![]() |
| | #2441 (permalink) | ||
| Quote:
Acum stau si ma gandesc. Oare chiar am nevoie de dual channel daca nu o sa joc nimic (adica doar office stuff si putin autocad) ? Cat despre sata, nu ma deranjeaza asa tare daca il vede ca ata133. Ma intereseaza fiabilitatea asus.
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #2442 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
Personal nu mai cumpar nimic de la ASUS. Am cumparat un LCD de 19" si zdrentele nu au pus driverul nici macar pe SITE... iar suportul ... lipseste. A trecut o saptamana decand am trimis email si nimic. Se vede naspa fara driverul oficial.
| ||
|
| | #2443 (permalink) | ||
| Omule, laptopul tau este peste Acer-ul ala dpdv calitativ si cum nici nu primesti macar performanta 3D pe care ti-o doresti eu zic ca te complici inutil. Dar daca tu chiar te-ai saturat de HP-ul tau, go ahead
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #2444 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2445 (permalink) | ||
| Quote:
TKD29, ce problema ai mai exact? | |||
|
| | #2447 (permalink) | ||
| Quote:
, nu inteleg o chestie insa, de ce daca e la fel ca configuratie in plus are si display mai mic e mai scump A210-16G ?! (chiar si fara discount)ok, deci raman astea doua : Toshiba Satellite P200D-11L AMD Turion64 X2 TL-60 Toshiba Satellite A200-1IZ Core2 Duo T7250 merita Intelu 3mil in plus ?! sau sa merg pe AMD + display de 17" ![]() parca as tinde spre AMD, maine vreau sa dau comanda, orice sfat e bine primit | |||
|
| | #2448 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Intel este un pic mai puternic, dar are display de 15 toli (dpmdv nu-mi trebuie laptop mai mare decat cel cu 15"). AMD-ul are in schimb panel de 17 toli + numpad. Daca atunci cand am luat laptopul ar fi fost si cele 2 in oferta, as fi luat Intelul din linkul de mai sus, NUMAI DACA ii gaseam driverele pentru XP. Ar fi bine sa te interesezi cat tine acumulatorul la unul si cat tine la altul si daca vei vrea XP, de asemenea sa te uiti de drivere, caci e o problema la capitolul acesta. Deci gandeste-te si alege in consecinta.
__________________ | |||
|
| | #2449 (permalink) | ||
|
eu m-am referit la pretul initial, fara a lua in calcul promotia , P200D-11L costa initial 3.564,20 RON pe cand A210-16G este 3.752,59 RONiar de consum nu prea am cum sa aflu, pe net nu am gasit mai nimic, procesoarele consuma la fel 35W, cica e si o versiune de TL-60 care consuma 31W dar nu am cum sa-mi dau seama ce versiune are laptopul din oferta, iar cel cu display de 17" mi s-ar parea normal sa consume mai mult nu ?! display mai mare consum mai mare zic eu. Oricum multumesc pt ajutor, o sa te anunt ce am ales, cred ca maine dau comanda, vad ca scrie Stoc Rezervat poate zice ca nu mai e la promotie si-mi cere pret fara reducere | |||
|
| | #2451 (permalink) | ||
| Quote:
Deci ACUMA vad si eu cat este pretul. Insa ziceam ca acum cateva zile, ambele laptopuri erau la acelasi pret. Pretul lui A210-16G ar putea fi mai mare din cauza ca ei l-or fi luat la un pret si nu au cum sa scada sub pretul de achizitie. Sau ar putea fi putin mai scump daca s-ar justifica printr-un consum mai redus, avand in vedere ca are displayul mai mic. Ori si una si alta .Imi dau si eu cu parerea ...Si... Succes in alegerea perfecta!
__________________ | |||
|
| | #2452 (permalink) | ||
|
Ok deci am schimbat asusul meu cu hp-ul mamei,si desi are tot 8400..vad ca diferenta dintre gs si gm e colosala,adica eu cu asusul meu scoteam cu overclock in 3dmark2005 maxim 2800 puncte si cu asta,cu overclock mai mic decat ce faceam la placa de pe asus scot 4365 :| like wtf..eu sunt very happy mai ales ca nu a trebuit sa mai dau vreun ban
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #2453 (permalink) | ||
| NU am nici o problema , am intrebat daca cineva a montat un cooler pe laptop si cam cu cate grade scade temperatura.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2454 (permalink) | ||
|
gata m-am decis, am preferat display de 17" + numpad am facut comanda azi si maine voi primi acest laptop , singurul neajuns mi se pare bateria pe care sper sa o schimb in viitor cu una de capacitate mai mare si poate HDDu care e cam lent, in rest mi se pare super OK pt cat costaam zis sa nu mai dau 3mil in plus doar pt procesor ca e C2D, am sistemu desktop daca vreau putere de procesare mai mare ![]() Toshiba Satellite P200D-11L AMD Turion64 X2 TL-60 sper sa fi facut o alegere buna | |||
|
| | #2456 (permalink) | ||
| Rezon! Asta vroiam sa zic si eu, insa am zis ca nu este bine sa ma lansez in recomandari. Quote:
Acumulatorul de 9 celule il poti gasi AICI. Nu este DELOC lent. Este mai mult decat suficient de rapid. Ai sa vezi si o sa-mi dai dreptate. Asa gandeam si eu despre al meu (citind parerile altora care si-l cumparasera deja), insa daca il vei tine din scurt cu defragmentarea este chiar sprinten individul . Si consuma si putin.AICI ai un review al lui TOSHIBA MK2035GSS. Niciun HDD de 2.5" nu exceleaza, asa ca diferentele de performanta intre 4200rpm/5400rpm si 7200rpm sunt mici. Oricum de preferat consumul mai mic al unui HDD de 4200rpm decat un strop de viteza in plus dar un consum mare de curent din partea altor HDD-uri de 5400rpm sau 7200rpm. Quote:
Bafta! Sa te bucuri din plin de el, sa te tina o vesnicie si sa n-ai niciodata nevoie sa apelezi la RMA. LE Drivere pentru el gasesti AICI. Pacat ca nu si pentru XP, insa nu-i bai, se rezolva daca vei vrea sa dai jos aberatia aia de Vista .
__________________ | |||
|
| | #2457 (permalink) | ||
|
Am un Sony Vaio FZ 11E luat cu 1 GB memorie standard si doresc sa-l upgradez la 2 GB. Nu l-am desfacut, dar din cate inteleg are 2x512 MB. Eu sunt indecis intre un modul 2 GB Kingston sau Geil si 2 x 1GB Corsair Avand in vedere ca pot pune maximum 2 GB pe memorie (conform specificatiilor tehnice ale laptopului), nu ar fi o problema daca as pune 2 x 1GB. Intrebarea ar fi daca e o problema ca sunt Dual Channel cele de la Corsair. Le suporta laptopul meu sau sunt incompatibile? Pe care dintre cele 3 ma sfatuiti sa le iau? Care ar fi mai performante? Multumesc frumos. | |||
|
| | #2460 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |