Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Arena multiplayer

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2009, 01:16   #1001 (permalink)

Spike's Avatar

Jucator: cu cine a jucat un set complet de 3 meciuri

alreadeinuse: a jucat tot

Baad newz: alreadeinuse, Cartofu, Chifteluta, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, mirciulik.6, MVP_ANY, Spike, wassaby (11/13)

Cartofu: alreadeinuse, Baad Newz, Chifteluta, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, nanamb, rizzi75ro, Spike, wassaby (11/13)

Chifteluta: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Spike, wassaby (8/13)

Djrares: alreadeinuse,Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Meitza, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro (8/13)

Gabrielcrist: a jucat tot

Grax: alreadeinuse,Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Meitza, mirciulik.6, rizzi75ro, Spike, wassaby (10/13)

Meitza: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Mirciulik.6, MVP-ANY, nanamb, rizzi75ro, Spike (11/13)

Mirciulik.6: alreadeinuse, Baad newz, Gabrielcrist, Grax, Meitza, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro, Spike, wassaby (10/13)

MVP_ANY: alreadeinuse, Baad newz, Djrares, Gabrielcrist, Meitza, Mirciulik.6, nanamb, wassaby (8/13)

nanamb: alreadeinuse, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Meitza, Mirciulik.6, MVP_ANY, Spike (8/13)

rizzi75ro: alreadeinuse, Cartofu, Djrares, Grax, Meitza, Mirciulik.6, spike, wassaby (8/13)

Spike: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Meitza, mirciulik.6, nanamb, rizzi75ro, wassaby (11/13)

wassaby: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Mirciulik.6, MVP_ANY, rizzi75ro, Spike (10/13)

Jucatorul Djrares primeste un avertisment pt nejucarea setului de 3 meciuri obligatorii contra lui Grax. Pt fiecare zi in care se intarzie disputarea meciurilor, se mai adauga cate un avertisment.

Pana duminica 10.5.09 ora 22:30 fiecare jucator trebuie sa aiba jucate minim 12 seturi de 3 meciuri.

--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Jucatorul Djrares mai primeste inca un avertisment pt nejucarea setului de 3 meciuri obligatorii contra lui Grax.

Last edited by Spike; 07-05-2009 at 01:20.. Reason: Automerged Doublepost

Spike is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2009, 03:57   #1002 (permalink)
CFC & FCSB

dejere's Avatar

jizaz ) maine seara defapt, joi seara sunt jucate toate. si vineri dinamo va plange.

" in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei"

dejere is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2009, 13:16   #1003 (permalink)

Spike's Avatar

va plange de bucurie

Old 07-05-2009, 15:38   #1004 (permalink)
Registered User

baad newz's Avatar

daca nu ne batem nu rezolvam nimic

baad newz is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2009, 18:40   #1005 (permalink)

Spike's Avatar

Baad newz: alreadeinuse, Cartofu, Chifteluta, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, mirciulik.6, MVP_ANY, Spike, wassaby (11/13)

Cartofu: a jucat tot

Chifteluta: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Spike, wassaby (8/13)

Djrares: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Meitza, Mirciulik.6, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro (11/13)

Grax: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Djrares, Gabrielcrist, Meitza, mirciulik.6, MVP_ANY,rizzi75ro, Spike, wassaby (12/13)

Meitza: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Mirciulik.6, MVP-ANY, nanamb, rizzi75ro, Spike (11/13)

Mirciulik.6: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro, Spike, wassaby (12/13)

MVP_ANY: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, Mirciulik.6, nanamb, wassaby (10/13)

nanamb: alreadeinuse, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Meitza, Mirciulik.6, MVP_ANY, rizzi75ro, Spike, wassaby (10/13)

rizzi75ro: alreadeinuse, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, Mirciulik.6, nanamb, spike, wassaby (10/13)

Spike: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Meitza, mierciulik.6, nanamb, rizzi75ro, wassaby (11/13)

wassaby: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Mirciulik.6, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro, Spike (11/13)

Meciuri obligatorii de jucat pana duminica ora 22:30:

Chifteluta - nanamb
Chifteluta - Mirciulik.6
MVP_ANY - Chifteluta
MVP_ANY - rizzi75ro

Am lasat 3 seturi de meciuri pana la urma pt saptamana asta (in loc de 4 cum era initial), ca sa pot pune si saptamana viitoare tot 3 seturi de meciuri (2 in campionat si una in cupa). Cupa o voi trage la sorti duminica.

Jucatorul Djrares a ajuns la 3 penalizari in acest sezon ca urmare a nejucarii meciurilor obligatorii cu Grax. La a 5-a penalizare, cu toata parerea de rau, voi fi nevoit sa il elimin.

Last edited by Spike; 09-05-2009 at 18:40.. Reason: Automerged Doublepost

Old 10-05-2009, 23:34   #1006 (permalink)

Spike's Avatar

Cartofu: a jucat tot

Chifteluta: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Mirciulik.6, MVP_ANY, Spike, wassaby (10/13)

Djrares: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Meitza, Mirciulik.6, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro (11/13)

Grax: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Djrares, Gabrielcrist, Meitza, mirciulik.6, MVP_ANY, rizzi75ro, Spike, wassaby (12/13)

Mirciulik.6: a jucat tot

MVP_ANY: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, Mirciulik.6, nanamb, rizzi75ro, wassaby (12/13)

nanamb: alreadeinuse, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Meitza, Mirciulik.6, MVP_ANY, rizzi75ro, Spike, wassaby (10/13)

rizzi75ro: alreadeinuse, Cartofu, Djrares, Gabrielcrist, Grax, Meitza, Mirciulik.6,
MVP_ANY, nanamb, spike, wassaby (11/13)

Spike: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Meitza, mierciulik.6, nanamb, rizzi75ro, wassaby (11/13)

wassaby: alreadeinuse, Baad newz, Cartofu, Chifteluta, Gabrielcrist, Grax, Mirciulik.6, MVP_ANY, nanamb, rizzi75ro, Spike (11/13)

Chifteluta - nanamb este setul obligatoriu de 3 meciuri complete care trebuia disputat pana duminica 10.5.09 ora la 22:30. Nu am primit confirmarea de jucare si nici o cerere de amanare a meciurilor, prin urmare Chifteluta si nanamb primesc cate un avertisment. Pt fiecare zi in care intarzie cu jucatul meciurilor si confirmarea acestui lucru, mai primesc cate un avertisment. Va reamintesc ca jucatorul care primeste 5 penalizari dealungul unui sezon este eliminat.

Programul cupei

8-imi (pt ca suntem doar 14 jucatori, 2 dintre noi trebuiau sa se califice automat mai departe; i-am ales pe Alreadeinuse si Gabrielcrist pt ca si-au terminat primii de jucat meciurile si nu am avut probleme cu ei)

Meitza - Baad newz
Nanamb - Mirciulik.6
Alreadeinuse
Chifteluta - MVP_ANY
Wassaby - Djrares
Gabrielcrist
Grax - Spike
Cartofu - Rizzi75ro

sferturi

O1 - O3
O2 - O4
O5 - O7
O6 - O8

semifinale

S1 - S3
S2 - S4

Cupa se va juca dupa modelul campionatului, in sistemul cel mai bun din 3 meciuri. Jucati meciurile pe Loby, sectiunea FIWC, 3 meciuri cu prelungiri dc este nevoie. Jucati cu aceeasi formatie pe care ati ales-o si in campionat.

Pana duminica viitoare, toti jucatorii trebuie sa aiba toate meciurile din campionat terminate + optimile din cupa jucate.

Last edited by Spike; 11-05-2009 at 00:00..

Old 11-05-2009, 12:23   #1007 (permalink)
Registered User

Mai dureaza mult pana se fac urmatoarele inscrieri ?
Spike te rog , da-mi si mie id-ul tau de messenger.

vmbobo88 is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2009, 18:09   #1008 (permalink)

Spike's Avatar

vmbobo88 - la sfarsitul acetei saptamani voi anunta detaliile privind sezonul 3; de id-ul de mess ai facut rost singur

Au mai ramas de jucat pt liga: Baad newz - rizzi75ro, Chifteluta - Meitza si Grax - nanamb.

Au mai ramas de jucat in cupa: Nanamb - Mirciulik.6, Chifteluta - MVP_ANY si Cartofu - Rizzi75ro.

Cupa se va juca dupa modelul campionatului, in sistemul cel mai bun din 3 meciuri. Jucati meciurile pe Loby, sectiunea FIWC, 3 meciuri cu prelungiri dc este nevoie. Jucati cu aceeasi formatie pe care ati ales-o si in campionat.

Pana duminica viitoare, toti jucatorii trebuie sa aiba toate meciurile din campionat terminate + optimile din cupa jucate.

Last edited by Spike; 14-05-2009 at 18:10.. Reason: Automerged Doublepost

Old 15-05-2009, 23:59   #1009 (permalink)

Spike's Avatar

Au mai ramas de jucat pt liga: Baad newz - rizzi75ro, Chifteluta - Meitza si Grax - nanamb.

Au mai ramas de jucat in cupa: Chifteluta - MVP_ANY si Cartofu - Rizzi75ro.

Old 17-05-2009, 22:31   #1010 (permalink)

Spike's Avatar

Pana maine, luni 18.05.09, trebuiesc jucate toate meciurile din liga. Au mai ramas de jucat: Chifteluta - Meitza si Grax - nanamb. Baad newz, rizzi75ro si nanamb au primit cate un avertisment pt ca nu m-au contactat ca sa imi explice situatia intarzierilor (primii 2 au primit avertisment pt ca mi-au confirmat jucarea meicurilor dp exprirarea timpului limita). Apelez la bunul vostru simt ca sa jucati meciurile, chiar dc mai puteti sau nu prinde playoff-ul. Cine nu isi joaca restantele pana maine, este dat afara din campionat si nici nu-l mai primesc pe viitor, dc asa inteleg unii ca se procedeaza intr-o competitie.

Sferturi cupa (de jucat pana vineri ora 22:30)

Baad newz - Alreadeinuse
Mirciulik.6 - Chifteluta
Djrares - Spike
Gabrielcrist - Rizzi75ro

Last edited by Spike; 17-05-2009 at 23:50..

Old 18-05-2009, 23:51   #1011 (permalink)

Spike's Avatar

S-au jucat toate meciurile si s-a dat drumul la playoff. din pacate notiunea de playoff a jocului este total diferita de semnificatia generala a termenului. Cu alte cuvinte se fac un fel de faze eliminatorii la care participa primii 8. Mecirile au fost stabilite automat de joc dp modelul: locul 1 - locul 8, locul 2 -locul 7 si asa mai departe. Prin urmare acestea sunt fazele eliminatorii din campionat playoff:

Sferturi playoff (de jucat pana vineri la 22:30)

Cartofu - Alreadeinuse
Spike - Meitza
Baad Neewz - Rizzi75ro
Djrares - Nanamb

Semifinale playoff (pana duminica la 22:30)

S1 - S3
S2 - S4

Sferturi cupa (de jucat pana joi ora 22:30)

Baad newz - Alreadeinuse
Mirciulik.6 - Chifteluta
Djrares - Spike
Gabrielcrist - Rizzi75ro

Semifinale cupa (de jucat pana sambata la 22:30)

S1 - S3
S2 - S4

In playoff se va juca tur-retur (nu stiu dc si cu prelungiri, nu am vazut detalii in optiunile jocului), iar in cupa se va juca ca pana acum cel mai bun din 3 cu prelungiri.

Old 21-05-2009, 13:26   #1012 (permalink)

Spike's Avatar

Sferturi playoff (de jucat pana vineri la 22:30)

Spike - Meitza
Baad Neewz - Rizzi75ro
Djrares - Nanamb

Semifinale playoff (pana duminica la 22:30)

Cartofu - S3
S2 - S4

Sferturi cupa (de jucat pana joi ora 22:30)

Mirciulik.6 - Chifteluta

Baad newz - Djrares
Rizzi75ro - S4

In playoff se va juca tur-retur (nu stiu dc si cu prelungiri, nu am vazut detalii in optiunile jocului), iar in cupa se va juca ca pana acum cel mai bun din 3 cu prelungiri.

Old 22-05-2009, 03:55   #1013 (permalink)
CFC & FCSB

dejere's Avatar

Se pare ca avem o problema.

Aseara trebuia sa joc cu spike in semifinale in playoff. incepem meciul, iar in minutul 20 se deconecteaza brusc. in meniu apare 3-0 pentru spike desi nici mie si nici lui nu ne-a picat netu.

Si il sun ca ce facem ?! el imi zice ca frate n-avem ce, una alta, si imi zice ca isi da 2 autogoluri (vezi doamne compensare) desi mie mintea nu mai imi statea la al 2 lea meci deloc, totusi plecam de la un handicap de 3 goluri aiurea. incepem al 2 lea meci si imi da 4 goluri din 4 ocazii. apoi isi da cele 2 autogoluri si in min 70 se deconecteaza din nou dar de data asta se pune 4-1 in loc de 4-2 cat era rezultatul in minutul respectiv, scor general 7-1.

Scorul e mincinos de altfel pentru ca din 2 meciuri am jucat unul. eu i-am propus lui spike sa rejucam cele 2 partide pe fiwc si lasam asa liga pentru ca nu mi se pare corect sa pierd in halul asta.

Asa ca, propun la vot pentru toti participantii din punctul vostru de vedere daca ar trebui sa se rejoace cele 2 partide pe fiwc de la 0-0 min 0 sau sa ramana asa mutlumesc.

" in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei"

Last edited by dejere; 22-05-2009 at 05:50.. Reason: Automerged Doublepost

dejere is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2009, 06:08   #1014 (permalink)
Registered User

Chifteluta's Avatar

Si eu am patit asa. Si am lasat scorul 3-0 (in realitate era 1-0 pentru adversar si cam minutul 68). Interesant era ce se intampla daca aveai tu 3-0.
Oricum, daca serverul i-a dat lui 3-0 inseamna ca a fost ceva de la tine. Si partea proasta este ca nu poti intervenii in clasament si dai peste cap toata liga. Asa ca este un risc care trebuie asumat si cred ca rezultatul ar trebui sa ramana ala oficial. Deh, poate data viitoare ai tu noroc.

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2009, 06:56   #1015 (permalink)

Spike's Avatar

1. ai fost de acord sa imi dau cele 2 autogoluri si sa jucam mai departe dp prima mansa
2. o infrangere in prima mansa cu 2-3, cu 2 goluri marcate in deplasare nu te demoralizeaza chiar asa tare, sa fim seriosi, u te puteai califica chiar si cu un 1-0 amarat
3. nu am avut doar 4 okazii d gol in retur, ai avut noroc ca in cupa de exploit-ul de cech care a mai aparat 2-3 okazii clare pe care alti portari normali din joc nici nu le-ar fi mirosit. atunci ti-a iesit, dar stii cum e poverbul ala cu ulciorul
4. am fost de acord sa rejucam si dp ce ti-a picat a 2-a oara conexiunea laserver, dar numai din min 60 alk celui de-al doilea mei de la scorul de 4-0 p mine, ca dar nu am muncit aiurea pt golurile alea

in concluzie scorurie raman cele dp teren, nu e vina mea de ce conexiune ai u

Old 22-05-2009, 09:36   #1016 (permalink)
Registered User

vreau sa ma inscriu si eu....id psn an_drey 2006,am acelasi id si pt messenger.
cum fac sa joc si eu?

andrei01otelul is online now    Reply With Quote
Old 22-05-2009, 11:46   #1017 (permalink)

Spike's Avatar

andrei01otelul - azi, maine sau pomaine voi anunta inscrierile pt sezonul viitor; fii pe faza si urmareste instructiunile pe care le voi publica

Semifinale playoff (pana sambata la 22:30)

Cartofu - Rizzi75ro

Sferturi cupa (de jucat pana vineri la 22:30)

Mirciulik.6 - Chifteluta

Baad newz - Djrares
Rizzi75ro - S4

Last edited by Spike; 22-05-2009 at 11:54.. Reason: Automerged Doublepost

Old 22-05-2009, 11:58   #1018 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by andrei01otelul View Post
vreau sa ma inscriu si eu....id psn an_drey 2006,am acelasi id si pt messenger.
cum fac sa joc si eu?
Vezi ca nu e corect scris id-ul de messenger .

vmbobo88 is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2009, 13:26   #1019 (permalink)
Registered User

ms de raspuns spike ,o sa fiu pe faza.....vmbobo88 ai dreptate este an_drey2006,,.....fara spatiu intre an_drey si 2006.....scuze de greseala nu am observat.
ps: trebuie sa pun pe site poza facuta de mine cu jocul si cu bonul,drept dovada ca il am cumparat?

andrei01otelul is online now    Reply With Quote
Old 22-05-2009, 13:39   #1020 (permalink)

Spike's Avatar

Incepand de azi incep inscrierile pt sezonul 4. Cei care au jucat in 3 ii rog doar sa posteze aici dc mai vor sa continuie. De la cei noi inscrisi astept sa imi dea pm cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.

Modificari pt sezonul 4:

~ se va renunta la playoff, urmand sa se joace doar in format liga (fiecare joaca cu fiecare)
~ acest sezon va fi o editie speciala in care se vor folosi doar echipele din poza atasata la acest post; echipele au fost alese de aici Complete FIFA 09 Team Rankings - Best to Worst » Gaming Resources | RewiredMind.com . Am urmarit sa selectez 16 echipe diferite cu o diferenta cat mai mica de valoare (cotarea ehipei dpv al atacului, mijlocului si apararii) intre prima si ultima cotata (care este infima si anume 2.34). Am ales echipe slabe de 0.5/1 stea astfel incat sa nu mai folosim in acest sezon jucatori extraterestrii, sa nu ne mai putem baza pe pasa cu triunghiul data la pomana si alte faze de "geniu". Am facut-o si ca o diversificare a competitiei pt ca de mai bine de 8 sezoane jucam numai cu echipe de 5 stele, iar deja a intervenit o monotonie mai ales dpv al gameplay-ului. Echipele vor fi trase la sorti fiind toate de o valoare f apropiata. Ca sa nu fie vb ca fac manarii, il voi avea martor pe Chifteluta. Dp ce se face tragerea la sorti aveti 24 de ore ca sa va bagati in liga. In acest timp 2 jucatori pot face schimb de echipe. Este interzisa inscrierea cu alta echipa decat cea obtinuta la tragerea la sorti sau ulterior in urma unui schimb.

Jucatori inscrisi pana acum: Chifteluta, Gabrielcrist, Spike
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	echipe.jpg
Views:	32
Size:	42.9 KB
ID:	480558  

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply