Deci o problema similara am regasit pe aici pe forum numai ca a mea este cu un fel de twist. Se da situatia asa: pe de o parte o placa Gigabyte GF 6600 GT. Pe partea cealalta un televizor Samsung suficient de scump. Am cumparat un cablu video de 15 metri ca sa nu mai am griji cu fire intinse prin drum si timpenii (calculatorul nu poate fi apropiat de TV) desi vreo 6 metri ar fi fost suficienti. Problema e in felul urmator - cablul (S-Video cu 4 picioruse la ambele capete) merge perfect cind scot din S-Video din placa si bag in S-video de pe TV. Dar pentru ca mufa aia e in lateralul televizorului mi s-a parut urit sa vad toate firele alea tzishnind din televizor haotic (mai sint si cablurile pentru audio stereo) asa ca am hotarit sa folosesc adaptorul SCART cu care a venit cablul (un combo care a costat cit un monitor second hand) care baga si S-video si canalele audio direct in una din mufele SCART din spate. Surpriza a survenit in momentul in care am remarcat ca "alimentat din fund" televizorul meu se vede alb negru indiferent ce ii dau eu din setarile timpite nvidia. Repet, nu e un televizor de 3 milioane din Cora - merge cu orice fel de semnal ii bagi in fund (in teorie cel putin). Any ideas?

) care baga si S-video si canalele audio direct in una din mufele SCART din spate. Surpriza a survenit in momentul in care am remarcat ca "alimentat din fund" televizorul meu se vede alb negru indiferent ce ii dau eu din setarile timpite nvidia. Repet, nu e un televizor de 3 milioane din Cora - merge cu orice fel de semnal ii bagi in fund (in teorie cel putin). Any ideas?
Reply With Quote
***A ridica piatra este cel mai usor gest posibil...restul e calvar! ***

Bookmarks