![]() |
| | #2621 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | probleme partitionare dell 1525
am cumparat si eu ieri un dell inspiron 1525 si am probleme la partitionare. HDD-ul are deja 3 partii primare: 136 GB pt OS, 10 GB pt recovery si 36 MB pentru MediaDirect. Cum pot partitiona acei 136 GB de pe C? Din windows vista sau cu partition magic nu pot deoarece imi spune ca nu mai pot creea incsa o partitie primara. Nu merge nici cu shrink (A reusit cineva sa partitioneze HDD-ul fara sa stearga celelalte partitii pentru recovery si media direct? | ||
|
| | #2622 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Nu-i bai daca nu poti sa mai faci nicio partitie primara. Secundara ce-are?
__________________ | |||
|
| | #2623 (permalink) | ||
|
Am intrebat mai sus de instalare Win XP pe Dell 1525 (avand in vedere ca oficial pe siteul dell sunt numai drivere pentru vista). Vreau sa precizez pentru cine mai are nedumerirea asta ca a decurs totul bine. - win xp sp2 + driver sata integrat cu nLite - drivere pt xp in principal de la modelul 1520 (da, majoritatea se potrivesc). Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #2625 (permalink) | ||
| Alegere grea
Salut. Vin si eu cu o alegere intre 2 laptopuri: primul este acesta: http://www.emag.ro/notebook_laptop/n...Ins1520T9300RD si al doilea ar fi acesta: http://www.emag.ro/notebook_laptop/n...SAE6E-0DT03RG3 Vreau sa achizitionez un laptop pentru programe de grafica gen Photoshop, Ilustrator si Corel(uneori toate 3 in avelasi timp) dar si pentru filme si jocuri. Bugetul meu maxim se invarte undeva pe la 5300 lei. Ce imi recomandati dintre cele 2 sau daca aveti alte recomandari si de asemenea ma intereseaza si un sistem de operare adecvat. | |||
|
| | #2626 (permalink) | ||
|
pai Toshiba-ul ala e clar mai bun, de unde si diferenta destul de mare de pret
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2627 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #2628 (permalink) | ||
| Quote:
@Dcg: Nu ma intereseaza neaparat cu ce sistem de operare vine inclus, ma intereseaza unul care sa imi dea viteza foarte mare de lucru pentru programele de grafica mai sus mentionate. | |||
|
| | #2629 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
salut.am cumparat un sony vaio de la o cunostinta din italia cu 300 eur.Laptopul arata impecabil nu e zgariat, vopseaua e la locul ei etc configuratie Processor Intel® Pentium® 4 processor 2.80 GHz Network 10Base-T/100Base-TX Cache 512 KB (on die) Memory 512 MB (Upgradeable to 1024 MB) Hard Disk Drive 60 GB Gb Video Chipset ATI Radeon 9200 Video Memory 128 MB Display 15.4" TFT WXGA 1280x800 (Ultra Bright) Sound Chip Realtek ALC203 16-bit CD-quality stereo sound 3D Surround AC 97 Rev. 2.3 Optical CD-ROM : 24 x Speed CD-R : 16 x Speed CD-RW : 8 x Speed DVD-ROM : 8 x Speed DVD +R : 2 x Speed DVD +RW 2 x Speed DVD -R : 2 x Speed DVD -RW : 2 x Speed Ports 1 PC Card Slot 4 pins i.Link Port MemoryStick Slot (Pro) 3 USB Port(s) Audio/Video Out Headphones Out Microphone In Ethernet Port Parallel Port VGA Monitor Out Modem built-in modem V.90/K56Flex (56kbps) data/fax modem Keyboard 87 Keys Hotkeys Touchpad Mouse scoade 7000 3dmarks in 3dmark2001se ce vreau sa va intreb este daca merita cei 300 eur ?? | ||
|
| | #2630 (permalink) | ||
| Quote:
.Iar cand zic drivere, apai uita-te de TOATE driverele, caci de exemplu la laptopul meu (care mi-a venit cu Vista la pachet) pentru Vista are drivere la TOT (inclusiv pentru functia FN), insa pentru XP nu s-au sinchisit prea tare, caz in care am scotocit tot netul pentru o suita minimalista de drivere (cat sa pun drivere la toate semnele exclamarii din device manager), dar pentru functiile FN+tastele F si pentru altele nu s-au facut drivere pentru XP. Deci ai grija ce-ti doresti!
__________________ | |||
|
| | #2631 (permalink) | ||
| Quote:
iar a ta este una destul de slaba, ok totusi pentru lucrul de zi cu zi si ceva jocuri fara pretentii da un ochi aici pentru comparatii: http://www.notebookcheck.net/Mobile-...ist.844.0.html nu am gfasit placa ta, dar un radeon 9000 are cam 5500, un 9600 cam 8500 deci al tu 9200 s-ar incadra ok la 7000
__________________ #aeon# | |||
|
| | #2633 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
de unde ai gasit drivere, ma tot uit ca ma tenteaza dar vreau neaparat winxp pe el, iar pe dellcomunity nu vad drivere decat pt vista. ai testat tot, inclusiv bluetooth, firewire, wireless? (mai ales wireless) eu il vroiam pe dell 1520 cel cu rez. de 1680x1050 iar acum l-am vazut pe asta ca a aparut 1525 si ma tenteaza hdd-ul si mai mare, si frecv. proc mai mare si rez de 1440x900 ca ma gandesc sa nu-mi belesc ochii. din fericire nu ma joc si nu ma intereseaza prea mult placa video ,ca e shared | ||
|
| | #2634 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo, acum am 2 lenovo, un T60 si T61. Am nevoie de un DVD-RW pentru ultrabay la T60. Stie cineva de unde pot face rost de asa ceva? | |||
|
| | #2635 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2636 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #2640 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
shadower, luni ar trebui sa-mi iau laptop... si ori 1525-ul asta ori 1520 cel cu rez de 1680x1050 mai da detalii despre 1525, driverele zici ca-s ok, dar cum intreaba si Drankon , coolerul face zgomot prea tare? pe unde are aerisierea, daca stai cu el pe picioare/in brate o blochezi? ceva pb cu sata? tu ce rezolutie ai pe el? am vazut ca sunt si cu 1440x900, ma intereseaza cum se vede, simti ca ai spatiu de lucru mai mare? si inca odata, ai testat si wirelessul? ah, si se incalzeste tare? ca mai era o pb si cu incalzitul prea tare la unele de-ti luau foc picioarele. ps. aveti idee unde le-as putea vedea in carne si oase? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |