![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Ygdra - Elyos
Sal. Noi cati am mai ramas in Ygdra, guilda pe care am inceput-o cam acum un an in WAR, ne-am hotarat ca joculetzul merita incercat. Asa ca fara mai multe cuvinte, in momentul in care va fi released in Europa o sa fim acolo . Daca va tenteaza atunci bagati un ochi la www.ygdra.ro sau postati aici. o/
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Mersi de urare. Noi in guild mai suntem vreo 6-7 . S-a votat si a iesit 3-3 . Pentru ca nimeni nu a avut nici o obiectie importanta impotriva la Elyos , ba chiar au fost argumente pro-elyos vs nici un argument pt asmodian , ramane stabilit . Vom juca Elyos . Daca e cineva interesat ar fi frumos sa scrie 2-3 cuvinte pe forumul guildei . ygdra.ro/forum PS: Am uitat sa spun ca avem si Teamspeak . Server : ygdra.ro ... sau direct de la Ygdra.ro . Cam atat pentru acum . o/
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
am avut si eu char in warhammer in ygdra pe K8P ( un WH judeath rank 35 ) si acu am precomandat aion, am acces la beta events bla bla bla, sa postati pe ce serv o sa intrati in momentul lansarii sa putem sa ne intalnim mai usor, mai am 2 prieteni care or sa joace tot din WAR si tot din ygdra.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Shi nu . nu ne intereseaza sa ne unim foretele cu nimeni . Cu ata mai mult nu din motivul ca suntem toti romani <smiles> Jucam pentru fun. Casual. Nu bagam 8-10 ore/zi . Nu suntem PRO l33t or whatever. Ygdra a fost shi va ramane o guilda " no pressure" unde sa poti sa joci cum ,cand vrei, cat vrei shi in care sa ai certitudinea ca oamenii de acolo sunt oameni. Astea fiid spuse ... sper sa nu mai fie alt offtopic despre alte guilde pe threadul asta shi ii invit din nou pe cei care cred ca se incadreaza in stilul nostru de joc shi vor sa fie parte din ceva fain, sa scrie cateva cuvinte pe forumul guildei : http://ygdra.ro/forum/
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Salut, e in mentenanta? SQL ERROR [ mysqli ] Field 'user_country_flag' doesn't have a default value [1364] An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists. Cred ca voi juca Soarca ca n-am mai jucat din D2 si mi s-a cam luat de war si pally (wow, l2, GW) ... Bine, asta in cazul in care mai recrutati oameni si ma primiti
__________________ power is nothing without ctrl | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Forumul guildei ? Da am tot lucrat la el zilele astea . Vreau sa ii pun shi un portal frumos. Inca nu e gata proiectul dar e pe vine. PS: Multi intra .. putini raman so.. bine ai venit
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Salve. Sincer nu prea vreau sa mai aud de guilda de romani, deoarece am avut numai experiente negative dar o sa fiu curios. Personal sa vedem ce iese cu Aion desi War m-a dezamagit iar AOC nu prea pare genul meu. Ambele jocuri au parut interesante dar s-a ales praful de ele. Evident sa vedem ce iese cu Aion Eu va stiu de cand discutam de War, de asta am postat aici | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sal Neo .. ar trebui sa iasa ceva fain. Vedem . Oricum ce vroiam sa spun e ca am reparat eroarea aparuta in urma modificarilor din ultima saptamana shi care nu dadea voie la inregistrarea de noi conturi pe forumul guildei . Va asteptam cu cateva cuvinte pe cei interesati. O/ PS: nu promit ca nu vor fi si alte erori in urmatoare saptamani deoarece lucrez intens la forum si imi place sa lucrez " live".
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Forumul e gata . In principal am lucrat la design, pe care l-am refacut de la zero . Dar pe langa asta am mai adaugat si unele alte mici chestii cum ar fi EyeOS-ul . De asemenea syndicationul pentru aion armory e gata shi el . Shi anume ce se vede in ss. PS: Am vazut ca a aparut un thread despre clase shi servere asha ca ar fi bine sa zic shi unde o sa fim la release ......... shi anume Ariel sau Azphel.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
22 members & counting, aici vedeti si imparteala pe clase: Ygdra Forums • View topic - Clase | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| slap taken, am aceasi speranta si eu! Stii ce ma face sa joc in ghilda asta? : calitatea oamenilor care o formeaza, nicaieri nu am intalnit romani care sa fie atat de corecti, altruisti si team playeri ca aici. Ca Warhammer nu a fost ceea ce-si doreau cei mai multi din prima echipa a fost singurul lucru care a dus la "destramarea visului", dar cat a durat a fost cea mai buna experienta intalnita intr-o ghilda de romani de pana acum. Nu-i cunosc irl pe niciunul (din motive geopozitionale: unii sunt la Oradea, altii in Italia etc), dar nu as clipi cand i-as prefera in joc alaturi de mine vs cunoscutii mei irl si ingame din previous mmorps.
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
buna baieti , as dori sa ma alatur si eu voua impreuna cu inca 2 prieteni . V-ati decis asupra serverului cand se va lansa jocul ? MOmentan sunt in beta de vreo 2 zile, s-a milogit si cineva de mine sa imi dea un beta key . ![]() mai am in standby inca 6 amici dar nu sunt sigur daca vor veni , sunt in negocieri cu nush ce guilda de straini , ma rog e mai complicat pt aceia nu garantez . Incerc sa-i pacalesc, da e greu , momentan garantez numai pt 3 oameni
__________________ Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , 2 placi video Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 256-bit , Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm . Damn ..suntem faliti ....am pus toata scara bani sa luam un pc Vand salvari la jocuri sa recuperez investitia !! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
am totusi o problema , nu ma lasa sa ma inregistrez la voi pe forum spune ceva de ,, You have exceeded the maximum number of registration attempts for this session. Please try again later. ,,
__________________ Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , 2 placi video Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 256-bit , Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm . Damn ..suntem faliti ....am pus toata scara bani sa luam un pc Vand salvari la jocuri sa recuperez investitia !! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
trebuie sa asteptam sa vina manole (daca e vreo problema care tine de el) dintr-o scurta vacanta, el se ocupa de tot in legatura cu site-ul ghildei. eu am creat un user de proba si merge....incearca de pe alt pc sa creeezi si sa activezi apoi din email user-ul si apoi te loghezi normal de la tine. mi s-a intamplat si mie sa nu pot sa fac astfel de manevre si de pe alt pc mergea, incearca. daca vrei iti creez eu si sa-ti vina tie activarea pe email, dupa care schimbi si passwordul(trimite pm cu mailul tau) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| serios? adica acum iti place aionul? fascinant. puteam sa jur ca acum ceva vreme spuneai ca e un joc pentru asiatici si ca europenii care-l joaca 'au pus botul'. oricum, ar fi bine sa-i convingi si pe ceilalti 6 prieteni sa puna botul odata cu tine ca sa puteti merge toti cu șatra sa faceti pvp in zona aia aruncata la misto.
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/186-aion-legiuni-ghilde/496424-ygdra-elyos.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Ygdra.ro • View topic - Oameni pentru | This thread | Refback | 15-07-2009 12:31 | |