![]() |
| | #441 (permalink) | ||
|
Nu man, ai laptop business cu tastatura placuta la atingere E pacat sa nu o folosesti mai ales ca gamming asortat cu pumni in keyboard presupun ca nu obisnuiesti. Si tastatura ai de HP arata destul de teapana
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #444 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #447 (permalink) | ||
|
aha. eu ma gandeam sa schimb peste un an tastatura de la un hp (cred ca tastele se vor matui si nu pot sa suport asta )oare m-o costa sub 50 lei ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #449 (permalink) | ||
| Quote:
va veni fara nici un soft ![]() in aceeasi bani aproximativ 30.000CZK(3660RON) nu pot decat sa ma intind la un "http://www.alfacomp.cz/zbozi/71383/nahled.gif Acer Aspire 5672AWLMi (LX.ATD05.331), notebook, Intel CD T2250 1.73GHz, 1GB DDR2, 120 (5400), SMulti, 15.4" ACB, WXP Home, ATI X1600 128MB, I945PM, mic, glan, wlan, BT, modem, Ex card, čtečka, 4x USB, DVI-D, FW, FIR, VGA, TV out, PC card, webcam, 8čl. aku" | |||
|
| | #450 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #451 (permalink) | ||
|
Cat de necesar este pentru integritatea unui laptop folosirea unui prelungitor de curent cu protectie impotriva variatiilor de tensiune? Am o cunostinta care si-a fript laptopul din cauza unei supratensiuni pe retea. Si nici macar nu a fost atat de inspirata sa faca imediat reclamatie si solicitare de daune la Electrica. Nu stia ca exista aceasta optiune. Cand i-am dat ideea, deja trecusera doua luni de la incident iar cererile de daune au termen de o luna. Deci, cat dintre voi isi protejeaza laptopul printr-un asemenea dispozitiv?
| |||
|
| | #454 (permalink) | ||
|
Azi am batut magazinele din Timisoara in dorinta de a compara preturile si am gasit incepand de la 350.000 lei (marca "Trust") si pana la 1.200.000 lei. Am mai gasit si la preturi intermediare, 420.000, 450.000 sau 600.000 lei. Pretul difera si in functie de numarul de locasuri pentru stechere. Deci nu sunt atat de scumpe si eu cred ca se merita in raport cu pretul unui laptop. Daca nu cunosteam personal pe cineva care a patit o astfel de neplacere poate ca nu acordam o atat de mare atentie protectiei la supratensiune. Aici unde stau nu sunt mari variatii de tensiune insa e de ajuns una la cinci ani... Maine o sa iau un prelungitor Trust cu 350.000. Ma intreb cat de buna e firma. Pe cutie scrie ca iti da banii pe laptop sau PC daca se intampla sa se arda cat timp e conectat prin prelungitorul lor cu protectie.
| |||
|
| | #456 (permalink) | ||
|
iti da o shtaie` inapoi. nu prea au nici o utilitate prelungitoarele astea. mai bine un UPS
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #457 (permalink) | ||
|
Din cate inteleg eu, un UPS nu face in plus fata de un asemenea prelungitor decat ca iti stabilizeaza tensiunea si iti da curent o perioada de timp cat sa-ti salvezi datele si sa inchizi calculatorul. Pe mine nu ma intereseaza asta, caci nu sunt intreruperi de curent aici, ci ma intereseaza sa nu mi se arda laptopul la o variatie prea mare de tensiune care se intampla rar, dar cand se intampla are consecinte fatale.
| |||
|
| | #458 (permalink) | ||
|
desfa tu un prelungitor din ala si ai sa vezi ca nu are nimic special.e vrajeala de marketing. pe cand un UPS bun....
|
| | #459 (permalink) | ||
|
Am inteles ca are un fel de dispozitiv electric, o siguranta destul de sensibila care filtreaza tensiunile prea mari. E drept la desktop nu am asa ceva, insa ma gandesc ca un laptop e mult mai vulnerabil. Si nu e un pret prea mare, caci un prelungitor similar, dar fara protectie, e cam la acelasi pret, poate cu 50.000-100.000 mai ieftin decat modelul Trust. Si, la urma urmelor, prinde bine si in casa...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |