![]() |
| | #3481 (permalink) | ||
|
Cum pot afla daca un laptop suporta internet wireless sau nu? E vorba de laptopul surorii mele de la munca. As vrea sa cumpar un router wireless pt acasa dar mi-e frica sa nu-l iau degeaba. Nu are niciun led care sa indice conectarea la wireless iar in Network Connections nu este nimic care sa ma duca cu gandul la wireless. Laptopul este un Fujitsu Siemens Lifebook E Series S29391 - K121 - V160. Sper ca am scris bine.
__________________ All Smart People Use Google | |||
|
| | #3482 (permalink) | ||
|
LifeBook Exxxx in care xxxx e de forma: 8410, 8210 samd. La "Network Connections" ar trebui sa fie ceva care sa te duca cu gandul la wireless presupunand ca totul este instalat cum trebuie. PS: sigur nu este vorba despre Fujitsu Siemens Lifebook E7110 S26391-K121-V160? Ca asta pare a sugera google. Specs (!?): Dettagli del prodotto Fujitsu Siemens Lifebook E7110 - Computer Portatili in dooyoo.it Fujitsu LifeBook E-7110 [Fujitsu Technology Solutions - S26391-K121-V160]: fiche produit Fujitsu LifeBook E-7110 / Notebook / S26391-K121-V160 Remarca: Processore: Senza CPU Memoria installata: 0 MB / 1 GB (max) ...fara hdd, fara optical.. cam bate vantul prin chesia aia si nici o vorbulita despre wi-fi, interesanta jucarie Ceva are acum in el dar tot ce putem stii sigur este ca e generatie P4-M si ca suporta wireless.
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #3487 (permalink) | ||
|
E un LifeBook E7110, conform FS foloseste driverul WLAN Intersil Prism 2.5. DAR: e posibil sa nu ai radioul instalat. Pe spatele calculatorului ar trebui sa fie o eticheta care spune ceva despre clasa radio/wireless; daca nu e acolo, inseamna ca nu are, caz in care ai optiunea de a folosi un adaptor WLAN pe USB.
__________________ Apple Addict! | |||
|
| | #3488 (permalink) | ||
|
Tocmai asta vroiam sa intreb. Daca pot pune pe laptop prin USB, placa de retea wireless sau ceva asemanator. Cred ca e sg solutie la indemana momentan. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Aveti vreo recomandare in privinta adaptorului?
__________________ All Smart People Use Google Last edited by kta_jaws; 04-05-2009 at 20:56.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3490 (permalink) | ||
|
exista undeva in bucuresti modelul HP HDX 18-1180US? Newegg.com - HP HDX 18-1180US NoteBook Intel Core 2 Quad Q9000(2.00GHz) 18.4" 4GB Memory 500GB HDD 5400rpm BD Combo NVIDIA GeForce 9600M GT - Laptops / Notebooks as vrea sa am si garantie ca din state e usor de adus... | |||
|
| | #3491 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti de: ASUS M51TR-AS061 (desi in linkul ala nu scrie nimic de placa video, versiunea pe care am gasit-o eu are un AMD 3650). Modelul asta l-am gasit online pe la 2600 de lei. Si: ASUS M50VN Modelu asta e mult mai scump, la 3500+ lei (alt magazin). Strict vorbind pt jocuri, e vreo diferenta intre cele doua modele? Si foarte ciudat, am mari probleme sa gasesc alternative la modele astea doua in plaja de aproape 1000 de lei dintre preturi lor! (am cautat modele 15,4" cu placa grafica "medie"(a doua cifra 6) buget 3000 ron, excluzand bineinteles ACER, care toate au doar 1 an garantie, plus povestile de groaza despre fiabilitatea lor abunda). Stiti voi vreo oferta care sa se incadreze aici? Stiu ca s-a mai discutat pe forumul asta, asa ca nu imi fac iluzii ca o sa caute vreun alt user in locul meu, dar poate cineva a fost in situatia mea si stie de vreo oferta care sa se incadreze cam la ce vreau eu (PM daca nu e voie cu links)... LE: am mai gasit ceva, la 2768 ron, Toshiba A300-20P Parca asta ma atrage cel mai mult. Pareri? LE(sper ca nu se considera double post): Am optat pana la urma pentru ASUS M50VN.
__________________ What can change the nature of a man? Last edited by GeX; 23-06-2009 at 10:23.. | |||
|
| | #3492 (permalink) | ||
|
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu o recomandare: as dori sa achizitionez un Notebook. Specificatii: - Brand : Dell sau Asus (am inteles ca, acestea ar fii cam printre cele mai bune, exceptand nebunii scumpe gen Sony Vaio.. ) - Procesor .. minimul decent.. zic eu ca e Core 2 Duo 1.86Ghz - Memorii: 2GB RAM - Hdd: MINIM 80GB - Display: 15.4'' - Video: nimic pompos, laptopul va fii folosit pt. home-user non-gamer , muzica, filme, webchat, jocuri poate doar la nivel minim- Wireless - Web incorporat - DVD-RW De asemenea, locul unde voi avea wireless, are semnal destul de slab, si ma gandeam sa optez pentru varianta unui adaptor wireless-usb.. ii pun un cablu mai mare de X metri si il duc pana intr-o zona mai "captivanta" . Daca se poate sa-mi recomandati si una bucata dintr-asta e super.. (sau alte variante daca aveti..stiti..)Astept corectari din partea voastra, sugestii, inlocuiri si sfaturile mult apreciate. Cu stima, Sorin.
__________________ ~ Don't Hate The Playa`... Hate The Game ~
Last edited by Salahadin; 21-05-2009 at 12:12.. | |||
|
| | #3494 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3495 (permalink) | ||
|
problema se pune in felul urmator: Am un Asus m50-vn cu 9650 gt...Cum bag driverele de placa video, am pureci pe display si primesc cate un restart. Am win7. N-am incercat cu vista sau cu xp. Stie careva unde ar fi buba?...Eu banuiesc placa video....Al dreaq si nici nu are 10 ore de functionare... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda, am rezolvat. Driverele nvidia. Decat cele de pe cd merg, daca bag altceva nu vrea.
__________________ Xonar D2X, Grado Sr80i, Yamaha AX-470+KEF IQ50 Last edited by Croocodillul; 22-06-2009 at 23:46.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3496 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Buna Am un laptop marca ASUS. Model: F3S MB. Ver. F3SV ID: 3A 78N0AS006313 F3SV-X2 Check number: 4662 WARRANTY : 24M <GA> Mi s-a crapat partea de jos a carcasei. Am nevoie de urmatoarele piese :bottom case (capacul de jos), top case (partea din jurul tastaturii) Daca mi le poate procura cineva va rog sa ma anuntati fie pe forum fie la adresa de email eipuscasu@yahoo.com. Multumesc I.P. | ||
|
| | #3499 (permalink) | ||
| Quote:
(adica pozitionare 3D). Mai bun nu exista (imo).Numai bine!
__________________ | |||
|
| | #3500 (permalink) | ||
|
@Nervoz: un Audigy NX ti-ar trebui. nu stiu unde-l gasesti in bucharest. depinde acum si de ce buget dispui... audigy zs este pe PCMCIA, pe cand nx este pe usb. ai la laptop PCMCIA? @MagicOne: daca vrei portabilitate cauta Acer Timeline. sunt mai multe modele si pretul incepe de undeva de la 2800 ron. pt putere de calcul (dtr) poti sa te uiti dupa modele de 17", gen acest acer aspire 7730g. pt cateva milioane in plus, gasesti versiuni cu procesor mai bun, ecran samd... best-buy dupa parerea mea ar fi http://www.pcgarage.ro/notebook-lapt...-p8400-226ghz/, dar pretul este cu 1000 ron mai mare decat bugetul .
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |