![]() |
| | #501 (permalink) | |||
| Quote:
Plecai noaptea in curte cu el si tinea loc de far ![]() Quote:
![]() Quote:
sugestia mea este sa bagi mouse-ul pe USB fara sa instalezi diverii synapsis touchpad...nu o sa intample nimic...dar daca totusi face figuri, ai CD-ul cu Win XP SP2 la indemana si deja ai invatat schema Si cu bluetooth-ul ala cred ca iti scapa ceva, vreo bifa prin setarile alea. Du-te in Control Panel / Bluetooth devices Options - si vezi sa fie bifat "Turn discovery on" si "Allow bluetooth devices to connect to this computer".
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | ||||
|
| | #503 (permalink) | ||
|
Model: Medion MD95745 Procesor: Centrino Core Duo T2300 1.66Ghz (2xCPU) 667Mhz bus Memorie: 1024Mb ddr2 Hdd: 80Gb Placa grafica: Geforce 7400 256Mb dedicati Optic: DVDRW Double layer Display: 17" wide TFT x-black sony Sunet: placa de sunet cu iesire 5.1 separata + iesire pt mic si casti Interfete: 1 x intrare DC 1 x iesire monitor extern 1 x RJ-11 (modem) 1 x RJ-45 (retea) 1 x iesire Tv (s-video) 1 x FireWire IEEE 1394 1 x intrare mic 1 x iesire casti 4 x USB 2.0 1 x card reader 5in1 (SD/MS/MS/Pro/MMC/XD) 1 x PCMCIA 1 x DVI Comunicatii: - modem 56 Kbps - Ethernet LAN 10/100Mb - Wireless LAN (802.11a/b/g) 2xboxe + subwoofer rezultate 3DMark 2001/2005 : | |||
|
| | #505 (permalink) | ||
|
Apropo de folosirea laptopului in pat, am vazut ieri la un magazin IT un notebook cooler care serveste la racirea laptopului. E de fapt un suport metalic pe care se pune laptopul si care are in partea de sus doua ventilatoare care sufla aerul inspre instrument. Ideea mi s-a parut buna, mai ales atunci cand il folosesti acasa intensiv, insa pretul e cam mare, 150 RON. Are cineva de aici asa ceva ca sa ne spuna daca e eficient si merita investitia? Cam asa arata. http://prix.matbe.com/prix/acheter/2...tebook-Cooler/ Cu el rezolvi si problema utilizarii in pat, caci nu il mai asezi pe patura sau pe perne, ci pe o suprafata plana, si pe deasupra si aerisita. In plus, nu mai aduna scame. | |||
|
| | #507 (permalink) | ||
|
Aici sunt mai multe lamuriri: http://www.mobilityguru.com/2004/12/...ads/index.html Tocmai asta voiam sa aflu si eu: cat de util e un asemenea device? Te umple de nervi sau te umple de fericire? Dar daca nimeni de aici nu are atunci nu putem decat sa ne dam cu presupusul iar unii sa il incadreze in categoria "inventii inutile". | |||
|
| | #508 (permalink) | ||
|
Pai sunt cativa useri care au asa ceva. Ideea e urmatoarea: un laptop bun ar trebui sa functioneze fara astfel e "accesorii". Un laptop prost in schimb te umple el de nervi si e posibil sa fi nevoit sa apelezi la asa ceva...dar e mai bine sa nu ajungi in aceasta situatie. iar acel device, daca nu e absolut necesar nu are de ce sa te umple de fericire: nu cred ca e cineva care si-ar atasa "o tava metalica cu ventilatoare" ... e incomod sau inutil fie ca ti laptopul pe pat, pe birou sau, Doamne fereste, intr-o geanta care-ti atana pe umar ![]() De altfel uite ce se spune in link-ul dat de tine: When we first received the Vantec Lapcool and the CM Coolpad, our initial thought was that these things are useless. We felt that people should simply buy well-designed notebooks to begin with - after all, that's why we keep reviewing them! However, there are many users who won't (or can't) pay the price for what we call "a well-designed notebook". Deci, tu ai nevoie de asa ceva? Al tau NX6125 se incinge? Eu zic ca nu, asadar nu te mai complica cu tava aia mai ales ca laptopul tau este nou si inca nu a apucat sa inghita prea mult praf
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #510 (permalink) | ||
|
Caut si eu asa: - rezolutie WUXGA (1920x1200), preferabil in 15", dar acceptabil si in 17" - Core 2 Duo 4 MB cache, 2 GB RAM (sau 1024 cu un singur DIMM, pentru update facil) - constructie solida, preferabil si aratoasa, garantie 2-3 ani - placa grafica buna, dar nu FireGL sau Quadro, adica nu notebook-uri "workstation" (bani aruncati degeaba) - preferabil HDD 7200 rpm, nu de capacitate mare Ce alternative gasesc pe piata autohtona, la preturi decente, recte pana in ~ 8000 RON? HP si Dell se apropie de deziderat, dar nu gasesc SKU-urile potrivite perfect pe ce-mi doresc eu. Configureaza vreun reseller si dupa specificatiile clientului?
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #512 (permalink) | ||
|
well then fist my ass and call me honey am instalat acum gothic3 pe laptop... in 1280x800 32 biti, cu detaliile pe medium merge PERFECT. Nu imi vine sa cred ce bine se misca si cat de bine arata, cred ca o sa il joc mai mult aici decat pe desktop. Astia 2 gigi de ram si dualcoreul se simt grav, chiar nu imi vine sa cred ce bine merge. O sa bag si Oblivion, asa, doar de test. Daca si ala merge brici, sunt foarte, foarte, FOARTE multumit... pana una alta am doar un 7400 cu memorie pe 64 de biti care totusi merge mai bine decat ma asteptam... by a long shot
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #513 (permalink) | ||
|
Salutare, Am nevoie de o recomandare pentru un laptop decent din magazinele de la noi. Configuratie dorita: CPU core duo ~ 1.6-2Ghz, 1 Gb ddr2, o placa video decenta dedicata, display 15 sau 15.4, HDD de preferinta la 7200. Aplicatii folosite: office, editare grafica (photoshop, corel draw), prezentari. Buget 3000ron Precizez ca nu prea stiu ce misca in materie de laptopuri la noi in magazine. Pentru incadrare in buget - un procesorul minim e bun, dar sa fie core duo. Banuiesc ca si un hdd de 5200 merge, ca deh... | |||
|
| | #516 (permalink) | ||
|
Am un laptop, l-am folosit pentru grafica si montaj dar acum as vrea sa-l vand insa nu stiu ce valoare are. Poate imi puteti da un pret voi sa stiu ce fac d'aici in colo. Merci! MAC PowerBook G4 (MAC OS X) CPU Speed 550 Mhz L2 Cache (per CPU) 256 kb SDRAM PC133-333 - 512 Mb Bus speed 100 Mhz HDD Toshiba - 40 Gb ATY Rage M6 - 16 Mb CD-RW (DVD-ROM) Modem, LAN, IrDA, 2 de USB LCD 1152x768 + Mouse Apple Comp. optic Baterie zero Cablu alimentare | |||
|
| | #519 (permalink) | ||
|
cautati pe vanzari hardware dupa 3438g . sunt cateva care indeplinesc mai tot ce s-a cerut mai sus, mai putin procesor care este M760 (2 Ghz... decent dupa parerea mea). pretul se invarte pe la 30 milioane si au placa video 6800 go 256/256, ecran de 17", 1 GB ram, raid etc. asta daca vreti laptop fara garantie...
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |