Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2008, 18:44   #2381 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Quote:
Originally Posted by euiulian View Post
as dori un laptop mic de 12 inch ...
Din ce inteleg ai nevoie de un ultraportabil de 12 inches. Optiunile pe care le-ai expus par total nefericite in conditiile in care se pare ca ai experimentat pe propria ta piele ce inseamna calitate nesatisfacatoare la un laptop. La un ultraportabil exigentele cresc deoarece se cam cere un obiect care va fi fatait zilnic de colo-colo. Dupa parerea mea ti-ai intreptat in mod nefericit atentia spre niste jeguri (MSI, Benq), nu te lasa derutat de faptul ca MSI este un nume in domeniul placilor de baza deoarece un laptop inseamna mai mult decat o placa de baza, de fapt un notebook inseamna mai mult decat suma componentelor din carcasa. Eu ti-as recomanda sa iti indrepti atentia spre un Thinkpad serie X, spre un HP NC serie 4XXX sau spre un Dell serie 4XX, toate ultraportabile de 12 inches clasa business. Costa mai mult decat bugetul alocat de tine dar, privind in persepectiva, merita efortul. Mergi pe brandurile si seriile deja consacrate deoarece altfel o sa o iei de la capat cu vaicarelile: constuctie, balamale, baterie, ergonomie, estetica, fiabilitate samd.

dcg is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 03:24   #2382 (permalink)
ţacau

catau's Avatar

Quote:
Originally Posted by euiulian View Post
scuze pentru greseala cu link-urile ... am corectat
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
stiu de HP-urile alea ... am suspinat la ele un pic dar asta-i piesa daca suntem in romania ... pe site-ul HP SUA incep de la 900 de dolari cu 2 giga ram hard 160 webcam fingerprint ...

e o bijuterie la banii astia dar nu si in romania ... nici nu am avut curajul sa ma uit cat costa pe la noi dar cred ca trec ushurel de 40-45 de mil
La noi nu exista punct. Daca ai nevoie de detalii te duce probabil la maxim 28-29 ...da-mi un pm si te pun in tema

catau is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 12:30   #2383 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Inca vreo cateva oferte interesante:
http://www.***********/detalii_produs.php?cod=15218#
http://www.***********/detalii_produs.php?cod=15122
http://www.***********/detalii_produs.php?cod=15196#

Ce ziceti?

Se inlocuiesc stelutele cu dc-shop si domeniul punct ro

Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 16:20   #2384 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Pai decat sa se inlocuiasca stelutele alea, mai bine ai edita postul si ai puna ca lumea linkurile (vezi ca ai buton de link cand dai post reply) .

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 16:44   #2385 (permalink)
Registered User

aeon's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
1 - Ce este NHC?
2 - Poti sa postezi, te rog, un link ceva de unde ai luat acele drivere?
3 - Drivere pentru XP se gasesc (caci de cum o sa-l primesc o sa rad Vista-ul de pe el)?
4 - Carcasa lui este rezistenta? Ce impresie ti-a facut? Cu balamalele cum sta? Balangane ceva pe sub el sau este bine inchegat?
5 - Acumulatorul cat te tine in mod normal (fara aplicatii 3D, ci normal)?

Multumesc.
1. Notebook Hardware Control
http://www.pbus-167.com/

2. driverele sunt pt Vista, din pacate nu am linkul la indemana dar cred ca il gasesc in istoric la download manager; l-am gasit pe forumul de la emag

3. nu stiu, initial am vrut sa pun XP, dar totusi Vista merge ok, am ramas cu el

4. carcasa e ok, pare rezistenta, tastatura e cam "prea" argintie dar se comporta bine, ecranul e foarte lucios si cu culori bune, capacul de la el e tot foarte lucios si raman amprente pe el , leduri albastre puternice (prea) peste tot, mai ales cel de la camera web care parca e proiector, cititorul de carduri plasat cam anapoda, cu un sistem push tare, padul nu are margine pentru derulat paginile dar are un buton pentru functii suplimentare (care reactioneaza greu)
la balamalele nu am remarcat nimic in neregula, nu balangane nimic pe sub el, dar la hdd e clar ca a umblat altcineva (emag-ul probabil, de acolo l-am luat), sunt zgarieturi prin interior

5. acumulatorul nu l-am incercat pana la capat, dar impresia mea este ca nu tine mai mult de 1h si 30 min in conditii de office, internet, o muzica, un filmulet, un joculet. Totusi am reusit sa joc 1 h de warcraft 3 pe baterie si cand am iesit din joc mai avea 20% bateria

aeon is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2008, 20:14   #2386 (permalink)
Registered User

InFernal's Avatar

mda camera integarata din laptop nu imi merge pe vista(in sensul ca are freez-uri dese,adica imi da o imagine la 10-15 secunde apoi se blocheaza si urmatoarea iamgine iar peste 10 secunde-15..si nu ca asa vad eu dar toti de pe mess au zis ca tot asa se vede si la ei,cu intreruperi).care ar putea fi problema? pe xp mia mers..si cand am luat laptopul...mia mers..mi se pare ca problemele au inceput nu cu vista ci cu service pack 1 de la vista ...camera e produsa de chicony ( USB 2.0 1.3M UVC WebCam ) .Mai are cineva o camera asemanatoare integrata in alptop,sau stie cineva daca as putea pune driver de la alta camera..poate merge..de exemplu de la azzureware sau ce mai este integrat in laptopuri. Multumesc mult ,sper sa ma poata ajuta cineva cu aceasta problema..intrucat am nevoie de camera uneori.

InFernal is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 15:00   #2387 (permalink)
laf
Registered User

laf's Avatar

ce parere aveti de acesta
Ce alternative mai am pt un laptop cu proc C2D seria 7xxx, si baterie de 6 celule minim ? A se tine cont ca e pt o domnisoara.
Multumesc.

laf is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 19:37   #2388 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Daca vrei refurbished de pe siteul ala, poti incerca un Latitude D830

Bafta!

Old 11-02-2008, 12:34   #2389 (permalink)
Registered User

InFernal's Avatar

Am observat o problema indeajuns d eciudata..dvd-rw integrat un matshita nu vrea in nici un fel sa scrie cd-uri..pur si simplu da eroare pe la 20-30 % sau mai devreme..in schimb dvd-urile le scrie fara cea mai mica problema si inca la viteza maxima...pe mine nu ma deranjeaza foarte mult asta..ca nu scriu cd-uri niciodata...dar totusi as vrea sa stiu daca a mai avut cineva astfel de probleme si se pot rezolva...ca mai vine cate cineva la mine cu cd pt chestii mai mici...si pur si simplu nu le pot face nimic din pacate..inafara de a le da inapoi cd-urile cu erori

InFernal is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 17:23   #2390 (permalink)
Registered User

are cineva dvd recovery pentru acer aspire 5315-052G12MI.?

emilmugur is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 19:51   #2391 (permalink)

am si eu un laptop acer mai vechi si trebuie sa-i schimb hdd-ul, aveti idee care ar fi cel mai bun hdd de 120-160 Gb?
memorie ram de care ar trebui sa iau? kingston vr sunt bune?
si inca ceva, are procesor Celeron 1.5 ghz, as putea pune Centrino pe el? au acelasi socket?
merci.

Rotti is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 20:08   #2392 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Ia cea mai ieftina memorie ram compatibila (DDR sau DDR2 pe unele platforme Sonoma), procesorul se numeste Pentium M dar nu merita sa sapi in laptop pentru a il schimba iar la hard disk fi atent ce cumperi, platformele Centrino mai vechi suporta de obicei PATA dar unele platforme mai recente (Sonoma de obicei, dar nu toate) cer SATA.

dcg is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 23:07   #2393 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Pentru cine mai are TOSHIBA Satellite A210-16G, vrea sa puna XP-ul pe el si nu gaseste driverele, mi se poate adresa si i le trimit pe mail.

Un alt link util cu drivere mai rare pentru TOSHIBA gasiti AICI si AICI.

Last edited by R/\ZV/\N; 12-02-2008 at 00:54..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 10:34   #2394 (permalink)
laf
Registered User

laf's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andy_ACS View Post
Daca vrei refurbished de pe siteul ala, poti incerca un Latitude D830

Bafta!
De ce zici tu ca acel model e refurbished ?

Chiar nu merita banii ?

laf is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:34   #2395 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

pt. ca asa este refurbished cum crezi ca e nou la pretul ala.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 13:15   #2396 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Scrie mare acolo pe site ca e refurbised
(nou e dublu)
Bafta!

Old 12-02-2008, 13:26   #2397 (permalink)
Registered User

spinny's Avatar

Vreau sa imi cumpar si eu un rucsac [preferabil] pt un laptop cu dimensiunile (W x D x H) 3.3 (at front) x 39.3 x 27.5 cm [HP 8710w]. Am vreao sansa sa gasesc sau tot la geanta o sa ajung ? O recomandare va rog. Multumesc.

spinny is offline    Send Message via Google Talk to spinny Reply With Quote
Old 12-02-2008, 23:19   #2398 (permalink)
Registered User

:))

Mi-am cumparat un hp pavilion dv9389ea de la abd. Nu aveti idee cum arata.....si nou daca il luam nu arata asa. Este adevarat ca sunt refurbished, dar rehurbished by HP ( carcasa noua, cu tipla, baterie noua, unitate optica nou). Sunt foarte multumit de el.... In plus, unul nou costa cam 1400 E

traforas is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 01:15   #2399 (permalink)

TheVipeR's Avatar

Location: In intunericul in care m-am nascut, traiesc si voi muri...bucuresti
spinny eu iti recoman ruscasu asta, eu l`am luat odata si imi incape un hp 6820s( a care o sa revin cu ceva poza si pareri dp ce il mai butonez umpic) de 17 fara nici o prob si e destul de bine facut

TheVipeR is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 04:03   #2400 (permalink)
Registered User

spinny's Avatar

eu ma uitam la asta dar nu este pe stoc, sincer m-as fi dat si la un swiss travel dar nu am gasit pt 17". cel care mi l-ai recomandat era si in vizorul meu dar aveam nevoie de cineva avizat. [daca poti sa-mi dai pe pm niste poze cu spatele si compartimentul pentru laptop as fi foarte recunoscator]. 10x

spinny is offline    Send Message via Google Talk to spinny Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware

Thread Tools

Posting Rules