![]() |
| | #203 (permalink) | ||
|
Taw, pe ploaie terenul nu e chiar asa intact. de ex daca dai o pasa la intalnire pe sus si atinge pamantul fii sigur ca nu o mai ajungi. si cand intri prin alunecare se vede cu tzasneste apa pe iarba.
__________________ Nick anterior: djrares " in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei" Last edited by dejere; 15-10-2008 at 18:20.. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
fratilor nu ati citit regulamentul? Jucati cu ce echipe vreti voi in afara de cele "banate" si de cate ori vreti. Regulametul final pt sez 2 e pe site. fifa09-cg-league Jucatori inscrisi pana acum: GraX, flllorin, Nicuj0r, Ionutz83, felixxx, ottaviano, Gagauta, Chifteluta, playb3yond, Spike, Nonelito, Djrares si Johnn79, basilpk, flamini2010, de_niro, Cry (in total 17, dar astept in continuare jucatori) Johnn79 - da-mi pls id-ul tau de mess. Acum observ ca nu l-ai trimis prin pm, ca nu te gaseam pe mess.
__________________ [Vând] Samsung J700 impecabil, pachet complet, in garantie!!! [Vând] Sony Ericsson K800i [PS3] Campionat Pro Evolution Soccer 2010 pt PS3 Last edited by Spike; 15-10-2008 at 19:01.. | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
@Nonelito: Cum man, ai pierdut finala? UAU, vad ca ai inceput sa regresezi in ultimul timp. Oricum, felicitari pentru cupa. @Flllorin: Felicitari pentru castigarea campionatului. Sunt curios in supercupa. Nu stiu cine a zis, dar ciudat campionat. Adica nu ciudat, dar s-a rasturnat sistemul de valori pe care-l stiam eu. E mai bine asa. ![]() Ne vedem in editia nr. 2 FIFA 2009. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Postezi aici ca vrei sa te inscrii la campionat, iti alegi 2 echipe (vezi sa nu fie banate), ii dai userului Spike un mesaj privat cu IDul de messanger, IDul de PSN si numarul de telefon, si vei fi inscris. Totusi citeste threadul asta de la inceput si te vei lamuri mai bine. Bafta in campionat. Last edited by Chifteluta; 15-10-2008 at 21:11.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
@Chifteluta - dap, m-am prostit direct acolo unde nu trebuia, in finala. M-am crezut in mare forma dupa semi-finale dar nu a fost sa fie. Sper sa reusesc eventul in editia no. 2 ![]() Nu am regresat, doar ca nu am timp sa ma perfectionez la joc, jucand doar meciurile pentru campionat, fara amicale etc.
__________________ FIFA 10 | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea | Quote:
Poate ne arata Spike live prin webcam tragerea la sorti, cum se acorda cupele la castigatorii cupei si a campionatului din editia trecuta, poate si un mic chef dupa, il vedem pe Spike la costum, gelat, exact ca si la Monte Carlo. ![]() Apropo, Spike, cand ne intra in conturi banii din drepturile de televizare si pentru meciurile jucate in grupe? | ||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
. Sry, dar nu am webcam ca altfel vedeati live cum scot bilele incalzite din caciula magica pt o tragere la sorti cat mai corecta ![]() campionatul incepe vineri ora 21 asa cum am anuntat de luni. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Quote:
Speram la varianta de xbox, dar nah...e PS3 se pare, macar am satisfactia ca te bat pe tine, felixe. | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
taw iti recomand sa comanzi de la robert dinu triggerele astea: Play.com (UK) : Gioteck Real Triggers For PS3 : PlayStation3 - Free Delivery eu le-am luat special pt fifa ca mereu scapam degetul dp viteza si sunt fff multumit de ele. nu credeam acum o luna ca as putea sa zic asa ceva, dar nu sufera comparatie controllerul de ps3 cu cel de xbox | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Am primit confirmarea de la Web, ca maine o sa-mi ajunga si mie FIFA09, asa ca o sa ma alatur si eu voua in disputarea campionatului.Nu sunt la curent cu toate regulile si tot ceea ce este nevoie pt. ca nu am avut jocul, dar o sa mi le asum .So...dati si voi de stire cand este totul gata si sa incepem.... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |