![]() |
| | #3461 (permalink) | ||
| Preferatul meu, all the time este IBM Lenovo ThinkPad T60p (pe langa IBM ThinkPad T42p - un monstru printre clasici). Apoi imi plac seriile Latitude E (de exemplu Latitude E6500 si Latitude E6400) si Precision de la DELL si Tecra de la Toshiba.
__________________ | |||
|
| | #3463 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Bucuresti |
Salut. As dori sa-mi cumpar si eu un laptop. Am gasit 2 modele care ma intereseaza si nu stiu pe care sa-l aleg. Ma puteti ajuta? Primul ar fi Acer Aspire One Acer Aspire One A150-Bw LU-S040B-187 Seashell White (Laptop) Aspire One A150-Bw LU-S040B-187 Seashell White :: Sigmanet.ro Si al doilea este un MSI Wind MSI Wind U90X-037EU Black (Laptop) Wind U90X-037EU Black :: Sigmanet.ro Am nevoie de portabilitate, spatiu de stocare si wireless.
__________________ sorin.rusi | ||
|
| | #3464 (permalink) | ||
|
Problema mea este legata mai mult de software, dar postez aici in speranta ca cineva s-a mai intalnit cu aceasta. Detin un laptop Dell Studio 1535, pe care rulez Vista Business 32bit. Nu reusesc sa fac webcam-ul integrat sa mearga. Am luat ultima versiune a driver-ului de pe site-ul producatorului iar in timpul instalarii imi da o eroare (asa cum se poate vedea in poza). Apas OK, dupa care imi apar doua optiuni: sa dau restart acum sau mai tarziu. In Device Manager nu apare nimic cum ca ar fi o problema. S-a mai intalnit cineva cu problema camerei web la Dell? Cum ati rezolvat? Mersi
__________________ râzi şi dă mai departe | |||
|
| | #3465 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Tastatura
Salut. Sper ca nu e prea deplasat post-ul meu pentru acest thread, dar am o problema cu laptopul. Am un Asus z53jc cu o tastatura de rahat. Unde as putea gasi o tastatura de rezerva in Romania? Stiti vreun site, or smth? Multumesc mult. | ||
|
| | #3467 (permalink) | ||
| mersi, voi incerca si asa, desi ma imprietenisem mult cu Vista ![]() EDIT: Nu, nu vrea nici cu XP. Primesc aceeasi eroare. Alte solutii? Imi poti spune, te rog, ce drivere ai folosit si in ce ordine le-ai instalat? Si unde? Poate nu fac eu ceva bine... E posibil sa fie o problema hardware? Cum as putea verifica? EDIT: Webcam Central imi spune: "Please plug in a supported webcam" Ce poate insemna asta?
__________________ râzi şi dă mai departe Last edited by pandelicu; 31-03-2009 at 21:57.. | |||
|
| | #3468 (permalink) | ||
|
Am folosit driverele de aici http://dellstudio.jeroenzelle.nl --------------------------------- Mi-am luat un cablu HDMI , de la Real cu 20 lei . Bineinteles ca nu a mers totul din prima . Conexiunea HDMI e similara tv out , cu aceleasi probleme : - In modul clone imaginea nu poate avea rezolutii diferite ? - In modul extended se pot seta rezolutii diferite dar pe LCD nu se vede fullscreen ! - Sunetul pe HDMI nu merge Ma puteti ajuta ? | |||
|
| | #3470 (permalink) | ||
|
Salut, dupa cum am postat si pe pagina anterioara, voi da comanda de laptop de la dell luna aceasta, tot luna aceasta la dell la seria latitude find reduce de aproape 200 E, asa ca aria de cautare s-a restrans la doua laptopuri si anume latitude E 5400(14.1") si Studio XPS 13(13.3") Configuratiile sunt urmatoarele: latitude e 5400 - 1054 E PROCESSOR Latitude E5400 - Intel® Core™ 2 Duo P8700(2.53GHz, 1066MHz,3MB/25W) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista ™ Business SP1 32Bit - English - with Media LCD 14.1in WideScreen WXGA+ (1440x900) LCD Panel with WWAN VIDEO Intel 4500 MHD MEMORY 4GB 800MHz DDR2 memory (2 x 2GB) HARD DRIVE 250GB serial ATA HDD 5400RPM OPTICAL DRIVE 8X DVD+/-RW Drive (with Software) PRIMARY BATTERY 6 Cell 56WHr LI-ION Primary Battery CARRY CASES No Carry Case INTERNAL KEYBOARD Internal UK/IR Qwerty Dual Point Keyboard WIRELESS CONNECTIVITY Intel WiFi Link 5300 (802.11 a/g/n 3X3) 1/2 MiniCard with Centrino label BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Studio XPS 13 - 1100 E BASE Intel® Core™ 2 Duo Processor P8600 (2.40Ghz, 1066MHz, 3MB) OPERATING LCD 13.3" WXGA (1280x800) CCFL Display with TrueLife MEMORY 4096MB 1067MHz Dual Channel DDR3 SDRAM [2x2048] HARD DRIVE 320GB Free Fall Sensor (7200RPM) Hard Drive GRAPHICS CARD 256MB nVidia® 9500m graphics card OPTICAL DRIVE Internal DVD+/-RW (DVD & CD read and write) PRIMARY BATTERY Primary 6-cell 56 WHr Lithium Ion battery BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module WIRELESS Dell Wireless 1515 Half Mini Card (802.11n) Mie i-mi place mult seria latitude, conatructia am inteles ca e foarte buna si rezistenta la fel, despre studio xps mi se pare ca este sensibil, cel putin asa pare din poza, iar plasticul lui stralucitor nu prea ma atrage.. Avantaje si dezavantaje care le consider la ambele: Latitude : -faptul ca e seria busines -rezistenta si constructia care le face sa te tina o viata -display-ul de 14.1 " si rezolutia de 1440x900 -procesorul p8700 25W care ofera o autonomie mai mare la baterie -dezavantaj, placa video integrata care cred ca o sa-mi deie bataie de cap la unele aplicatii, nu prea ma intereseaza pentru jocuri.. Studio XPS: -performante mai bune la acelasi pret - placa video cu mult superioara, SLI parca - memoria ram DDR 3 - Viteza hdd-ului mai mare, 7200rpm - dezavantaj constructia laptopului pare sensibila si lasa senzatia de material ieftin, iar plasticul lucios cred ca in timp se zgarie si nu o sa mai arate asa bine (cel putin asta e parerea mea..) Astept si parerile voastre, o sa fie o bataie de cap placa video integrata de la latitude ? | |||
|
| | #3471 (permalink) | ||
|
Salut, ce parere aveti despre ACEST LAPTOP, sau ce imi puteti recomanda pana in aceasta suma?
| |||
|
| | #3472 (permalink) | ||
| Quote:
Hint! Daca vrei sa iesi mai ieftin cu achizitia noului laptop procedeaza in felul urmator: intra pe Google si la preferinte pune limba germana. Apoi cauta pe net un magazin unde se vinde modelul dorit de tine (sau altul). Rezultatul ti se va returna de pe undeva din Germania sau Austria. Apoi traduci rezultatul returnat de Google (deci in cazul nostru din germana in romana sau engleza) tot in motorul de cautare, inserand linkul paginii respective in meniul "Unelte lingvistice"/"Traduceţi o pagină Web". Acolo gasesti preturi mai mult decat acceptabile. Poti comanda de acolo, cu plata inainte (prin PayPal etc, daca nu ai cont iti poti face, este gratuit, urmezi instructiunile; se accepta si card cu cash in lei, plata se face prin convertire automata Leu/€). Iti vine tot in 2-3 zile si la pret simtitor mai mic (poate ai bafta sa gasesti ceva la promotii sau cu ceva online ticket discount). Nu vei fi suprataxat. Vei plati doar transportul pana in Roamania (care este pe undeva in jur de 25-50€, poate chiar mai putin, valabil in functie de produs). Nu vei plati vama, Romania fiind membra UE. Vama se plateste doar pentru comenzi din afara UE si doar pentru valori produs ce depasesc 10€, caz in care poti conveni cu sellerul sa-ti declare produsul la un maxim 10€. Avantajul de a cumpara de dincolo ceva este acela ca vei gasi o gama mult mai variata de produse si preturi decat la noi. Despre garantie sa nu-ti faci probelme caci ea este valabila in tot spatiu UE, deci chiar daca produsul nu l-ai achizitionat din Romania el ti se va repara gratuit si neconditionat in tara noastra pe perioada garantiei.
__________________ | |||
|
| | #3473 (permalink) | ||
|
Mersi razvan, dar mai mult am nevoie de sfaturi ce sa aleg intre cele doua laptopuri, laptopul il voi cumpara din irlanda de la reprezentanta dell, care este la maxim 50 km de mine.. Vreau mai mult niste sfaturi cu plusuri/minusuri la ambele laptopuri, si am vazut latitude cu video dedicat dar este din seria E6400 si este foarte scump cu toate descounturile lor..
| |||
|
| | #3476 (permalink) | ||
|
Am sapat si-am tot sapat dupa un latop care sa intruneasca, pe cat posibil, criteriul raportului calitate/pret cat mai bun. Si... am ajuns la vreo 2-3 concluzii pe care va rog frumos sa le comentati si voi, daca binevoiti. Este vorba despre 3 laptopuri MEDION. Inainte sa va pufneasca rasul, v-as ruga mai intai sa va uitati AICI, la modelul lor de top, Akoya S5610. Apoi, pe site, la urmatoarele 2 configuratii. Ideea este ca primul arata super. Este aproape perfect pentru ce ofera si ca pret, cu o singura mentiune: urmatorul model din lista lor are display-ul putin mai mare, placa video mai buna, cpu-ul mai rapid, bateria putin mai mica si pretul mai acceptabil. Asa si al 3-lea. Ce ziceti? Care ar merita? Pentru celelalte 2 modele chiar nu am gasit niciun review pe net, desi ar fi fost interesant de aflat una-alta despre ele.
__________________ | |||
|
| | #3477 (permalink) | ||
|
Asta nu-ti place ? MSI EX623X-077EU Pretul e rezon in jur de 500E. E CPU ceva mai slab decat la Medioanele alea dar in rest configuratia e decenta si ai totusi garantie aici nu in Germania ( nu-ti asigura nimeni aici garantie la Medion sper ca iti dai seama).
| |||
|
| | #3478 (permalink) | ||
| Quote:
Uite, ce zici despre aceste 3 optiuni de laptopuri: Dell XPS m1530, Dell Studio XPS 16 si Dell Studio 1535? Pe toate 3 le poti vedea AICI. Preturile maximale de pana in 750€ fara TVA sunt mai mult decat convenabile si ispititoare pentru sculele in cauza. Singura obiectie/retinere ar fi ca produsele sunt refurbished, insa m-am interesat telefonic la sursa si mi s-a explicat cum ca ar fi ok, mai ales ca garantia ar cam fi aceeasi ca la un produs nou, 2 ani.
__________________ | |||
|
| | #3479 (permalink) | ||
|
Da, acolo e bine daca poti sa mergi tu la un magazin ca sa-ti alegi ce-ti place. Poti gasi unu in stare perfecta daca au primit recent marfa si ai de unde alege. Si-a luat ft.recent un prieten de la ei un 1535 cu T9300 si e in stare perfecta. Garantie au 1 an si inca 1 ai cica service gratuit dar daca se strica HDD sa zicem il platesti ei doar ti-l schimba gratuit. Last edited by Drankon; 24-04-2009 at 21:02.. | |||
|
| | #3480 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Oradea |
Salut, doresc achizitionarea unui laptop, insa nu sunt hotarata inca ce model. Ce parere aveti despre acest laptop: Dell Inspiron 1520? Cu mentiunea ca voi adauga rami daca iau dell-ul. Voi folosi laptopul atat pentru internet cat si pentru jocuri ocazional, asa ca o placa video dedicata e necesara. As fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi recomandati si alte laptopuri pana in 3000 de ron.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |