![]() |
| | #2561 (permalink) | ||
|
Salutare Am si eu o intrebare. Ce laptop imi recomandati in plaja 1500-1700, maxim maximorum 2000 RON? Ma gandeam la urmatoarele 2 : http://www.emag.ro/notebook/notebook...-pLX.E880C.001 sau http://www.emag.ro/notebook/notebook...-pLX.ALC0C.026 dar un prieten ma tot bate la cap sa nu cumva sa iau Acer ca sunt o gramada de probleme cu ele...(in special a zis doar de drivere si baterie, care nu mi se par asa importante). Daca aveti alte opinii/pareri/recomandari astept cu interes! Ma gandeam la ceva care sa fie cat de cat asemanator unui desktop sempron 3000+, 1GB, si 200GB HDD (stiu ca hdd asa mare la laptop cam greu) Multumesc frumos! Ciao!
__________________ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic | |||
|
| | #2562 (permalink) | ||
|
ce laptop ati recomanda pentru un buget de 2000RON maxim 2100RON care sa aiba cel putin un procesor dual si minim 1 gb ram ? din ce se poate gasi pe internet la ora actuala pe site-urile magazin online in romania ?
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #2564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
Eu iti propun http://www.it-sales.ro/notebook_hp_c...0_kp477aa.html e HP, deci brand serios, arata bine, configuratia este super buna si este si stabil. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Depinde la ce vrei sa-l folosesti. Ca sa-ti iei un laptop de 4000 ron sa folosesti office-ul pe sl sau sa asculti muzica nu prea se merita. Te ajut eu daca vrei Last edited by all_true; 05-03-2008 at 11:42.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2565 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2566 (permalink) | ||
|
TKD29, ms, alte recomandari ? partea care ma deranjeaza la toshiba de mai sus ar fi ca, capacitatea maxima de ram suportata ar fi de 2 GB, si din start el are 2 module de 512 deci practic ma cam incurca treaba asta plus ca procesoru (chiar si dual core) are 1.46 GHz, m-ar interesa ceva macar pe la 1.6 minim 1.6 sa fie... alte recomandari ? L. E.: am gasit la noi in Sibiu acer ar mai fi si dell-ul acesta si ar mai fi si asus tot pe masseda.ro care au magazin si in sibiu pareri ? cam astea ar fi cam pana in 2100ron si ar fi mai accesibile... ce mi-ati recomanda ? ca o precizare, am cautat pe site si la dell si la asus si la acer, la acer i-as putea upgrada memoria ram pana la 4 giga, in rest si dell si asus la modelele acestea doar pana la 2 giga... per total care s-ar merita mai mult ?
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) Last edited by Ardeth_007; 05-03-2008 at 16:48.. | |||
|
| | #2567 (permalink) | ||
| Quote:
all_true, laptopul ala in afara de procesorul mai puternic nu prea m-a impresionat, mai ales ca are maxim 1GB memorie si este cu 250 ron mai scump. Mai are cineva de pe aici acer? Nu tin neaparat la firma asta dar din ce scrie la el (si la reactiile cumparatorilor) pare cel mai bun laptop ca raport pret/performanta, cel putin in intervalul precizat de mine
__________________ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic | |||
|
| | #2568 (permalink) | ||
|
Aveti idee de unde iau si eu ultimile drivere (Win XP) pentru Nvidia 8700M GT ? La nvidia pe site nu gasesc nimic la seria 87xx si win xp.
__________________ Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888 | |||
|
| | #2569 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Daca vrei drivere oficiale pentru XP n-o sa gasesti decat pe site-ul dell: http://support.dell.com/support/down...WW1&hidlang=en Ma gandesc ca driver-ul asta il ai si tu instalat. La Nvidia pe site de obicei n-are rost sa cauti, ei nu ofera drivere pentru Geforce M/Go, datoria revenind producatorului notebook-ului. Culmea ca singura exceptie o constituie chiar driver-ul ptr. 8700M GT SLI, insa e doar pentru Vista. Si e versiunea beta. http://www.nvidia.com/object/winvist...ok_167.51.html Daca vrei drivere mai noi dar neoficiale poti apela la http://www.laptopvideo2go.com/. Acestea sunt drivere oficiale scoase de Nvidia ptr. placile de desktop, trebuind sa descarci de acolo si INF-ul modificat ptr. a putea instala driver-ul. http://www.laptopvideo2go.com/forum/...showtopic=8128 http://www.laptopvideo2go.com/forum/...showtopic=9243 | ||
|
| | #2571 (permalink) | ||
|
Codra, multumesc mult pentru raspuns.
__________________ Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888 | |||
|
| | #2572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti. |
Daca vreti sa va luati laptopuri, aruncati o privire si asupra garantiei care o ofera producatorul. Mi-am luat un hp fancy cu un an garantie su la o saptamana dupa ce mi-a expirat garantia mi s-a ars si placa de baza.
| ||
|
| | #2573 (permalink) | ||
|
asta a fost doar intamplarea la tine..majoritatea producatorilor ofera 1 an garantie,asus ofera 2 ani..si totusi daca aveai asus si se strica in 2 luni ce ziceai? ca asus is de tot rahatu...mda
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #2574 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
am o intrebare in privinta unui laptop HP compq 6720s. un C2D cu x3100. in Vista are setat doar 8 MB video memory.....cum pot sa ii setez mai mult ? daca stie cinea va rog sa scriti si pe PM si la MSI EX610 cu hd2400 (are hyper memory) ? asta ce inseamna ? ca pot sa ii mai adaug si eu din ram ? -------------------- Last edited by chiril; 07-03-2008 at 18:02.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2575 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Iasi |
De ce zici k Asus e de tot rahatul?
__________________ x2 5600+; M2n32-sli-deluxe; 2x2gb ddr2/800; 2x200gb raid 0+1 1x 500gb sata2; Sapphire 4830 512mb/256biti; Spire 600w real; dvdrw Asus sata lightscribe; Cel mai bun overclock-upgradeul:P | ||
|
| | #2576 (permalink) | ||
|
Si eu tre sa iau un NTBK cat de curand... De preliminarii a trecut deocamdata doar Toshiba Satellite A200 1iZ dar vine grav din spate ASUS X55SV . La Toshiba exista avantajul ca are Vista Home Premium inclus, dar Asus-ul e mai performant... Ar mai fi Dell 1520 cu specs apropite de asus dar nici nu prea maie pe stoc la nimeni si plus de asta cica are probleme destul de mari cu display-ul...
__________________ Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav! Vrei 1% reducere la cumparaturile de pe PCGarage? Foloseste voucherul: 77JHVO39 | |||
|
| | #2578 (permalink) | ||
|
Pai da... specificatiile sunt peste dar... mai dau banii si pe Win dupa aia... Toshiba are Vista inclus in pret si de aici incepe dilema mea
__________________ Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav! Vrei 1% reducere la cumparaturile de pe PCGarage? Foloseste voucherul: 77JHVO39 | |||
|
| | #2579 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
stiu ca hd2400 este peste.....dar as vrea sa aflu cum pot sa folosesc hyper memory. la X3100 trebuie sa ii maresc caci sta la 8 MB in Vista si are probleme....la hd2400 poate la nevoie sa il activez daca e posibil.....poate stii cum se face
| ||
|
| | #2580 (permalink) | ||
|
oxygen200000, in acest caz mergi pe Toshiba, oricum e super ok si asta ca si configuratie. Acu cateva zile am avut ocazia sa vad unul in actiune la un amic. chiril, din driveri poti opta pentru 32,64,128 sau 256 Mb pentru placa video. Aceasta cantitate este luata din ramul sistemului. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |