![]() |
| | #3541 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #3543 (permalink) | ||
| Quote:
Laptopul meu, un Acer Extensa 5630G cu ecran de 15" are, cu cateva exceptii, cam aceleasi dotari ca Asus-ul si are o autonomie de 3h40'. Exceptiile: este un Centrino, placa video ATi HD3650, HDD mai mic si bateria cu 6 cell. ASUS-urile au insa o contructie neingrijita, lasa de dorit feelingul atunci cand pui mana pe el, flexeaza tastatura si capacul. Dar ma rog, conform legii produsul se poate schimba in termen de 10 zile daca nu te multumeste.
__________________ | |||
|
| | #3544 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
Acer-ul are aprox 5600mAh Quote:
| ||
|
| | #3545 (permalink) | ||
|
Autonomia unui acumulator depinde in primul rand de consumatorii pe care ii deserveste. Deci cu cat laptopul este mai energofag cu atat acumulatorul se va drena mai repede. Bineinteles ca mai conteaza si producatorul lui, al acumulatorului. Luand exemplul tau, Acer-ul ar trebui sa aibe o autonomie mai mare decat ASUS-ul deoarece, printre altele, procesorul lui este mai slab, deci consuma mai putin.
__________________ | |||
|
| | #3546 (permalink) | ||
|
Kimi tu ai acolo un laptop de 15.6 si unul de 17. Nu crezi ca ar trebui intai sa-ti stabilesti niste criterii? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Laptop HP Compaq 4710s Core2 Duo T6570 2.1GHz, 3GB, 320GB, ATI Radeon HD 4330 512MB, Free DOS NX421EA Uite o recomandare de 17" cu procesor putin mai bun decat t5800 si o firma putin mai rasarita decat Asus. Last edited by wisepiggy; 20-07-2009 at 20:39.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3547 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #3548 (permalink) | ||
![]() Pai bateria ma intereseaza cel mai mult(autonomia). Desi cam ambele sunt asemanatoare in rest (facand abstractie de HDD). Asus-ul cantareste destul de multisor Nu mi-ar placea sa car (aproape) zilnic 4 kile in spate
| ||
|
| | #3549 (permalink) | ||
|
Are sora un Acer Timeline dar varianta de 13 si pot sa zic ca e unul din cele mai bine inchegate laptopuri pe care am pus mana, plus durata de viata a bateriei, plus ca e foarte foarte usor. Ca dezavantaje, display-ul lucios,nu se misca grozav, dar nici nu e incet incat sa fie deranjant. Nu am apucat sa testez filmele HD.
__________________ Remember Me as a Time of Day | |||
|
| | #3550 (permalink) | ||
|
@Kimi: daca iti trebuie mobilitate de ce nu te uiti la un laptop de 13" cu o baterie cat mai mare.Trebuie sa stii ce vrei sa faci cu laptopul. @Sennin: E destul de ambigua exprimarea ta. Cate laptopuri ai testat? 2, 5, 10, 15, 20, 25? @razvan: In general cam ai dreptate. | |||
|
| | #3551 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2007 |
@wisepiggy -> Ca fapt divers, Asus sunt pe locul 2 la consumer satisfaction rating dintre toatey "brand-urile", 73%, pe locul intai fiind Apple la 82% (Macbook-urile sunt facute de divizia OEM Asus) iar pe ultimul loc e Dell, cu 58%. Deci faza cu "firma mai rasarita ca Asus" a fost putin cam amuzanta. Doar Sony cred ca ii intrec pe Asus, dar nu au fost inclusi in sondaj, dintr-un motiv straniu.
| ||
|
| | #3552 (permalink) | ||
| Quote:
. C'moon!...As putea spune chiar ca laptopurile ASUS si MSi au printre cel mai mare flex la capac si/sau tastatura. Apoi Toshibele.
__________________ | |||
|
| | #3553 (permalink) | ||
|
As putea spune ca posesorii de Asus sunt niste frustrati care au dat note bune doar sa se simta bine. Sa fim seriosi : 82% Apple pai la astia crapa carcasale pe degeaba. Cum dracu sa fii multumit de un laptop cand ii crapa carcasa? Poate sunt eu de scoala veche insa prefer oricand un HP in detrimentul unui Acer sau Asus. | |||
|
| | #3554 (permalink) | ||
Intre timp am mai dat peste niste dell-uri: ce parere aveti de ele? Notebook Dell Studio 1735 T5750 2GHz 160GB Blue - Notebook Notebook Dell Studio 1555 T6400 4G 250GB Jet Black Matte Finish - Notebook Eu l-as lua pe ultimul ca are greutate mai mica. @Lethal. Nici eu nu ma prea iau dupa acele "satisfactii". Mai bine citesc un review clar despre produsul care urmeaza sa-l cumpar, si daca e pozitiv il iau. Dar nu merg: Daca e Asus e clar ca e bun. Cred ca dintre cele 2 merg pe acel Acer. Acum mai ramane sa mai caut la un singur magazin si vad daca mai intra ceva in joc pe langa acele 2 delluri. | ||
|
| | #3555 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #3556 (permalink) | ||
Normal ca e mai usor unu de 15.4 decat unu de 17. EU ziceam ca l-as lua pe cel cu greutate mai mica, pentru ca e si mai bun la performanta. M-am exprimat gresit se pare.Si nu cred ca e usor sa-ti alegi un laptop de care sa fi multumit. Nu vreau sa-mi iau ce pica prima data... fac research si vad ceea ce imi "vine" cel mai bine. Desigur sunt laptop-uri care au ceva mai slab ca restul si atunci trebe sa stai sa te gandesti: ce vrei mai mult: autonomie sau performanta?. De aia nu-mi prea place mie cand e sa-mi iau laptop pentru ca ma decid destul de greu. Eu am apelat aici in speranta ca voi sunteti mai experimentati (eventual ati fost si posesori ai unor laptop-uri si stiti mai bine cum e - eu nu am avut laptop personal doar cand am mai fost pe la colegi/prieteni le-am folosit pe ale lor.) Deci pana la urma au ramas intre cele 2 Acer Aspire Timeline 5810T-354G50Mn Core 2 Solo SU3500 1.4GHz Linux Notebook / Laptop - PC Garage http://www.emag.ro/notebook_laptop/n...5M-271632792BK Multumesc inca odata pentru tot ajutorul. (daca aveti ceva sugestii legate de cele 2 modele va rog spune-ti) Last edited by kimi2190; 21-07-2009 at 14:00.. | ||
|
| | #3557 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #3558 (permalink) | ||
|
Kimi eu voi cumpara doua laptopuri in toamna si caut inca de acum, deci nu am o problema cu chestia asta. Ce faci tu gresit e ca nu ti-ai stabilit ce vrei de la laptop. Pur si simplu cauti toate laptopurile in 2900 lei. Primul lucru care trebuie sa ti-l este dimensiunea laptopului: 10, 13, 15, 17 etc. Dell studio 15 are prietena mea si pot sa zic ca e un laptop destul de bun. Ea are varianta de baterie cu 9 celule care o tine cam 4.5h de folosire normala. Pe mine ma cam enerveaza tastatura pentru ca tastele au o cursa cam lunga insa pentru utilizatorii desktop asta poate fi un lucru bun. | |||
|
| | #3559 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Probleme sunet difuzoare laptop
Am un laptop Asus, iar difuzoarele nu imi mai merg. Am pus un sistem 5+1 in mufa castilor, si dupa o zi de cand am scos mufa din jackul laptopului, nu mai merg difuzoarele. Insa daca pun casti sau boxe , se aud. Dar nu imi apare mesaju' "a jack has been plugged/unplugged". Care sa fie cauza?
| ||
|
| | #3560 (permalink) | ||
| Quote:
Am mai avut Compaq,HP,Dell,Fujitsu deci eu zic ca mi-au trecut prin maini destule cat sa am o parere despre cat e de bine inchegat si cum se misca.
__________________ Remember Me as a Time of Day | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |