.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
Nu stiam ca jetul de apa e asa hardcore ca o scula de sablat. Pe vremuri imi trecuse si mie prin cap o solutie de dat tencuiala jos prin sablare. Daca puneam mana pe o scula d'asta de sablat praf faceam casa.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
|
Ce sa zgarii? Se prespune ca acoperi cu vopsea din nou.
|
| | #178 (permalink) | ||
|
Dai cu smirghel dupa ce inlaturi stratul de vopsea cu pistolul si spaclul. Apoi chituiesti si dai iar cu smirghel pentru netezirea finala. Domnu' doctor, nu te pricepi dom'le ....
|
| | #179 (permalink) | ||
| Cred ca daca e doar lavabila (nu vopsea pe baza de ulei) poti sa o inmoi intai cu niste apa calda + pur, o lasi un minut dupa care sa o stergi cu o carpa uscata (prosop). Nu are sens sa aplici metodele sugerate de cei dinaintea mea ca faci tocul praf.
__________________ Viata e generoasa cu tine? Ajuta niste copii mai putin norocosi AICI. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
Pai noi ne refeream la intrebarea lui Megalomaniac ....
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |