La ora 5 ora Romaniei poate fi descarcat demo-ul de pe Yahoo! Games.
La ora 5 ora Romaniei poate fi descarcat demo-ul de pe Yahoo! Games.
Aşteptăm demo-ul să vedem cum stă![]()
Da gresisem eu. Enjoy.![]()
oare apare pana pe la ora 22 un mirror intern?
"There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley
Mie nu imi mergea download-ul de pe site-ul Yahoo! Games. Imi dadea 404 - Not Found. Mersi de link C.@M. Tie iti mergea?
Acuma nu mi se descarca, astia de la Yahoo! au inchis serverele.![]()
![]()
Dupa 500 de kb mi s-a inchis.
LE : Nu imi merge . Dupa ce se descarca ceva timp mi se inchide. Il iau maine sau mai pe seara de pe un mirror intern.
Ce idioti, ma chinui de 50 de minute sa il iau. Tampitii naibii.
Nu cred ca fac fata serverele. Cand faci rost si il urci pe CG, sa ne anunti
.
Mda, toate astea erau oarecum si din pacate de asteptat, sa vedem cand apare pe gamershell sau ceva torent, sau pe CG...
Nu vă mai chinuiţi să-l luaţi de pe Yahoo, fişierul e corupt iar serverul lor oricum nu face faţă. Cică "will be fixed soon".
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
Mda, how fun...
Daca la asta se intampla asa, ma gandesc la demoul de UT 3 cum o sa fie.
Oricum, in alta ordine de idei, de ce naiba nu se foloseste in astfel de cazuri tehnologia torrent? Ca doar acolo cu cati sunt mai multi, cu atat mai bine merge.![]()
mda si la mne sa blocat la 1% nu am apucat nci sa incep sa downloadez ca sa si oprit .... asteptam pan apare pe CG ca alta solutie nu gasesc !
When you kill for money there are no rules !!
Singned in blood
Torrent <> siteu' (gen FP, Yahoo, GameSpot) care daca are exclusivitate face trafic. No traffic = no ads = no visitors boom.
Incredibil cum s-au calicit aia de la Activision la cei cateva sute de mii de parai primiti de la Yahoo. Iar pe forumuri lumea tipa la adresa Infinity Ward care, saracii, n-au nicio vina.
Mda, trebuia sa ma gandesc, silly me...
Poate ar fi putut Yahoo Games sa se foloseasca de torrente (sa devina un fel de tracker), in felul asta era si lumea multumita si faceau si ei trafic. De exemplu doar ce-am luat demo-ul de la Timeshift in 2 minute de pe un tracker, pe cand ca sa iau demoul COD4 de pe yahoo mi-ar trebui cateva ore...
The hottest under the sun
Bookmarks