![]() |
| | #3521 (permalink) | ||
|
@ciumflex: Eu nu mi-as face griji. @indie: Nu-mi place apple, mac os, conceptia lor de marketing. Eu nu inteleg cu cei de HP au dat-o atat de tare in bara. Daca nu ar fi avut iesirele audio in fata probabil imi luam noul pavilion de 17" insa sa pui iesirele audio in fata la un laptop de 17" e stupid. | |||
|
| | #3522 (permalink) | ||
| Quote:
Dar uite ca Dzeu a facut putin misto de mine (ironia sortii) si am ajuns sa fiu proprietarul unui Acer Extensa 5630G (mai exact 5630G-583G25Mn), un Centrino C2D@2GHz/2MB L2 si chipset Intel PM45, luat din DoMo acum vreo 2 luni la ~2400 de lei. Il puteti pipai pe viu pe rafturile magazinului mai sus amintit, iar specificatiile le puteti gasi cu usurinta pe net. Nu vreau sa va bat prea mult capul despre el, insa merita amintite: - calitate foarte buna a constructiei carcasei, flex foarte mic al capacului; - tastatura excelenta!!! pentru categoria asta de pret, nu flexeaza deloc; - 90% din timp silent; - DEOSEBIT de rece (chiar nu m-am asteptat la asa ceva); - acumulatorul rezista fix 3h40' in Windows 7 x64 in conditii de navigare wired internet cu ecranul 40% luminozitate; - touchpadul foarte responsiv; - cu placa video din dotare se pot face neasteptat de multe (amintesc aici CSS si UT3 la un frame rate cat se poate de decent).
__________________ | |||
|
| | #3524 (permalink) | ||
| Quote:
Ah, era sa uit. In legatura cu Acerul, partea cea mai misto e ca se gasesc drivere din belsug pentru toate neamurile de versiuni de Windows. Spre deosebire de Toshiba (si nu numai) care la foarte multe modele au scos drivere numai de Vista si atat <= niste nesimtiti.
__________________ | |||
|
| | #3526 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru ascultat muzica n-as folosi sunetul integrat de pe laptop. Cazul fericit in care scula are iesire optica iti reduce grijile la un singur fir. Apoi sa mor daca pot pricepe ce tot vrei sa spui acolo referitor la cabluri. Ca-s in fata, ca-s in spate, care-i problema? Esteticul? Asta te deranjeaza? Io-s mai practic, nu ma deranjeaza catusi de putin. Numai sa fi fost pozitionate in spate nu s-ar fi vazut, in rest, fie in fata fie pe lateral, se vad. Pentru mine cele mai importante la un laptop sunt functionalitatea, calitatea constructiei sau finisajul si anduranta. In rest, daca mai apar si alte bonusuri cu atat mai bine, dar nu-i neaparat.
__________________ | |||
|
| | #3529 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Salutare Fac un mic studiu de piata si as fii interesat daca ati plati 1000E sau mai mult pentru urmatorul laptop. Acer aspire CPU:Intel Core 2 Duo T9400 2.53GHz Memory DRⅡ 4GB HDD:640GB Screen:18.4"TFT WXGA Video:NVIDIA GeForce 9600M GT 512MB Windows Vista Home Premium | ||
|
| | #3530 (permalink) | ||
| Quote:
Insa un raspuns pentru studiul tau ar fi NU, pentru ca idealul meu de laptop are display-ul de 15", nu mai mare.
__________________ | |||
|
| | #3531 (permalink) | ||
|
Booon...dispun de 2700Ron si doresc neaparat sa achizitionez un notebook. In aceasta categorie de pret mi-a atras atentia acest HP ...as dori un feedback din experienta avut cu acest brand. Ummm si ce inseamna? >(HP Renew este un program global infiintat pentru retehnologizarea produselor returnate catre Hewlett Packard. Printr-un riguros proces de remanufacturare si recertificare produsele HP Renew ofera aceeasi ultima tehnologie si performanta ca si in cazul produselor noi.) SH?
__________________ ARMIN only!!! | |||
|
| | #3532 (permalink) | ||
| http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbi..._(electronics) @devl: prea scump. | |||
|
| | #3536 (permalink) | ||
|
Ce evolutie credeti ca vor avea preturile laptopurilor in urmatoarele 4-5 luni? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ce parere aveti de laptopul asta http://www.emag.ro/notebook_laptop/n...-dos--pNX421EA ? Pare un pret foarte bun pentru un laptop de 17" Last edited by wisepiggy; 16-07-2009 at 01:30.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3539 (permalink) | ||
|
Cam ce laptopurile au iesire S/PDIF (optica)? Pana acum stiu sigur ca seria AW si Qosmio au iesire optica insa trebuie un adaptor. Sunt suprins ca Pavilion dv7 nu are asa ceva sau cel putin nu am gasit eu. Adaptorul de care vorbeam anterior se gaseste usor la noi in tara? Toata laptopurile care au iesire HDMI pot scoate 5.1 prin acea iesire? | |||
|
| | #3540 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Ce-mi recomandati intre astea 2: 1)Acer Aspire Timeline 5810T-354G50Mn Core 2 Solo SU3500 1.4GHz Linux Notebook / Laptop - PC Garage Acest acer are ca si componenta slaba procesoru: Core 2Solo dar ion schimb are foarte mare autonomie (aprox 8,9 ore) 2)Asus X71Q-7S023 Core 2 Duo T5800 2GHz Notebook / Laptop - PC Garage Are core 2 duo, si 8 celule, si nu stiu daca merge mai bine ca acel acer, pentru ca nu am gasit nici un review Voi ce parere aveti? a) E diferenta mare intre cele 2 procesoare? b) Cat de slab e acel core 2 solo? (in comparatie, spre exemplu, cu un intel pentium 4 http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SL7E8 (acesta il folosesc pe desktop)) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |