Stie Cineva Un Salon Bun Prin Tg Mures?![]()
Stie Cineva Un Salon Bun Prin Tg Mures?![]()
2009 haircuts
You must be kidding![]()
[ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
[Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*4GB Geil Black Dragon DDR3 1600MHz]
[Kingmax 128GB SSD / Seagate 2TB 7200RPM ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 32ES5500 32"]
Razi tu, dar, daca pana si Misa ia bani or smth pe doua tzac-pac cu foarfeca, gandeste-te cat costa sa iti faci leul ala cu atatea detalii in par1000 de euro? 1500?
Da cine si-ar face asa ceva? Bahmuteanu?hehe
[ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
[Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*4GB Geil Black Dragon DDR3 1600MHz]
[Kingmax 128GB SSD / Seagate 2TB 7200RPM ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 32ES5500 32"]
tuns scurt, sapca pe cap...normal hairstyle ^^
Sent from my Bosch 509 using Barosantalk 2
sunteti siguri ca alea nu sunt peruci?
Exista frizerii unde se fac dreadlocks ?
Steakhunter: man, iti multumesc ca nu m-ai uitat. Chiar ma intrebat cat de rau te-a afectat astenia de primavara. Se pare ca te-ai facut bine!!! Ole... chica!
Salut ! Vreau si eu sa stiu ce tipuri de fixative exista. Adica stiu de ceara, gel, fixativ spray si spuma...Care e mai bun ? Eu am avut si spuma si gel dar nu prea mi-au placut. Iar spuma nu prea tinea bine. Cu ce se da tipu' asta ? [ame="http://youtube.com/watch?v=4yVbmsSVikE"]YouTube - Hairstyle 2: Long hair[/ame] Stiu ca individu e idiot spre retardat dar imi place super mult parul lui si ma intrebam daca pot sa fac si eu asa ceva pe-acasa caci eu am parul putin mai carliontat la varfuri. Acum am in cap un fel de cascheta![]()
Placa n-am iar par lung mai astept...deocamdata l-am tuns. La coafor sau frizer nu prea frecventez ca de fiecare data cand am fost nu mi-a placut ce mi-a facut.
Vreau ceva cam in genul asta http://www.hairstylesdesign.com/gall...p?id=381...dar asa sa ramana si cand ma joc fotbal sau bate vantul etc. Ca eu stau in casa sa mi-l aranjez si in 2 minute sunt ciufulit :| Astept raspunsuri ! Salut !
Haha. Cum sa nu. Vorbeste cu cei care au dreaduri, multi din ei stiu sa si faca. Daca nu, macar te indruma. Sau daca ai chef de sporturi extrem, googleit si fa-ti singur.
Masina de tuns personala + 3mm lunar = pwnage. Ma bate/batea si pe mine gandu' la dreadlocks, da' mai vedem.
reinviem threadul
tipa la care ma tundeam eu a disparut de acolo si colegele ei cele dragi nu vor sa imi spuna unde s`a mutat sau sa imi dea numarul de mobil (pe care l`am pierdut ca in ultima vreme sunam numai pe fix la salon).
asa ca astept sugestii de saloane bune si nu exagerat de scumpe pe undeva pe traseul - eminescu - foisor - nerva traian - tineretului - city mall.
Smile. It makes everybody wonder what you`re up to.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salut...
eu am un vartej in fatza chiar la breton...si as vrea sa imi recomandati niste frizuri ceva pentru paru meu ca m-am saturat...
de 17 ani am parul la fel, nicio schimbare
apropo stiti cumva cum se zice "vartej" (din cap evident) in engleza?
un program cu frizuri pentru barbati ?
la egoist din 3 frizeri 2 au dat mari rateuri , pana nu ma incadrez pe program cu singurul care mi-a putut face o frizura mai decenta nu mai calc pe acolo, fiind si 50 ron tunsul + spaga..
Ce se mai poarta iarna asta? Mai postati cate o idee...
Contrary to popular belief,new studies have revealed the fact that Adolf the Hitler was a very bad man.He killed more than 150000000000 of Europe's finest people-Jews,gypsies and homosexuals.Only because he was very,very evil...
Nu ma supar,pentru ca nu e de cocalar.
Prin clasele 7-8 am avut freza ca tipul asta:
YouTube - jeyyounit11's Channel
Stiu ca e ghey,dar freza aia era state-of-the-art pe atunci.![]()
Contrary to popular belief,new studies have revealed the fact that Adolf the Hitler was a very bad man.He killed more than 150000000000 of Europe's finest people-Jews,gypsies and homosexuals.Only because he was very,very evil...
Bookmarks