![]() |
| | #2521 (permalink) | ||
|
Pana la urma l-am luat...Calitate foarte buna a carcasei(nu da impresia ca se rupe in mana),display de calitate,HDMI cam rar la alte modele,SILENTIOS , si foarte important evacuarea de aer cald se realizeaza prin spate .Inca un lucru de care sunt multumit nu are nici o mufa in spate(de regula alimentarea se situeaza in spate)+Numpad mai rar asa ceva +mufa pt antena wireless externa (cred dupa cum arata)Deci in concluzie merita toti banuti ... L.E cine are nevoie la lap. de iesire audio cand are boxe(care se aud chiar foarte bine).....l-am cumparat de la Management computer la 2250 ron pe cand la emag este 2370 ...Despre baterie voi posta peste cateva zile.....oricum la prima vedere pare un bestbuy
__________________ "nick anterior Lord_YU" Last edited by Lord_YU; 28-02-2008 at 21:13.. | |||
|
| | #2528 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
pentru @ marcelkmg caci el are vad ca dar partea cealalta cu racirea la MSI ce zici ? la care face nazuri mai multe? cand stai in idle sa nu mearga fun-ul si chiar e solid? mie imi pare a fi mai fragil (prinderea monitorului)
__________________ Phenom II X4 965 4890 Vapor-x OC 2x2048 ddr3 1333 Last edited by chiril; 28-02-2008 at 23:40.. | ||
|
| | #2529 (permalink) | ||
|
La mine nu face nazuri deloc racirea ,cum am zis de abia il aud,placa video de laMSIul meu este dedicata look 3DMark este peste GF 8400 singurul repros pe care il am este ca e pe 64 Bit dar ce sa ceri la 2300 ron si garantie 2 ani...,mai pui 100 ron si iti ei lap meserias..
__________________ "nick anterior Lord_YU" Last edited by Lord_YU; 28-02-2008 at 23:21.. | |||
|
| | #2530 (permalink) | ||
|
cum naiba e peste 8400..eu scot pe default 1600 si ceva puncte in 3dmark2006,cu overclock obtin aproape 2600 puncte...ma intreb HD2400 poate face asta? cu overclock?
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #2534 (permalink) | ||
|
salutare, am un Fujitsu Siemens (nu stiu ce model) de peste 3 ani si vreau sa imi iau un notebook puternic acuma, in special ptr grafica (photoshop). am gasit acest model: Asus F7SR-7S127 17", Core 2 Duo T7250 - ATI HD2400 1GB HM - 4G DDRII667 - Turbo Memory 1G - 250G SATA HDD - DVD SuperMulti DL/LightScribe - 802.11a/g/n WLAN - GigabitLAN - BlueTooth - Video Camera - 9 cell http://www.asus.com/products.aspx?l1...63&modelmenu=1 sunt bune Asus? nu am avut niciodata vreun produs de-al lor. repet, imi trebuie notebookul 85% ptr photoshop. nu am de prelucrat imagini gigantice, ci numai web stuff. e OK acest laptop ptr grafica? (nu ma prea pricep la hardware...as vrea doar sa stiu daca Asus face lucruri de calitate....) edit: ahem...din specificatiile de sus reiese cumva ca are si modem WiFi? me noob:P si as avea nevoie de WiFi
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #2535 (permalink) | ||
|
da are si wireless...Asus am avut si parerea mea este ca sunt de calitate,solid construite,iar ca alte firme ca hp si dell defapt folosesc piese de la Asus este un motiv bun de a zice ca da asus este de calitate. sa ma contrazica cineva daca gresesc
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #2536 (permalink) | ||
| Quote:
Ei sunt DOAR integratori. E logic sa ia componentele de undeva fie ca scrie pe ele ASUS, Gigabyte, ECS, DFi, Abit, WD, Seagate, nVIDIA, ATi, Intel, AMD s.a.m.d. Deci irelevant. Laptopuri de calitate fac IBM/Lenovo, TOSHIBA, DELL, Gateway => parerea mea. Restul fac doar laptopuri. Stiti cum e chestia?... HP se pricepe cel mai bine la imprimante, ASUS la placi de baza... Fiecare are in portofoliu o specializare, ca sa-i zic asa; restul sunt produse cu care si-au largit paleta de oferte, pentru ca, in ziua de azi, daca-ti pui ouale in acelasi cos este falimentar.
__________________ | |||
|
| | #2537 (permalink) | ||
|
Ok deci recomandare intre cele doua laptop-uri va rog frumos. http://www.emag.ro/notebook/notebook...asic--pGR710EA sau http://www.emag.ro/notebook/notebook...mium--pGR886ES E foarte urgent. | |||
|
| | #2539 (permalink) | ||
|
sunt de acord cu just_bizzare dar totusi eu daca as avea banii aia si ar fi musai 17'' as alege http://www.emag.ro/notebook/notebook...SPBQE-00P00SG3 pentru ca o fi ala HP dar e serie obisnuita asa ca nu vad cu ce ar fi mai slab la constructie Toshiba-ul care are hdd putin mai mare,placa video mult mai buna,aproape ca 8600GT,garantie mai mare,webcam,pret mai mic,este pe stoc ca vad ca vrei urgent iar procesorul este putin sub T7250,nu vei simti diferenta,depinde ce faci.singurul mare - fata de HP este greutatea putin mai mare,dar nu cred ca stai toata ziua sa cari un 17'',il iei pe post de desktop replacement si atunci nu mai conteaza cele 500g in plus care le are toshiba pentru ca ofera mai multe la bani mai putini.gandeste-te ca un laptop cu o placa video mai buna si garantie mai mare se devalorizeaza mai putin in timp
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |