![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
cel mai bun laptop pana in 30 de milioane este Notebook Asus A6KT-Q086 Turion64 MT-34, 1.8GHz, 80GB, 512MB, 802.11b/g WLAN pt ca are cea mai puternica placa video in banii astia(nu mai comparati X1600 128mb dedicati cu 7600 64mb dedicati+192mb din ramul sistemului ca e mai slaba),are garantie 2 ani,mai bun ca acer care ofera ceva similar in pretul asta,garantie 2 ani,baterie 8 celule si la emag se da bonus o bara de 512ddr2,adica laptopul vine echipat cu 1gb de ram,X1600 si Turion 64 1800mhz 1MB cache echivalentul lui AMD64 3200+ desktop care e un procesor foarte rapid si rece....intr-un cuvant un laptop mediu pentru jocuri la un pret excelent
__________________ BURN YOUR RUBBER,NOT YOUR SOUL!!! | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Quote:
LIFEBOOK C1410 15.4" WXGA/Core2 Duo T7200 2.0GHz 4MB 667MHz/512MB DDR2-667/DVD-RW Dual DL/SATA 80GB 5.4k/Bluetooth V2.0 EDR/WLAN Intel 3945 a\b\g /Keyboard Spillproof/ Win XP Prof/2 years AMILO Pro V8210 15,4" WXGA/Intel Core2 Duo T7200 2.0GHz 4MB 667MHz/1GB DDR2-667 PC2-5300/DVD-RW Dual Double Layer/SATA 120GB 5.4k/Bluetooth V2.0 EDR/WLAN Intel 3945 a\b\g 13ch./Win XP Prof/ 2 years Culmea este ca desi AMILO e mai bine dotat este mai ieftin cu 55 Euro ka LIFEBOOKul Oare de ce? Cam asta ar fi configuratia la baieti insa mai am si ceva in caz ca nu reusesc sa ma lipesc de unu din cele 2 de mai sus si anume: DELL Inspiron 6400 Configuratia e atasata!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
AIWA, seria Lifebook beneficiaza de o constructie si o fiabilitate mai ridicata fata de seria Amilo, de aici si diferenta de pret, chiar daca e o configuratie putin mai slaba. Dell-ul acela e foarte ok, isi merta banii, dar e putin cam greu (3Kg) pt un notebook de 15.4"
__________________ "The only thing that comes to a sleeping man is dreams" - Tupac Shakur Last edited by Slasher2K2001; 29-11-2006 at 08:40.. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Quote:
![]() BTW, as merge in continuare tot de LifeBook si nici nu m-as uita la acel Inspiron 6400 desi ca idee - pe mine unul nu ma incanta in mod deoasebit nici Fujitsu si nici Dell mai ales modelele lor consumer (adica alea ieftine, de dat la tot poporu').
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare. Intre un x1600 de la ATI si un GeForce Go 7600 de la Nvidia care e mai performant? Daca aveti si un link cu scoruri in 3Dmark sau FPS-uri in jocuri de referinta va rog sa-l puneti. MULTUMESC!
__________________ Cine doreste sa achizitioneze un autoturism Seat nou pls contact me | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Laptop Acer vs. Acer
e timpul pt un laptop, prin urmare intrebarea mea este : Acer AS5610anwlmi (Core Solo T1350) vs Acer AS5101anwlmi (Turion MK35) in final oricare din optiuni o sa aiba 1 Gb de ram ![]() tkx. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ NISmo Power baby !!! ![]() My country is the world and my relegion is to do good ! | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Oricum ar alege tot un laptop low end ar fi deci cam acceasi branza. Al doilea are avantajul suportului de sisteme de operare pe 64biti si - aparent - are unitate optica care inscripteaza DVD-uri Dual Layer. Dar nu cred ca-s avantaje suficiente cat sa incline alegerea spre laptopul bazat pe Turion.
|
| | #218 (permalink) | ||
| http://www.emag.ro/notebook/notebook...3ghz--pEY508ES vs http://www.emag.ro/notebook/notebook...pWXT2358WNY3T3 +512 RAM ? Asta daca nu imi convine o oferta care e pe drum ![]() Cam cat ma costa 512 ram pt dellul ala ? Pe aceeasi configuratie cat de mult conteaza firma ? Acer vs asus vs hp vs toshiba vs FS vs dell etc ? Care dintre ele fac parte dintre cele de top si care nu ? | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Avantaje dell: 1) dell-ul are fsb 667 hp-ul are fsb 533 2) dell-ul are video deticat hp-ul nu 3) dell-ul are TVOUT hp-ul nu Avantaje HP 1) DVD Burner Dual Layer dell ul are doar +/- 2) 512 DDR in plus 3) Licenta Windows XP Home Avand in vedere ca ambele sunt consumer deci nici unul nu emite pretentii la calitate eu zic sa mergi pe ala mai puternic adica pe Dell ![]() Referitor la restul intrebarii ideea e ca sti vorba aia, cat dai atata face. Eu m-as feri in principiu de Acer, Asus si alti campioni ai raportului configuratie/pret (in detrimentul calitatii). Au si ei modele high end interesante dar daca ai buget bun de ce sa te uiti la Acer? Vezi mai bine Lenovo (IBM) seria T -acum au si modele T widescreen daca e important aspectul, Sony Vaio seria FE sau A (atentie, au si Sony modele nasoale chiar daca sunt toate scumpe), Toshiba Qosmio, Tecra Portege - cam astea ar fi niste exemple de laptopuri cu pretentii de top.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |