Diferenta de performanta intre 540m 2gb, si 540m 1gb, este zero.
Diferenta de performanta intre 540m 2gb, si 540m 1gb, este zero.
sursaMassive amounts of GPU VRAM is virtually always a gimmick.
The GT 540M is a mid-range card.
It doesn't have the bus or memory bandwidth to use 1GB properly, let alone 2GB.
Unde apare ca e 2x mai performanta ?
Link pls
Va rog sa ma ajutati, nu mai stiu ce sa aleg. Am vazut astazi acerul 5755G i5 540m si nu mi-a placut mai deloc, in sensul ca mi s-a parut numai plastic si mi-a dat senzatia de fragil, deci pica.
Asus k53sv i5 540m l-am vazut la un prieten si e diferenta la constructie fata de Acer (mi-a lasat o impresie buna).
In final am pus ochii pe acesta:
Notebook / Laptop Lenovo IdeaPad V570A Core i5 2430M 2.4GHz 8GB 750GB GT 540M 2GB Silver
Lenovo V570A mi s-a parut cel mai bun calitate/pret, dezavantaj lipsa USB 3.0 (compenseaza eSATA), dar imi place constructia lui, pare mai robust, nu iti da senzatia de fragil.
Inainte sa-l comand va intreb si pe voi ce parere aveti, daca in gama asta de pret gasesc ceva mai bun. (Garajul ofera si un mouse wireless cadou).
Vreau sa fac alegerea buna, nu vreau sa ma pripesc.
P.S. - La garaj mai este in vigoare 3% discount la plata cu cardul? Sau 1%, nu mai stiu cum sta treaba.
Multumesc![]()
De ce e doar un thread pentru discutii despre laptopuri, si nu o sectiune intreaga ?
Vi se pare ceva atat de nisat ?
Cum ar fi un singur thread Calculatoare (benchmarks, comparare, discutii) ?
Cine a facut organizarea asta idioata ?![]()
Va multumesc tuturor pentru recomandari. Pana la urma m-am sucit la 360 grade si am luat:
Laptop Dell Inspiron N5110 i7-2670QM 8GB 500GB nVIDIA GT 525M 1GB FreeDOS Negru, 3 ani garantie
Sper ca am facut alegerea corecta.
Va multumesc.
As dori sa-mi cumpar un laptop pt gaming, dar bugetu e cam minim(3500lei alienware ies din discuti,sau daca stiti voi ce oferte astept). Mam gandit la un: Asus G53JW-SX268D cu procesor Intel® CoreTM i5-480M 2.66GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX 460M 1.5GB
As vrea sami spuneti daca isi merita banii?Multumes anticipat!
E best buy!
Daca nu te deranjeaza chestia asta ... Rezolutie:1366 x 768
inafara de rezolutie ce iati putea reprosa?
Că nu are inclus in preţ o carte de gramatică. Şi că nu are Sandy Bridge. Şi că e greu şi mare.
ams mulțumesc că ești o mică enciclopedie pe partea de laptopuri![]()
M-am razgandit in legatura cu acel asus.Ce mi-ati recomanda cu viata la baterie lunga?
Buna ziua, as vrea sa achizitionez un laptop pe care sa mearga Assassin`s creed. Ma puteti ajuta cu ceva recomandari? Bugetul este undeva la 1500-1600 +-...
Cu ~280 euro se poate lua ceva mai bun decat asta? - Netbook Asus 1215B-RED061W cu procesor AMD C60 Dual-Core 1.0GHz, 2GB, 320GB, AMD Radeon HD 6290 - Mini Laptop / Netbook - Laptopuri & Tablete - IT&C
Mai bine pune aici link cu laptopul pe care l-ai găsit. Faptul că placa video are 1 giga nu spune NIMIC!
Tzeb, incearcă să mai măreşti un pic bugetul, procesorul ăla dual core la 1 ghz e prea mic.
Doar atat are in anunt, + Hdd 500GB
Şi e treaba mea să găsesc anuntul şi să cer detalii? Ce mai aştepţi? Vezi ce model e dat in anunt, vezi dacă găseşti la magazine online, caută şi tu, fă un efort. Nu te mulţumi doar să pui pe aici o intrebare şi să aştepţi fraierii să-ţi răspundă. Nu găseşti nimic? Pune-l pe agaricul care a postat anuntul să dea mai multe detalii. De preferat el să-ţi dea linkul ăla cu modelul exact de la un magazin online de la noi.
Merci ams! Am gasit altul :Tip procesor: Intel Core i3, Frecventa procesor: 2.27 Ghz, Memorie RAM: 4 GB, 250 GB I-am facut un upgrade de memorie de la 2Gb la 4Gb. Are si cititor de carduri si interfata eSata. 3xUSB. VGA. HDMI, Bluetooth, Ethernet
Acum instaleaza pe el jocul si daca merge fac targulCred ca`i cel mai ok asa.
Bookmarks