![]() |
| | #3561 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Bucuresti |
Razvan2007, m-ai convins sa-mi iau acelasi model de la Acer ca si tine. La PCGarage e 2100lei si scrie ca autonomia maxima a bateriei este de 1.5 ore, dar daca pe tine te tine mai mult de 3 ore, atunci e perfect | ||
|
| | #3563 (permalink) | ||
|
am un compaq presario 12xl103 proc amd k6-2 500mhz , 128RAM ,5gb hdd as vrea sa ii fac un upgrade .problema e ca nu gasesc ceva specificatii si nu stiu ce procesor ,memorie ram si hard disk suporta MAXIM. de asemenea as vrea sa ii pun o placa de retea pe pcmia ma puteti ajuta cu ceva detalii? multumesc
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #3564 (permalink) | ||
| Quote:
Am de gand sa-mi iau si un Acer EasyPort IV Docking. Daca esti si tu interesat, aici l-am gasit cel mai ieftin. Printre altele are inclus un acumulator cu mult mai puternic decat cel din laptop.
__________________ | |||
|
| | #3566 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
Mai exact:Windows 7 RTM Date Announced | Ex nihilo nihil fit Cei care au luat dupa 15 iunie calc cu vista (de exemplu: Windows 7 Upgrade Program), DAR doar pentru vreo 3-4 versiuni de vista(detalii pe pagina aia). Te inregistrezi cu laptopu, si iti da w7 gratis. Detalii pe: Windows: Windows 7 Upgrade Option PS: multumesc pentru ajutor; am luat: http://www.pcgarage.ro/notebook-lapt...re-t4200-2ghz/ pana la urma. | ||
|
| | #3568 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Dar ma rog...
__________________ | |||
|
| | #3571 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema .... am un Notebook Hp Pavillion si ... nu stiu de ce nu se mai aprinde ... adica lucram pe el si nu am observat ca se gata bateria si s-a stins,l-am bagat la incarcat , l-am lasat cam cateva ore, si cand am dat sa il aprind .... nu se aprinde , in schimb cand dau sa il aprind beculetele ( sunt 3) se aprind si se sting de 3 ori. ceva idei ?
__________________ | |||
|
| | #3573 (permalink) | ||
|
Eu am laptopul acesta http://www.shopmania.ro/magazin~onli...38501.html#pps. A trecut perioada de garantie si as vrea sa il upgradez. Se poate? Adica suporta? As dori un HDD mai mare, gb ram mai mare...si cam atat, poate si placa video, daca nu e scumpa...
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #3574 (permalink) | ||
| Quote:
Nu vad rostul upgrade-ului in acest caz, dar ma rog, e treaba ta ce faci cu laptopul tau.
__________________ | |||
|
| | #3575 (permalink) | ||
| Quote:
, deci nu stiu ce este onboard...o sa caut pe net sa ma documentez. Dar daca ai zis ca nu are rost, atunci nu! Nu vreau sa bag multi bani in laptop, dar vreau sa il fac putin mai fasnet si sa stocheze mai multe date. ![]() Ce capacitate maxima suporta laptopul meu? (ma refer la cati gb HDD si ram)
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #3576 (permalink) | ||
|
Deci modelul tau de laptop, F5RL-AP012 poate avea, din fabrica, mai multe echipari. Insa din linkul pe care mi l-ai furnizat tu rezulta ca placa video din el este una onboard (deci nu discreta, dedicata), integrata pe placa de baza. Deci trebuie sa fii sigur ce componente are in el pentru a te putea gandi la un eventual upgrade ale lor. Sfatul meu: ia de pe internet un softulet numit Everest (facut de Lavalys), instaleaza-l, ruleaza-l si cu ajutorul lui vei vedea ce este sub capota laptopului. Abia apoi iti poti face socotelile de upgrade, caci vei sti concret la ce (eventual). Laptopurile ale caror placi video se pot schimba (upgrada) sunt extrem de rar intalnite pe piata. Chiar si asa, decat sa upgradezi un laptop mai bine il vinzi cu un pret decent si banii de pe un potential upgrade ii pui ca diferenta si-ti iei o scula noua sau eventual una old school, dar tot buna. Nestiind exact daca linkul dat de tine reprezinta laptopul tau iti pot spune doar ca ai mai putea adauga laptopului 1 modul de memorie sau deloc, depinde cate slouturi libere ai pentru asa ceva. Daca ai loc de 1 modul de memorie ii mai poti pune 1GB sau 2GB de ram. Daca nu ai loc (asta inseamna ca deja ai ambele sloturi ocupate) inseamna ca cei 2GB = 2x1GB. HDD-ul poti sa ti-l pui cat de mare vrei, insa cele de 2.5" (de laptop) sunt aproape de 2x mai scumpe decat omoloagele lor de 3.5", adica cele normale, mari, de desktop. S.a.m.d....
__________________ | |||
|
| | #3577 (permalink) | ||
|
Am inteles. Din pacate niciun slot nu mai e liber pt RAM . Cei 2GB sunt asa cum ai zis tu 2GB = 2x1GB. Deci nu mai am nicio sansa sa il upgradez rentabil, singura solutie este sa il vand sau sa fac schimb.razvan2007, multumesc ca ai avut timp sa ma lamuresti.
|
| | #3578 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ | |||
|
| | #3579 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre Laptop Acer Aspire 8930G-734G32Bn Core2 Duo P7350 2.0GHz, 2x2GB, 320GB LX.ASY0X.206 ?
| |||
|
| | #3580 (permalink) | ||
|
Am un Dell Studio 15 si cateva intrebari : - Ce driver sau setari sa folosesc pt placa video HD3450 ? Imi trebuie performanta cat mai mare , tweakuri , toate trucurile ... - Procesorul e T5750, cum pot sa-i fac underclock in timp real , in fct de aplicatii , cu ce program/ os ? - Un cooler de laptop , ce recomandati ? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |