Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-07-2009, 20:01   #3561 (permalink)
Registered User

Razvan2007, m-ai convins sa-mi iau acelasi model de la Acer ca si tine. La PCGarage e 2100lei si scrie ca autonomia maxima a bateriei este de 1.5 ore, dar daca pe tine te tine mai mult de 3 ore, atunci e perfect

costin91 is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 14:27   #3562 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Cand credeti ca laptopurile se vor livra cu windows 7 preinstalat? Am inteles ca cei care acum un laptop cu Vista primesc un "cupon" pentru update/upgrade la windows 7. E adevarat? Chiar ofera comerciantii nostri asa ceva?

wisepiggy is online now    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 17:17   #3563 (permalink)
Registered User

berzebut's Avatar

am un compaq presario 12xl103
proc amd k6-2 500mhz , 128RAM ,5gb hdd

as vrea sa ii fac un upgrade .problema e ca nu gasesc ceva specificatii si nu stiu ce procesor ,memorie ram si hard disk suporta MAXIM. de asemenea as vrea sa ii pun o placa de retea pe pcmia

ma puteti ajuta cu ceva detalii?
multumesc

berzebut is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 18:14   #3564 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by costin91 View Post
Razvan2007, m-ai convins sa-mi iau acelasi model de la Acer ca si tine. La PCGarage e 2100lei si scrie ca autonomia maxima a bateriei este de 1.5 ore, dar daca pe tine te tine mai mult de 3 ore, atunci e perfect
Mda, acuma m-am uitat pe pcgarage si la aia spune ca tine 1.5h. Pe site-ul acer se specifica 2h. Dar PE CUVANTUL MEU ca atata m-a tinut (si ca atata ma si tine): 3h40' pana cand a intrat pe avaria de 10%. Am si spus in ce conditii m-a tinut atat, deci daca-l iei, baga-i Windows 7 si daca nu te tine fix cat am spus n-ai decat sa-mi bati obrazul!
Am de gand sa-mi iau si un Acer EasyPort IV Docking. Daca esti si tu interesat, aici l-am gasit cel mai ieftin. Printre altele are inclus un acumulator cu mult mai puternic decat cel din laptop.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 21:53   #3565 (permalink)
Registered User

Multumesc de sfat, intai sa-i fac rodajul asa, si pe urma ma mai gandesc . Te cred cu bateria. Eu o sa folosesc XP si cred ca va tine mai putin. L-am luat azi de la emag cu 1950lei

Old 23-07-2009, 07:28   #3566 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by wisepiggy View Post
Cand credeti ca laptopurile se vor livra cu windows 7 preinstalat? Am inteles ca cei care acum un laptop cu Vista primesc un "cupon" pentru update/upgrade la windows 7. E adevarat? Chiar ofera comerciantii nostri asa ceva?
Doar de prin august/septembrie.
Mai exact:Windows 7 RTM Date Announced | Ex nihilo nihil fit

Cei care au luat dupa 15 iunie calc cu vista (de exemplu: Windows 7 Upgrade Program), DAR doar pentru vreo 3-4 versiuni de vista(detalii pe pagina aia). Te inregistrezi cu laptopu, si iti da w7 gratis.

Detalii pe: Windows: Windows 7 Upgrade Option

PS: multumesc pentru ajutor; am luat: http://www.pcgarage.ro/notebook-lapt...re-t4200-2ghz/
pana la urma.

kimi2190 is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2009, 13:50   #3567 (permalink)
GW2 is coming

stevecelrau's Avatar

Aveti idee daca a aparut in oferta pe vreun site din Romania Lenovo S12? Cel cu Atom si NVidia ION?

stevecelrau is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2009, 17:04   #3568 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by costin91 View Post
Multumesc de sfat, intai sa-i fac rodajul asa, si pe urma ma mai gandesc . Te cred cu bateria. Eu o sa folosesc XP si cred ca va tine mai putin. L-am luat azi de la emag cu 1950lei
Nu vad motivele care te-ar putea determina sa bagi XP-ul avand toate avantajele de partea lui 7.
Dar ma rog...

Old 23-07-2009, 20:00   #3569 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Nu vad motivele care te-ar putea determina sa bagi XP-ul avand toate avantajele de partea lui 7.
Dar ma rog...
+1 si de la mine pt windows 7.

kimi2190 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 17:37   #3570 (permalink)
Registered User

Va salut ! Mi-am luat acum cateva zile un Notebook Sony Vaio VGN-NS31S/S cu 4000ron. Voi ce ziceti ? E ok aparatul, pretul, configuratia lui ? Thanks
Posted via Mobile Device

MStefan12 is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2009, 18:02   #3571 (permalink)
Registered User

awne's Avatar

Am si eu o problema .... am un Notebook Hp Pavillion
si ... nu stiu de ce nu se mai aprinde ... adica lucram pe el si nu am observat ca se gata bateria si s-a stins,l-am bagat la incarcat , l-am lasat cam cateva ore, si cand am dat sa il aprind .... nu se aprinde , in schimb cand dau sa il aprind beculetele ( sunt 3) se aprind si se sting de 3 ori.
ceva idei ?

awne is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2009, 17:24   #3572 (permalink)
Registered User

Din ce am testat, XP-ul mi se pare mai rapid . Si mai este problema cu driverele.

Old 01-08-2009, 19:13   #3573 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Eu am laptopul acesta http://www.shopmania.ro/magazin~onli...38501.html#pps. A trecut perioada de garantie si as vrea sa il upgradez. Se poate? Adica suporta?
As dori un HDD mai mare, gb ram mai mare...si cam atat, poate si placa video, daca nu e scumpa...

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.

sirAdrian is online now    Reply With Quote
Old 01-08-2009, 21:08   #3574 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by sirAdrian View Post
Eu am laptopul acesta http://www.shopmania.ro/magazin~online-notebooks~produs-asus-f5rl-ap012~p-1938501.html#pps. A trecut perioada de garantie si as vrea sa il upgradez. Se poate? Adica suporta?
As dori un HDD mai mare, gb ram mai mare...si cam atat, poate si placa video, daca nu e scumpa...
Cu HDD-ul si ramul se poate, insa placa video este onboard.
Nu vad rostul upgrade-ului in acest caz, dar ma rog, e treaba ta ce faci cu laptopul tau.

Old 01-08-2009, 21:19   #3575 (permalink)

sirAdrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Cu HDD-ul si ramul se poate, insa placa video este onboard.
Nu vad rostul upgrade-ului in acest caz, dar ma rog, e treaba ta ce faci cu laptopul tau.
Ok, deci ramane sa fac un upgrade de HDD si ram. Nu ma pricep in componente hardware , deci nu stiu ce este onboard...o sa caut pe net sa ma documentez. Dar daca ai zis ca nu are rost, atunci nu!

Nu vreau sa bag multi bani in laptop, dar vreau sa il fac putin mai fasnet si sa stocheze mai multe date.

Ce capacitate maxima suporta laptopul meu? (ma refer la cati gb HDD si ram)

Old 01-08-2009, 22:24   #3576 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Deci modelul tau de laptop, F5RL-AP012 poate avea, din fabrica, mai multe echipari. Insa din linkul pe care mi l-ai furnizat tu rezulta ca placa video din el este una onboard (deci nu discreta, dedicata), integrata pe placa de baza.
Deci trebuie sa fii sigur ce componente are in el pentru a te putea gandi la un eventual upgrade ale lor.
Sfatul meu: ia de pe internet un softulet numit Everest (facut de Lavalys), instaleaza-l, ruleaza-l si cu ajutorul lui vei vedea ce este sub capota laptopului. Abia apoi iti poti face socotelile de upgrade, caci vei sti concret la ce (eventual).
Laptopurile ale caror placi video se pot schimba (upgrada) sunt extrem de rar intalnite pe piata. Chiar si asa, decat sa upgradezi un laptop mai bine il vinzi cu un pret decent si banii de pe un potential upgrade ii pui ca diferenta si-ti iei o scula noua sau eventual una old school, dar tot buna.
Nestiind exact daca linkul dat de tine reprezinta laptopul tau iti pot spune doar ca ai mai putea adauga laptopului 1 modul de memorie sau deloc, depinde cate slouturi libere ai pentru asa ceva. Daca ai loc de 1 modul de memorie ii mai poti pune 1GB sau 2GB de ram. Daca nu ai loc (asta inseamna ca deja ai ambele sloturi ocupate) inseamna ca cei 2GB = 2x1GB.
HDD-ul poti sa ti-l pui cat de mare vrei, insa cele de 2.5" (de laptop) sunt aproape de 2x mai scumpe decat omoloagele lor de 3.5", adica cele normale, mari, de desktop.
S.a.m.d....

Old 01-08-2009, 23:02   #3577 (permalink)

sirAdrian's Avatar

Am inteles. Din pacate niciun slot nu mai e liber pt RAM . Cei 2GB sunt asa cum ai zis tu 2GB = 2x1GB. Deci nu mai am nicio sansa sa il upgradez rentabil, singura solutie este sa il vand sau sa fac schimb.
razvan2007, multumesc ca ai avut timp sa ma lamuresti.

Old 02-08-2009, 00:57   #3578 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by sirAdrian View Post
razvan2007, multumesc ca ai avut timp sa ma lamuresti.
U welcome .

Old 06-08-2009, 00:08   #3579 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Ce parere aveti despre Laptop Acer Aspire 8930G-734G32Bn Core2 Duo P7350 2.0GHz, 2x2GB, 320GB LX.ASY0X.206 ?

wisepiggy is online now    Reply With Quote
Old 07-08-2009, 12:48   #3580 (permalink)
Registered User

flowrent's Avatar

Am un Dell Studio 15 si cateva intrebari :

- Ce driver sau setari sa folosesc pt placa video HD3450 ? Imi trebuie performanta cat mai mare , tweakuri , toate trucurile ...
- Procesorul e T5750, cum pot sa-i fac underclock in timp real , in fct de aplicatii , cu ce program/ os ?
- Un cooler de laptop , ce recomandati ?

flowrent is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware

Thread Tools

Posting Rules