brat Shave - Page 47
Page 47 of 53 FirstFirst ... 3744454647484950 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1042

Thread: Shave

Registered User
    Nu am nici un interes material in promovarea acelui forum,locuiesc la 500 km de Razvan proprietarul afacerii,pe care nu-l cunosc (ii stiu doar prenumele),o lama gillette costa 0,3 ron un fusion,mach3 citeva zeci de lei.Nu am inteles care-i aberant de scumpa?Un brici decent costa 300 Ron si-l lasi la nepoti.La mine un barbierit in 3 pase cu spumare la bol dureaza 20 min.DAR CALITATEA NU SE POATE COMPARA.Cele bune

Registered User ciocanul's Avatar
    Briciul a fost o mare chestie pe la 1800. Si-a trait traiul si s-a cam dus.
    Cum ai tras concluzia ca nu se compara ca si calitate cu produsele noi ? 20 de min e mult pt un barbierit si trebuie sa fii mult mai atent decat cu produsele noi, eu in 3 minute maxim am terminat, poate chiar si doua si nu vad cum ar fi mai ok cu priciul decat cu aparat cu 4-5 lame.

Poate intr-adevar salvezi ceva bani cu briciul ca te tine multi ani unul bun daca ai grija de el insa e bataie de cap si risc de taieturi ca nu merita, parerea mea. Asta nu prea se spune, ca poti arata ca dupa razboi daca esti un pic neatent. Nu mai vb de cei cu alunite pe fata. Si toate astea pe langa timpul pierdut.
    The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place. It will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is going to hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward, how much can you take and keep moving forward. That's how winning is done! Rocky Balboa

RAN
    RAN is offline
    Registered User RAN's Avatar
    Barbieritul cu chestii industriale e prea mainstream.

Corps des Mines Lord Raptor's Avatar
    Eu ma barbieresc folosind brici! A inceput initial ca un moft, dar pe masura ce capatam experienta si deveneam mai sigur pe mine, m-am atasat de lama aia de otel!

It grows on you!
    Si nu o mai vad ca o corvoada! Alea 20 de minute sunt parte dintr-un ritual, care imi face placere, nu pierdere de timp! Incepi dimineata cu o chestie de genul asta, si te simti mai "barbat" tot restul zilei!
    Americans have no capacity for abstract thought, and make bad coffee.

Registered User ciocanul's Avatar
    Eu ma barbieresc de 3 ori pe saptamana. Deci ar fi o ora pt barbierit pe sapt ? Si cu aparat de 5 lame mi se pare o corvoada, da sa mai pierd si timpul.
    Recunosc insa ca m-as duce la un barbier/frizer "old school" din cand in cand asa cum erau odata...
    The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place. It will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is going to hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward, how much can you take and keep moving forward. That's how winning is done! Rocky Balboa

Registered User
    Comparind cele 2 tipuri de aparate am ajuns la concluzia ca-i superior clasic-ul.Dupa un barbierit cu aparat merkur 3 pase, ultima in raspar,nu simt rugozitate mingiind fata.Macar ca am barba deasa si aspra a doua zi dimineata nu-i cazul de barbierit.Briciul nu-i ieftin in sensul ca pe linga brici iti mai trebuie piatra si curea pentru honuit.Nu am pus niciodata "botul" la slogane gen:"briciul ii demodat","nu ma uit la filmul x pt.ca-i vechi","nu ascult formatia y ca-i oldies".Vis a vis de brici sint multe vip-uri ce-l utilizeaza:Redford,Eastwood,Mathau etc of course asta nu trebuie sa ne influenteze in decizie

Registered User pescarushul's Avatar
    De vreo doua luni am trecut de la gilette fusion cu n-spe mii de lame la un safety razor. Am luat de pe Shaving soap, shaving cream, safety razors - buy online now, au o sectiune pe prima pagina cu starter kits, recomand la toata lumea. In primul rand, pretul este destul de ok, (mai ales daca bagi la discount code tsr, iti da reducere de 10%), pachetul vine extraordinar de repede, in 2-3 zile de cand dai comanda iti vine la posta. Pe mine m-a costat 350 ron tot kitul, insa mi l-am customizat cum am vrut eu (aparat Merkur HD Barber Pole 38C, pamatuf Edwin Jagger Super Badger EJ25, crema de ras T&H West indian limes, lame Astra).

Dureaza putin pana te obisnuiesti cu el, la inceput am fost destul de stangaci, imi era teama sa nu ma tai, insa cu timpul am prins curaj. Acum reusesc un barbierit foarte bun, nu am piele sensibila, insa ma chinui cu o barba extraordinar de deasa si cu fir gros. Aparatul merita banii cu siguranta, mai ales ca lamele costa foarte foarte putin. Despre pamatuf nu stiu ce sa zic, e foarte ok, insa din cate am citit pe net exista un adevarat cult in legatura cu pamatuful - cica sunt diferente de la cer la pamant intre un black badger si un silvertip. Pana la urma e doar un pamatuf, nu vad ce ar putea sa faca in plus... unii zic ca ridica firele de barba sau face spuma mai bogata.
    Una peste alta, sunt multumit de achizitie si recomand aparatul clasic, chiar si numai din motive economice.
    Cod de reducere la PC Garage: CDFRLEUK

Registered User
    34 c HD ii si favoritul meu,anu asta musai imi iau un buterffly adjustable ceva in genul Gillette Fat Boy sau Slim fully adjustable au avantajul de a regla distanta dintre piele si lama fctie de barba pe care o ai.

Corps des Mines Lord Raptor's Avatar
    Merkur Progress and your problems are over!

Nick anterior: mirceapuy MirceaPui's Avatar
    Ma barbieresc cu masina de tuns cu masura 0.Am cumparat masina de tuns special pt asta.Nu imi place nici cu barba mare,nici fara barba,asa ca asta e cea mai buna alegere.
    The only thing predictable about life is it's unpredictability.

PET
    PET is offline
    Infectious Grooves PET's Avatar
    Quote Originally Posted by pescarushul View Post
    De vreo doua luni am trecut de la gilette fusion cu n-spe mii de lame la un safety razor. Am luat de pe Shaving soap, shaving cream, safety razors - buy online now, au o sectiune pe prima pagina cu starter kits, recomand la toata lumea. In primul rand, pretul este destul de ok, (mai ales daca bagi la discount code tsr, iti da reducere de 10%), pachetul vine extraordinar de repede, in 2-3 zile de cand dai comanda iti vine la posta. Pe mine m-a costat 350 ron tot kitul, insa mi l-am customizat cum am vrut eu (aparat Merkur HD Barber Pole 38C, pamatuf Edwin Jagger Super Badger EJ25, crema de ras T&H West indian limes, lame Astra).

Dureaza putin pana te obisnuiesti cu el, la inceput am fost destul de stangaci, imi era teama sa nu ma tai, insa cu timpul am prins curaj. Acum reusesc un barbierit foarte bun, nu am piele sensibila, insa ma chinui cu o barba extraordinar de deasa si cu fir gros. Aparatul merita banii cu siguranta, mai ales ca lamele costa foarte foarte putin. Despre pamatuf nu stiu ce sa zic, e foarte ok, insa din cate am citit pe net exista un adevarat cult in legatura cu pamatuful - cica sunt diferente de la cer la pamant intre un black badger si un silvertip. Pana la urma e doar un pamatuf, nu vad ce ar putea sa faca in plus... unii zic ca ridica firele de barba sau face spuma mai bogata.
    Una peste alta, sunt multumit de achizitie si recomand aparatul clasic, chiar si numai din motive economice.
    La ce lame te-ai oprit? Ramai la Astra?

Eu acolo vreau sa experiemntez.
    if ($yourehappyAndYouKnowIt) {
    clapyourhands;
    }

Registered User lazio's Avatar
    Chiar trebuie experimentat cu lamele.

Eu am inceput direct cu un pack de 100 Derby. Dupa ce am consumat cam jumatatedin ele, am comandat cateva pachete sa testez si ...whoa, Derby nu sunt pentru mine. Mai am cateva ramase, ramane sa ma decid intre Personna si Astra, sau amandoua, celelalte testate (care nu se vor gasi intr-o achizitie viitoare) sunt Feather, Gillette 7 (galbene), Ladas si Voskhod.

PS - all used with Merkur 34C

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Care e diferenta intre Merkur 25C si 34C ?

Nick anterior: Deux Roter Blitz's Avatar
    Open comb - closed comb yo.

And
    And is offline
    Registered User And's Avatar
    Folosesc Merkur Slant (37C parca e codificarea) de vreo 2 ani. 2, maxim 3 treceri, niciodata in raspar.

Sapun: Tabac Original, l'occitane cade

Pamatuf: Semogue 1305

Lame: am testat aproape 'tot ce misca'. Memorabile pentru mine in combinatia de mai sus: Feather, Iridium super (nu se mai fabrica din pacate), Astra Superior Platinum. Timor si Astra Keramik - bunute.
    Cu tot respectul pentru fani, nu tin minte sa fi avut vreo lama mai proasta decit Derbi.

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Unde gasiti Feather in ro ?

And
    And is offline
    Registered User And's Avatar
    Eu le ridic de la posta romana. Cel mai des cumpar lame de la connaughtshaving.com

Registered User pescarushul's Avatar
    PET> astra sunt ok pentru mine, insa sunt singurele pe care le-am incercat.
    In curand o sa imi iau un pack din asta:
    Traditional Shaving Razor Blade Sample Pack -
    Cu tot cu transport vine vreo 40 ron.
    Cod de reducere la PC Garage: CDFRLEUK

PET
    PET is offline
    Infectious Grooves PET's Avatar
    PET> astra sunt ok pentru mine, insa sunt singurele pe care le-am incercat.
    In curand o sa imi iau un pack din asta:
    Traditional Shaving Razor Blade Sample Pack -
    Cu tot cu transport vine vreo 40 ron.
    Nu stiu daca se merita pack-ul.
    1. Gillete gasesti in RO la buticuri.
    2. Wilkinson proaste ... gasesti peste tot. 100% gasesti la Kaufland
    3. Astra am gasit la butic dar cu alt ambalaj

Is pe amazon.com niste pack-uri chiar misto, doar ca vin din US, ajung la vama, etc.

Quote Originally Posted by lazio View Post
    Chiar trebuie experimentat cu lamele.

Eu am inceput direct cu un pack de 100 Derby. Dupa ce am consumat cam jumatatedin ele, am comandat cateva pachete sa testez si ...whoa, Derby nu sunt pentru mine. Mai am cateva ramase, ramane sa ma decid intre Personna si Astra, sau amandoua, celelalte testate (care nu se vor gasi intr-o achizitie viitoare) sunt Feather, Gillette 7 (galbene), Ladas si Voskhod.

PS - all used with Merkur 34C
    Da-mi mie Derby-urile alea ramase Eu mai am 1 care e deja pusa in aparat si ma mai tine la maxim 1 tura.

Feather vreau si eu sa testez, doar ca nu prea gasesc de unde sa iau

----------

Apropo, la mine parca nu-mi pregatesc fata bine. Ultimele dati parca n-au fost asa "misto". Eu in general ma rad inainte sa fac dus, dar am zis sa incerc sa fac invers. Ma dau cu apa fierbinte pe fata, parca tot nu-mi place ceva si nu-mi dau seama ce. Singura diferenta e ca nu mi-am luat Crema de ras, ci am Gel de ras care binenteles ca nu merge cu pamatuf-ul.

Eu mai am de experimentat si cu sapunuri-le. After save am gasit ceva misto la DM. Ceva cu aloe vera pe la 15 lei. Ma tine cam 1 luna jumate, 2.
    if ($yourehappyAndYouKnowIt) {
    clapyourhands;
    }

Registered User muteki no ichi's Avatar
    De vreo doua luni am trecut de la gilette fusion cu n-spe mii de lame la un safety razor.
    ...
    Si eu am testat toate aparatele posibile de pe piata cu cat mai multe lame si vibratii, etc.

Abia cand m-am intors la Gillette Mach 3 am avut o revelatie. Ala este aparatul perfect.

Cat despre motivul economic mie nu mi se pare ca sta in picioare.

Un set de 4 rezerve mach 3 costa 6,95 euro si ma tine lejer 4 luni.

Eu ma barbieresc aproape intotdeauna dupa sauna si barba aproape cade singura. Nici nu se mai aude zgomotul lamei taind firul de par, atat de moale este barba dupa dus + 15 minute de sauna + gel de barbierit.

E misto sa te razi ca bunicul, probabil ca senzatia e misto, si mi-e mi-ar placea sa conduc din cand in cand un Ford Shelby '59. Dar ca masina de mers zi de zi la job mi-as lua totusi ceva modern

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 47 of 53 FirstFirst ... 3744454647484950 ... LastLast