![]() |
| | #2361 (permalink) | ||
|
Si cum ziceam, l-am bagat si in teste. I-am facut pt CPU super pi la 1M si 3dmark05 (care e mai mult pt video), ii facusem si 3dmark06 dar a scos un scor prea jalnic. In ceea ce priveste pcmark05 i l-am facut fara media player 10 si fara net si nu am putut scoate nimic bun.
__________________ write once, run anywhere! | |||
|
| | #2364 (permalink) | ||
| Quote:
In 3Dmark2005 1024*768 8400M >2000 puncte. Un banal 7300GT DDR3 scoate >6000 in 3DMark'05 asa ca iti dai seama, nu prea are rost sa vorbim de jocuri pe zarzaricile astea. | |||
|
| | #2365 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
salut baieti! m-a rugat frati-miu sa-l ajut sa-si cumpere un laptop si dupa ceva cautari am zis sa intru si pe aici sa va dati cu parerea. el vroia unul cat mai ieftin la care sa se uite la un film, sa stea pe net, poate si sa se joace putin. bugetul initial era de vreo 12 milioane dar dupa ce i-am zis ca nu are ce sa-si ia a zis ca e ok pana in 20. eu m-am tot uitat pe ici pe colo si m-am oprit la 2 care par destul de ok. din pacate ambele cam sar de 20. la laptopuri nu prea ma pricep (nu prea stiu cat de ok e un procesor fata de altul sau o placa video fata de alta). am mai urmarit pe aici discutia si m-am prins de cateva chestii dar asa, de vara. laptop-urile ar fi astea: http://emag.ro/notebook/notebook-asu...0gb--pF5VAP116 http://emag.ro/notebook/notebook-del...L582G16WNY11T3 care dintre astea e mai ok? exista ceva chuiar mai bun la banii astia? sau as putea sa gasesc ceva sub 20 mil (sau foarte putin peste) care sa fie ok? Asus-ul mi s-a parut ca are o placa video destul de ok, pe cand dell pare ca sta ceva mai bine la baterie. plus hard mai mare. garantia mi s-a parut si ea destul de importanta asa ca de asta trag mai mult spre dell (si de asta am scos hp, fujitsu etc. din lista). daca garantia nu e atat de importanta, spuneti-mi va rog. n-am avut niciodata laptop asa ca nu prea stiu la ce sa ma astept ca si fiabilitate. as vrea sa-l iau saptamana asta asa ca orice raspuns e binevenit. merci anticipat. | ||
|
| | #2368 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucharest | Sfat Laptop
Salut Vreau sa imi cumpar urmatorul laptop: http://www.emag.ro/notebook/notebook...SL4CE-00F005G3 Ce parere aveti? Mai are cineva toshiba L-40? Cam cat tine bateria? Ceva probleme? Va multumesc mult | ||
|
| | #2369 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ write once, run anywhere! | |||
|
| | #2371 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
salutare fratilor am o intrebare am un laptop xtrema3000 e un PIII la 700\100 dar merge la 433\66 am ram pc100 128mb procesorul e intel din bios nu ma lasa sa fac nimic cum pot sa-l aduc la normal? ma poate ajuta cineva? pls....... | ||
|
| | #2374 (permalink) | ||
|
eu am unul asemanator de ~3 luni (a210-128, dif proc care la mine e la 1.8) si sunt multumit daca vrei sa mearga decent, dezinstaleaza toate softurile toshiba ca sunt o gramada, cel putin scoate-le din start-up jocurile merg fara probleme (cele vechi fac figuri cu diverele originale Ati, dar am gasit unele modate si e ok), mai da un bluescreen din cand in cand si apoi tipa ca a fost ceva cu "ATI drivers"), nu se incalzeste prea tare (in jocuri 3d sufla totusi aer foarte fierbinte) in mediu office/internet ajunge chiar sa se opreasca ventilatorul am pus NHC, setat sa comute la fecventa maxima la 25% incarcare procesor si e totul ok cititorul de carduri are un sistem push cu arc destul de tare si cam incomod tastatura e ok, ecranul este excelent (dar raman degete pe el ), hdd-ul e multumitor chiar daca are 4200 rpmin ansamblu eu sunt multumit, si mi-au trecut prin mana multe laptopuri si foarte ieftine si foarte scumpe
__________________ #aeon# | |||
|
| | #2375 (permalink) | ||
|
1 - Ce este NHC? 2 - Poti sa postezi, te rog, un link ceva de unde ai luat acele drivere? 3 - Drivere pentru XP se gasesc (caci de cum o sa-l primesc o sa rad Vista-ul de pe el)? 4 - Carcasa lui este rezistenta? Ce impresie ti-a facut? Cu balamalele cum sta? Balangane ceva pe sub el sau este bine inchegat? 5 - Acumulatorul cat te tine in mod normal (fara aplicatii 3D, ci normal)? Multumesc.
__________________ | |||
|
| | #2377 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
as dori un laptop mic de 12 inch ... maxim 13 ... dar inclin mai mult spre 12... nu as vrea sa dau mai mult de 25 de mil pe el... in momentu de fata am 2 optiuni ambele de la MSI (tind sa am incredere in MSI, ca-s departe de a fi noi in materie de notebook ... multe din placile de baza ale laptopurilor consacrate au iesit din fabricile MSI altfel nu aveau cum sa fie pe locurile 2-3 in materie de placi de baza... pareri personale) 1. MSI S300 --- 13" e cam patratos si nu-mi place deloc cum se imbina balamalele alea jos la monitor; ca performante nu ma impresioneaza pentru ca nu asta primeaza ... portabilitate inainte de toate. 2. MSI PR210 --- 12" inspre asta inclin mai mult ... e mai bine dotat decat primul cu performante ceva mai slabe dar asta e un foarte mic minus in ceea ce ma priveste... e mai ushor decat cel de 13 inch si mai bine inchegat jos la balamale ... pe la sony vaio alea mici am vazut ca tot cam asha e imbinarea... tind sa am incredere mare in tipul asta de imbinare. ambele au baterii de 8 celule, un singur slot de ram ocupat, momentan am un Dell Inspiron 6400 core duo T2050 ... ca performante nimic deosebit ... arhisuficient parerea mea... si daca la urmatorul performantele ar scadea cu 10-20% nu ar fi nici o problema cat timp e intr-adevar portabil. de curand a cazut si bateria la dell ... la o luna dupa ce a iesit din garantie ... si nu vad rostul a 3 kilograme de plastic din moment ce scartiaie din toate incheieturile si monitorul are o cursa de 5 cm din balamale... fara sa fie forjat si chinuit ... intr-adevar plimbat in fiecare zi servici acasa scoala dar totusi pentru asta a fost facut... si a costat 32 de mil la cumparare. daca aveti si alte sugestii in marja de pret de 25 de mil v-as fi recunoscator daca mi le-ati impartasi ar cam trebui sa fie neaparat dual core... orice ar fi nu stiu ce sa cred despre BENQ... parerile sunt impartite... am lucrat pe unul odata si mi s-a parut plastic ieftin unitate optica ieftina care mergea cand voia, in general cam fierbinte... laptopul era destul de nou in ceea ce priveste Fujitsu Siemens de 12 inch (alea de 27-30 mil) nu-mi inspira mare incredere constructia lor ... am studiat unul recent si dupa vreo 4 luni de cand a fost cumparat deja incepuse sa aibe joc din balamale ... plus ca am vazut si FS din clasa business cu o balama rupta... deci nu mi se par o solutie FS il voi folosi in mare parte la programare... multumesc Last edited by euiulian; 07-02-2008 at 18:28.. | ||
|
| | #2379 (permalink) | ||
|
euiulian eu am luat bijuteria asta de 12.1" cu touchscreen :http://reviews.cnet.com/tablet-pcs/h...-32305764.html Dar tx 1305, specsuri putin modificate dar acelasi lap. Prin intermediari din us adus a ajuns pe la 27. E misto cand il pui pe masa in fata ta...arata ca nu ai nici un fel de complex pt care trebuie sa compensezi.
__________________ | |||
|
| | #2380 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
scuze pentru greseala cu link-urile ... am corectat-------------------- Editare ulterioară -------------------- stiu de HP-urile alea ... am suspinat la ele un pic dar asta-i piesa daca suntem in romania ... pe site-ul HP SUA incep de la 900 de dolari cu 2 giga ram hard 160 webcam fingerprint ...e o bijuterie la banii astia dar nu si in romania ... nici nu am avut curajul sa ma uit cat costa pe la noi dar cred ca trec ushurel de 40-45 de mil Last edited by euiulian; 07-02-2008 at 18:06.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |