![]() |
| | #561 (permalink) | ||
|
are un kakat de video dedicat ramu si procu fac diferenta la primu, iar 17" inseamna greutate adaugata etc 40gb de hdd se simt nu o sa te joci mare kkt pe el, net filme etc eu tot zic primu, mai ales ca poti sa scazi la pret
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #562 (permalink) | ||
| Quote:
) e totul OK.
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #564 (permalink) | ||
| gata l-am luat
multumesc tuturor pentru ajutor. Am luat varianta 2, si alegerea a fost mult usurata (varianta 1 nu mai era, si au bagat reducere substantiala la var. 2, ba mi-au mai dat si o imprimanta gratis - dupa mail-in rebate). Nu mi-au dat cd cu windows, in schimb mi-au ocupat cam 13,5 giga din hard, cu backup-urile lor. Nu mi l-au dat cu un driver, care imi permitea sa setez rezolutie mai mare decat suportata, dar ma plimbam cu mouse-ul pe monitor, ca un scroll, pan, ceva de genul asta. Ala din display avea treaba asta! multumesc! | |||
|
| | #565 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #567 (permalink) | ||
|
Vreau si eu sa-mi iau un laptop pentru lucru (programare) dar care sa tina si ceva jocuri. Bugetul e undeva pe la 40 milioane si mi-as dori urmatoarele: - procesor Core 2 Duo (preferabil 2 GHz) - 1 GB RAM preferabil un singur DIMM si 667MHz - HDD-ul mi-e indiferent ca si capacitate dar as vrea sa fie 7200rpm - placa video MINIM un X1400, preferabil un X1600 sau GeForce Go7600 - display 15.4" cat mai de calitate; merge si un WXGA (1280 x 800) ca si-asa nu o sa ma pot juca in rezolutii mai mari Ce am gasit ar fi Toshiba A100-847 si Dell Inspiron 6400. Primul are doar 512 RAM dar ma gandesc ca se poate pune 1 giga iar al doilea are X1400 ca in rest ar fi perfect. Nici unul nu are hard de 7200rpm si asta ma cam irita, dar then again nu prea am vazut cu harduri de 7200 in gama asta de pret. Are cineva pareri despre astea doua modele, sau imi puteti recomanda altceva in acelasi pret?
__________________ Vae Victis! | |||
|
| | #569 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #570 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
Daca insa gasesti pe undeva, spune-mi si mie ca eu vreau dv9000t. Daca ai de ales doar intre alea doua, Toshiba all the way. Oricum, sfatul meu e sa nu te arunci la procesor de 2GHz, mai ales ca e vorba de Core2Dou, 1.83GHz sau chiar 1.66GHz sunt mai mult decit suficiente, iar diferenta de pret e simtibila totusi. | ||
|
| | #571 (permalink) | ||
|
Nu-ti dau 100% dreptate cu frecventa. Si eu obisnuiam sa iau din gama cea mai joasa de frecvente dar acum dupa ce am descoperit overclockingul la desktop am realizat ce impact are. In fine, m-as multumi si cu un 1.66 sau 1.86. Problema e ca nu prea am gasit in plaja ai de frecvente cu placa video decenta. 90% au Intel GMA crap! Am gasit cateva Acer si Fujitsu-Siemens cu GeForce Go7300 la pret acceptabil dar placa aia e slabuta si nici nu sunt prea mare fan al acestor doua marci. Un HP comparabil cu Toshiba-ul respectiv ar fi asta dar e mai scump si sincer prefer Toshiba. In plus l-am gasit ceva mai ieftin la cel. Mai caut.
|
| | #572 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Desktop-ul e altceva, oricum pe laptop gamingul e ceva nu foarte frecvent, zic eu. Cauta un ASUS F3JC, e la pret OK si e relativ peste Toshiba and company. Eu am gasit aici un F3JC destul de bun la un pret chiar OK, vezi si tu daca mai e valabil. http://computere.bursa.rol.ro/detali...all&aid=478623 Daca ai de gind sa dai ceva mai mult, sincer iti recomand HP dv6000t au ASUS G1. Numai ca in tara noastra asa ceva e greu de gasit. | ||
|
| | #573 (permalink) | ||
|
ASUS G1 e mult prea scump (si nici n-am vazut la noi) iar de acel HP n-am gasit nimic. F3JC-ul ala de care zici tu e chiar la pret foarte bun, chiar daca alea Acer & Fujitsu-Siemens pe care le-am gasit erau la acelasi pret, asta e totusi ASUS. Din pacate vreau sa iau laptop-ul in rate asa ca pica ideea de a lua la second. Iar despre gaming... cred ca o sa fie folosit destul de mult mai ales ca-l voi folosi si pe post de "second desktop" cat stau acasa. Pentru prietena. Un 7300 e prea putin si super diproportionat fata de un Core 2 Duo si 1 giga RAM. Mersi oricum de tot researchul Alexandrus, chiar apreciez.
|
| | #574 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Pai si eu caut laptop, dar deja stiu ce vreau, ce nu stiu e cum sa-l obtin cit mai repede ![]() ASUS G1 ar trebui sa fie OK la pret daca il iei din alta parte decit din magazin(unde oricum nu-l vei gasi), am gasit ASUS G2P la 1600 Euro, si ala e monstru, din pacate si ca marime ![]() Anyway, cu luatul in rate e mai nasol, ca poti gasi preturi bune dar nu unde se ofera si optiunea de rate, daca intelegi ce vreau sa zic. | ||
|
| | #575 (permalink) | ||
|
Daca aveam bani cash aveam posibilitatea sa-mi aduc laptop din state si nu ma mai stresam. Sa vezi ce preturi au pe newegg... uite un exemplu. Oricum hai ca o dam in chat deja. Daca mai faci vreo descoperire pe plaiuri mioritice sa ma anunti si pe mine. Intre timp, cred ca momentul sa ma culc. Noapte buna!
|
| | #576 (permalink) | ||
|
Sunt intr-o mare dilema....trebuie sa iau un laptop in jurul sumei de 1000eu (de preferat nu mai mult) si nu stiu ce sa aleg. Am cautat sa fie cu Core2 Duo sau AMX X2. E mare diferenta de performanta? Ma intereseaza si o autonomie decenta si o placa cat mai putin dependenta de RAM. Am gasit pana acum asa: http://www.cel.ro/notebook-acer-aspi...-tl50-1.6ghz-l http://www.shopit.ro/sisteme/noteboo...e-2-duo-t5500/ http://www.cel.ro/notebook-acer-aspi...n-64-2x-tl50-l Primul e HUGE, dar vad ca are o autonomie mai buna decat celalalt acer desi au 8 celule amandoua. La fujitsu nu stiu cum e cu finisajul si materialele folosite. As mai fi si ideea sa cumpar un dell 6400 (X1300) sau un 640M(GMA 950, dar mult mai compact) , dar cu procesor Core Duo 2050 (533Mhz). Se simte diferenta mare intre Core 2 Duo(667) si Core Duo(533)? 6400 ar fi asta: http://www.novashop.ro/dell/laptop-d...adou-p602.html Daca mai aveti si alte sugestii sunt open minded :P Merci | |||
|
| | #577 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
3 questions 1. cat de prost este GMA 950-ul ? teste pe net se gasesc, stiu, dar poate imi spune cineva care a avut pe mana si o placa de genul gf2mx400, sa-mi spuna exact cat de mare este diferenta. ![]() 2. stiu ca s-a mai discutat, dar parca nu pe threadul asta si nu prea am timp sa caut. cat folosesti notebook-ul la priza, bateria se scoate ? 3. n-am avut tangenta cu laptop-urile pana in prezent asa ca nu stiu... pls don't make fun of me. aveam obiceiul de a lasa desktopul deschis cu zilele pentru completarea unor download-uri... laptop-urile se preteaza la asa ceva ? Multumesc.
__________________ ... | ||
|
| | #578 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #579 (permalink) | ||
| Quote:
-are video 128Mb dedicata + 128 Shared si ca autonomie apx 4h. | |||
|
| | #580 (permalink) | ||
|
Da, la ala m-am decis, insa intai vreau sa il vad live. Nu stiu cum e cu fiabilitatea....am un amic care a avut probleme cu seriile Amilo si Amilo Pro. Oricum, la banii astia sa aiba T5500, 1Gb DDR2, 160Gb HDD, video dedicat, wireless, bluetooth, S-video, firewire e perfect. Pacat ca tre sa dau bani pe windows. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |