![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am cumparat un aragaz de la carrefour , dar de montaj nu am primit nici un sfat, unde ar trebui sa sun , sau pe cine sa chem ? Presupun ca trebuie sa vina de la distrigaz or something , ca de legat la teava teoretic pot si eu dar nu vreau sa ma joc cu focul , ca sa zic asa . Cat o sa ma coste toata treaba ? Idei ? ![]() ![]() | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
Sunt 2 posibilitati. Se cumpara un racord flexibil(furtun din metal), se cupleaza si gata. In al doilea caz se vorbeste cu un instalator (ne)autorizat, vine, constata, monteaza. In primul caz pretul unui racord flexibil variaza in functie de marimea lui, undeva intre minim 30ron si maxim 200 ron. In cel de-al doilea caz la fel variaza, un istalator autorizat percepe numai pentru deplasare/constatare minim 50 ron, pentru restul(manopera/materiale) difera de la caz la caz, un instalator priceput dar neautorizat de distrigaz costa pana in maxim 100-130 ron pentru tot deranjul. Bafta | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da drumul la aragaz si opreste robientul de pe teava. Cu ocazia asta arzi tot gazul de pe instalatie, de la robinet pana la ochiul de aragaz. Apoi il poti racorda singur. Dupa ce il racordezi, testeaza innoditurile cu spuma de ras/sapun + pamatuf si fixeaza'l pana nu mai rasufla. Apoi poti afrinde linsitit aragazul. E o treaba de 5 minute.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
cheama pe cineva de la distrigaz sa il monteze, dai 10ron si nu ai probleme. iti vor recomanda ei un furtun pentru ca majoritatea care le gasesti in piata au garnituri proaste care se usuca dupa 1 an.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Si unde se gasesc astia autorizati?
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Dezgrop eu thread-ul - cunoaste cineva un instalator priceput pentru o montare de aragaz?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |