Cat mai tine multiplayerul gratuit? ..e tarziu daca intru acum?
Mai tine pana maine la 11 noaptea.
Bow wow wow yippie yo yippie yay, woof motherfucker, the dogg came to play.
.
.
Same here. Credeam ca voi avea probleme cu rezolutia (identica ca a ta) insa merge brici.
Bai, e primul CoD pe care-l joc in MP. Ori sunt eu n00b intr-ale CoD-ului si trebuie sa exersez la trasul prin pereti, intoarcerea la 180 de grade din senin sa-l bubui p-ala de sta in intuneric care n-a schitat un gest sau urmaritul adversarului cu tinta prin cladiri ori e plin de codati.![]()
Din acest motiv nu mai dau eu prin MW3... Serios, oare chiar nu se pot rezolva aceste probleme? Eu unul insa tind sa cred ca celor de la Activision le doare undeva de jucatorii de pe PC... Dovada fiind si patchurile/dlc-urile care vin cu o intarziere imensa de pe console.
Jocul asta nu ofera o lista cu servere!?.. joc doar pe ce server vrea el?
ElectroMetalHead
Ieri l-am incercat si eu, nu-mi vine sa cred in ce hal a ajuns jocul asta, grafica si gameplay-ul de 2 lei... Mai bine joc CoD UO din 2004 care nu se compara ca gameplay.... Nu-mi sariti in cap dar este penibil rau.
| CM Storm Trooper | Seasonic X-Series 760W | Asrock Z77 Extreme4 | i7 2600k | Thermalright Silver Arrow | Gigabyte GTX 670 OC | 2x8GB Kingston HyperX Blu | SSD Samsung 830 128 | WD 500GB SATA3 | Asus Xonar DX | SteelSeries 6Gv2 | Logitech G9x @ QcK+ | Razer Barracuda | DELL U2312HM |
Ok, my bad, keep up the good work.
Depinde si de ce gamemode joci, de obicei ground war sau demolition sunt preferatele cheaterilor + ca avand in vedere ca jocul e free, ce m-ar retine sa imi fac un cont steam sa imi instalez jocul si sa folosesc hacks? Nu am nimic de pierdut. Free MW3 Weekend = more cheaters
Last edited by VicDann91; 28-04-2012 at 22:45.
.
Putin TDM si DM. Si am constatat codatii cand stateam prin tufe sau in intuneric cu Sniper-ul (destul de ineficienta arma in plansele pe care le-am jucat, intrucat au o marime redusa). Interesant sa-ti gasesti un loc ferit si cu vizibilitate OK pentru 2-3 fraguri, dar te bunghesc nemernicii intr-un final si te vaneaza.Si replay-ul de dupa kill e cu dus si intors.
Da, ai dreptate sniperul e ineficient pe majoritatea hartilor (eu joc cu el doar pe Fallen si Bakaara) cat despre codati si faptul ca te-au vazut in tufis e discutabil, in sensul ca poate aveau UAV adversarii iar tu nu aveai perkul "assasin" si atunci te vad pe minimap, sau poate avea portable radar (eu il folosesc aproape pe orice clasa), sau poate avea hearthbeat pe arma. Ideea e ca sunt o multime de gadgeturi in joc care te ajuta + ca sunt oameni care vorbesc pe teamspeak si se ajuta reciproc ex: tu stai cu sniperul pe burta in iarba si faci un kill, ala ii zice repede pe teamspeak unde esti, si vine direct peste tine.
Bineinteles, eu nu spun ca nu exista cheateri dar ideea e ca trebuie sa faci diferenta intre un hacker si o situatie posibila. Dar sunt sanse mari ca tu sa fi dat de un hacker mai ales ca e gratis weekendul asta.
Apropo, pentru inceput incerca sa joci ceva cu obiectiv gen Domination sau Headquarters pentru ca sunt spawnurile mai evidente (iti dai seama de unde vin advresarii, in TDM te trezesti cu el spawnat langa tine, DM nu mai zic, acolo oricand poate fi unul in spatele tau).
.
ce-mi plac astia cu grafica!Ce are?nu-i gasesc nici o buba.Se vede extraordinar de bine pt. dx9.Ca nu-ti rupe computeru in 2????si nu ai frostbyte 2.0 unde cade copacu'; dintr-o rafala????Este unul dintre cele mai bune jocuri seria CoD!!!!
Problema jocului nu sunt killstreak-urile sau perk-urile ("puterile parnormale"cum le numesti tu). Astea sunt cele care il diferentiaza de alte shootere online si il fac mai popular/atrag lumea. Problema jocului e ca de la Cod4 evolutia a fost minora, iar de-atunci au trecut vreo 4-5 ani.
Daca erau destepti baietii si investeau in dezvoltare adevarata macar o cincime din sutele de milioane castigate de la MW2 incoa', acum nici nu isi mai puneau problema concurentei. Asta e problema, nu ca la 7 killuri consecutive obtii un elicopter care poate sa fie dat jos in 3 secunde. Cine se plange de killstreak-uri, ori a jucat gen 3 ore partea de MP, ori e pur si simplu praf![]()
Peace sells... but who's buying ?
Parazitu vorbesti ca sa nu taci.Ca varsta sunt destul de inaintat fata de ce-i mai multi copii de pe aici.Nu am spus ca este cel mai bun din serie.Am spus ca este unul dintre cele mai bune din serie.Si ca idee am 1146 de ore CoD2.Plus ce am jucat inainte sa-l bag prin xfire.Puteri paranormale ha ha ha dar sa dai eject din avion sa tragi cu agheu dupa inamic si apoi sa intrii iarasi in avion ce draq mai este????
Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
MOAB facut ieri, urmat de obisnuitele injuraturi si acuze de cheating.
Call of Duty: Modern Warfare 3 - MOAB in 3:40 mins (PC) - YouTube
Asa cum ziceam si in post-uri anterioare, cam trei sferturi din oamenii care se plang ca e plin de cheateri habar nu au care e cheater si care nu. Sunt oameni aflati la inceput, care dau de o echipa buna ce ii alearga dintr-un colt al altul al hartii si automat pentru ei asta inseamna cheating.
*Nu joc cu akimbo FMG shit decat pe clasa pt MOAB... altfel sunt nesimtire armele alea![]()
Peace sells... but who's buying ?
LOOOOOOL, frumos gameplay, desi de vreo 2-3 ori as fi zis si eu WH, dar am vazut portable radar+ ca am mai jucat cu tine.
ElectroMetalHead
Bookmarks