![]() |
| | #2641 (permalink) | ||
| Quote:
incearca sa vb cu juicecultus, poate ai noroc
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #2642 (permalink) | ||
| Quote:
eu am varianta X3100 wxga+ (rezolutie 1440x900) fara SO cu procesor t7250, 2 gb ram si 250hdd, wir, bluetooth, hmi, cardreader si il folosesc pe net(prin wireless si fct ok, semnal bun), filme si diverse (php, access, editari web) si merge super ok. la mine nu se incalzeste (nu bag joace pe el) iar ca si aerisire are un cooler sub el dar e ok fata de hp-ul care l-am avut inainte. din cate stiu au cei de la DC o varianta, deci cred ca il puteti vedea la ei ca si design. si eu vroiam 1520 cu un 8400, dar fiindca nu ma joc am decis sa imi iau 1525 ... design-ul e total diferit. ca si concluzie sunt foarte multumit de el ... se misca super bine, nu se incalzeste, e silentios | |||
|
| | #2643 (permalink) | ||
|
@sharky2007 laptop cumparat de prietena mea si instalat/configurat de mine. Merge totul la el, drivere se gasesc. Am testat si wirelessul si merge. fanta de aerisire e orientata in spate. Fata de T61 al meu - touchpadul se incalzeste mai tare, coolerul e mai zgomotos, dar per total il consider o varianta foarte buna. Build quality bun avand in vedere clasa din care face parte. Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #2644 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
merci, m-am hotarat la el, de la novashop o sa il iau cred ca e cel mai bine ca pret. luni probabil o sa il am. oricum eu fac programare, nu ma joc deloc deci placa video shared imi ajunge ![]() Quote:
| ||
|
| | #2648 (permalink) | ||
|
Ma intereseaza un laptop care sa se invarta in jurul sumei de 1500 RON. E pt taica-miu, si principala utilizare va fi Internet browsing, email, poate ceva office. M-am oprit la modelul asta: http://www.caro.ro/notebook-acer-aclxe870c030--410150/ Alte sugestii? Mersi anticipat.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2652 (permalink) | ||
|
Unde as putea gasi o tastatura si un touchpad (inclusvi butoane) pentru un HP nx6310 ? Cred ca raspunsul va fi `la distribuitorii autorizati HP` dar puteti fi mai precisi ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2653 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum pana una alta, a mai aparut constrangerea ca trebuie sa aiba garantie/service in Brasov, si se pare ca exista o oferta la REAL Brasov, cu Acer Aspire 5315 (CeleronM540, 2 GB RAM, 120 GB SATA, etc) in 1600 RON. O sa revin cu impresii dupa ce o sa pun (sau o sa incerc sa pun ) XP SP2 pe el
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2654 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
tot legat de dell 1525. a testat cineva hdmi-ul in mod 720p/1080p ? cum merge pe o plasma/lcd...poate fi folosit si ca un soi de multimedia center ? stie cineva daca se poate cumpara o varianta cu sunet macar 5.1 dolby, daca nu chiar dts ? sau daca macar exista o varianta care sa aiba si chip-ul alc889 de la realtek ? sau o placa audio externa ? am gasit asa ceva : http://www.soundblaster.com/products...&product=16642 http://www.soundblaster.com/products...&product=10769 evident intrebarea e si cat de bine sunt suportate placile de mai sus in xp/vista ?....m-am lamurit din nou vista sucks in ceea ce priveste sunetul creative Last edited by vlad2006; 02-04-2008 at 08:12.. | ||
|
| | #2657 (permalink) | ||
|
E ok Dell 1501, are multe plusuri, dar si cateva probleme, una dintre ele fiind calitatea proasta a vopselei de pe capac care se cam ia, de asemenea apar relativ usor semne de uzura, iar dvdrw e la unele modele f zgomotos. Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #2658 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
am gasit un site foarte util pentru a compara performantele diferitelor laptop-uri in jocuri. http://www.notebookcheck.com/Intel-G...00.1108.0.html | ||
|
| | #2660 (permalink) | ||
|
despre Dell XPS 1530 stie careva ceva? (si nu ma refer la review-uri de pe "net")
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |