![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
ottaviano ti-am dat add pe mess ca sa-mi dai nr de telefon Jucatori a caror inscriere a fost aprobata (in sensul ca au indeplinit cerintele inscrierii si au demonstrat achizitionarea jocului): Djrares, ottaviano
__________________ [Vând] Samsung J700 impecabil, pachet complet, in garantie!!! [Vând] Sony Ericsson K800i [PS3] Campionat Pro Evolution Soccer 2010 pt PS3 Last edited by Spike; 01-10-2008 at 21:14.. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
eu abia acum o sa-l incerc, am avut niste probleme cu curierul. regret ca l-am luat de la ******** dar asta e .... Prima echipa as dori sa fie Arsenal, iar a 2a Inter. yahoo id: cristy8823 psn: cris8823 ps: daca stie cineva de unde pot activa adidas live season l-as ruga sa posteze. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
au sosit si jocurile pt mine si Chifteluta Spike: Id yahoo messenger: spike_playstation_fanboy ID PSN: Spike_nr1 Telefon: 0748109008 Echipa de baza AC Milan, echipa de rezerva Real Madrid. Il astept si pe chifeluta sa isi aleaga echipele ca sa il pot baga oficial in camp Jucatori a caror inscriere a fost aprobata (in sensul ca au indeplinit cerintele inscrierii si au demonstrat achizitionarea jocului): Djrares, Ottaviano, Spike | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Felixxx: sry, dar nu il mai am. da-mi-l te rog prin pm Jucatori a caror inscriere a fost aprobata (in sensul ca au indeplinit cerintele inscrierii si au demonstrat achizitionarea jocului): Djrares, Ottaviano, Spike, Playb3yond, Gagauza, Cry Pana acum suntem 6, cand ne strangem 16 ii dam drumul | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
felixxx am primit pm-ul de la tine, acum totul e ok radoono1 - ok Jucatori a caror inscriere a fost aprobata (in sensul ca au indeplinit cerintele inscrierii si au demonstrat achizitionarea jocului): Djrares, Ottaviano, Spike, Playb3yond, Gagauza, Cry, Felixxx, Radoono1 Pana acum suntem 8, cand ne strangem 16 ii dam drumul | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
basilpk - ok, am vb pt telefon pe mess Ionutz83 - ok, am rezolvat si cu dovada jocului pe webcam Jucatori a caror inscriere a fost aprobata (in sensul ca au indeplinit cerintele inscrierii si au demonstrat achizitionarea jocului): Djrares, Ottaviano, Spike, Playb3yond, Gagauza, Cry, Felixxx, Radoono1, basilpk, Ionutz83, Chifteluta Pana acum suntem 11, cand ne strangem 16 ii dam drumul Postez pt Chifteluta: ID de PSN: Chifteluta ID de mess: bogpopescudan Telefon: 0727380091 Echipa de baza: Manchester United Echipa de rezerva: Ajax | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |