![]() |
| | #541 (permalink) | ||
| Quote:
PEntru putin!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #542 (permalink) | ||
|
@ wiraless - probabil se referea la wireless saracu'.. pai da'i mamicule cu amaratu' asta, poate poate, ia vezi ---> Compaq Nx 9110 spec.@caldura mare in our lappies - cred ca factorul nr1 aici e placa video.. am testat acum in paralel lapticul meu cu x1700 pe el core2duo si un Vaio core2duo si GMA... fratilor aluia nici nu i se aude fanu nici pomeneala de caldura, pe cand la am meu dupa vreo 4 ore de CS, imi ia foc picioru.. ambele noi, testate in paralel. @crazydude - cam aia a fost si problema mea vroiam un 7950 gtx pe xps ala.. doar ca n'am mai putut astepta. Eu unu, bein' UE certified, nu vad nici o problema prin a'l cumpara de pe eBay. Nu se mai vamuieste, cel putin teoretic. Acum depinde de tine daca te poti impaca cu ideea unui shopping sight unseen. Eu zic clar Dell. XPSu ala e thy shittttt! | |||
|
| | #543 (permalink) | ||
|
si de ce nu un 9400 in loc de 1710? e mai ieftin la noi cu cca 10 milioane... acelasi ecran, proc, hdd, iar video are 7900gs. in timp ce ma uitam pe configuratorul de la dell am vazut un alt lucru interesant, ca la sunet poti sa pui audigy in loc de placa integrata default. pretul este insignifiant fata de cat costa tot laptopul: Integrated Sound Blaster® Audigy™ HD Software Edition [add $25].
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #544 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti |
aham, mersi frumos pt info... da spuneti-mi... daca stiti careva... exista vreun loc de unde sa cumpar DELL`ul respectiv si sa mi`l configurez? ca pe site`ul us??? reprezentata dell in romania lucreaza cu persoane fizice?
| ||
|
| | #545 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Vrea un prieten sa isi ia un laptop si nu prea stiu ce model sa ii recomand. Iata cam ce stiu ca vrea : - Preferabil 1 GB de ram pentru a merge si vista cat de cat - Display de calitate si wide - Design "placut", greutate cat mai mica, sa nu aiba probleme cu supraincalzirea - Procesor "mediu" si placa video la fel pentru ca nu va fi folosit in jocuri noi, ci mai mult pentru net browse, filme...chestii nu prea solicitante. - Buget : 20-25 milioane Va rog, recomandati modelul "best buy" pe la 20 de milioane si altul pe la 25 sau putin mai mult, daca e ceva misto. | ||
|
| | #546 (permalink) | ||
|
am vazut la cineva ieri un ACER cu o configuratie bunicica,mai buna decat la hp nx6310 meu (care e defapt a lu'sormea). Insa calitatea fabricatiei,plasticul,etc mi s-au parut mult sub ce am eu (si cred ca 6310 e cel mai ieftin laptop de la HP) deci aviz
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #548 (permalink) | ||
|
Oficial, ma indoiesc. Dar cred ca poti sa cumperi linistit de undeva din Germania, de ex. (mai nasol cu tastatura), pentru ca din ce am socotit, cumparat online + transport iese mai ieftin decat cumparat la preturile din Romania. Apropo de HP, m-am rugat acum cateva zile si de HP Romania si de cativa dintre resellerii lor sa-mi vanda o amarata de configuratie de hw9440. Nu stiu cum se face, dar exact pe aia pe care o vreau eu nu o importa (WUXGA + Core 2 Duo). Si nici nu vor sa o importe.
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #549 (permalink) | ||
|
In Germania poti face comanda si telefonic si astfel soliciti tastatura si soft in engleza, nu e problema. Oricum nu sunt asamblate in Germania si li se rupe ce tastatura vrei tu. Eu am comandat asa un DELL din Germania si TOT e in engleza. Singurul inconvenient a fost ca m-au pus sa trimit faxuri cu aberatii: ca nu o sa folosesc laptopul la fabricat de bombe/rachete, nu il folosesc pentru a ghida rachetele, nu il folosesc pentru detonari la distanta.
__________________ OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing. | |||
|
| | #550 (permalink) | ||
|
Nu stiu cum e la Dell, dar la HP-ul pe care il caut eu mi s-a spus foarte clar de la 3 magazine online din Germania unde am intrebat de el ca nu il pot livra decat cu software+keyboard german. O sa ma mai uit, dar...
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #551 (permalink) | ||
|
al meu are keyboard in italiana dar nu sunt mari diferente, decat la paranteze doua puncte si apostrof, ideea e ca tastele sunt asezate identic doar ca au labeurile gresite... doar 4 taste e perfect, oricum nu ma uit la taste cand scriu si degetele se duc unde sunt invatate windows media center era in italiana, am bagat xp in engleza, si o sa pun si vista, sa vad cum e eu vreau sa ii fac upgrade la placa video si nu stiu cum, o sa intru online cu suportul hp sa ma lamuresc isi face treaba admirabil dar sunt eu un pic obsedat
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #552 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Mari aurolaci HP Romania, din nefericire, nici macar nu stiu ce e ala Pavilion dv9000t, vai de capul lor. O sa vad cum fac daca e sa-l iau din Germania sau de unde o fi. Evident, vreau tastatura in engleza, nu cu taste inscriptionate aiurea ca ma umplu de nervi dupa... | ||
|
| | #553 (permalink) | ||
| un pic de ajutor, din partea celor patiti!
Trebuie sa imi cumpar notebook, dar nu am o clasificare clara a importantei unor componente asupra performantei. Nu il voi folosi pentru jocuri dar il voi folosi ocazional pentru grafica, in rest browsing and shit. As vrea sa ma ajutati cu o clasificare a importantei urmatoarelor, eventual cu mici comentarii: procesor dual (core duo sau turionX2) - altfel un procesor single core 2 giga ram - altfel 1 giga placa video dedicata - altfel shared memory HDD 5400 rpm - altfel HDD 4200 rpm (nu prea gasesc cu 7200 rpm) Dupa mintea mea 4200 rpm e naspa rau, si ma minunez cum de fac (compaq sau toshiba de ex) notebookuri cu procesor dual, mult ram, dar 4200 rpm la hdd. Acelasi lucru e valabil pentru shared video memory. Ajutati-ma un pic va rog! | |||
|
| | #554 (permalink) | ||
|
pai depinde cat de ocazional il folosesti pentru grafica . Iti dai seama ca ideal ar fi sa le ai pe toate din partea stanga . Daca nu il folosesti la grafica foarte mult pe primele locuri s-ar situa hdd 5400 si 2 gb ram apoi procesul dual (pentru multi task ) si apoi placa video | |||
|
| | #555 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #556 (permalink) | ||
|
It"s me again. Ce ati alege intre: turion x2, 2 gb ram, video shared, display 15.4 ", 120 gb hdd, refurbished turion, 1 gb ram, video dedicat 128, display 17", 80 gb hdd, nou linkurile aici: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...250970&lang=en http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...192906&lang=en multumesc | |||
|
| | #559 (permalink) | ||
|
al 2lea si eu.e nou.ecran de 17 1 gb ram si 80 gb hdd sunt suficienti dupa mine
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #560 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Sunt decis ca in zilele urmatoare sa-mi cumpar un notebook, cel mai probabil un Dell Inspiron 6400. Am vazut ca aici au postat cativa posesori. Sunteti multumiti ? Vreun sfat, ceva ? 10xAh, si inca o chestie: am vazut ca unele laptop-uri (dual core) vin cu winxp home edition. Din cate stiam, doar professional are suport pentru dual core. Deci care-i rostul ? edit: HP-ul asta imi face cu ochiul, insa ramane treaba cu xp-ul home edition...
__________________ ... Last edited by 86C415; 26-01-2007 at 22:26.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |