![]() |
| | #701 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #702 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare am un Dell inpiron 1300 si ma intereseaza ce combinatie de taste este pt simbolul euro. Acesta apare scris pe tasta 5 si e al 3-lea semn de pe tasta (5, %, si euro).
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #704 (permalink) | ||
|
Tocmai am facut si eu upgrade azi de memorie. De la 512 mb ddr2 533 mhz la 1,5 gb. Primul sodimm era Infineon si cel care l-am pus azi e Kingmax. Nu au fost probleme de compatibilitate. Merg impecabil impreuna, si vad in cpuz ca s-a activat si dual channel. O sa fac niste teste sa vad cat s-a imbunatatit performanta. Am o intrebare pentru cunoscatori. Vreau sa imi iau un hard extern de 250 gb pe care sa tin tot ce mai iau pe net ca sa las hardul calculatorului doar pentru windows(vista in curand), programe si jocurile instalate. Hardul laptopului are doar 80 gb Intrebarea este: - sa imi cumpar un hard extern sau sa imi cumpar un rack extern 3.5" + hard, de exemplu Seagate 7200 rpm, 16mb buffer? S-ar vedea diferenta dintre asta de 16 si unu de 8 desi va fi conectat prin usb? Se merita sau nu? Ca harddisk extern ma gandeam la asta: http://www.emag.ro/hdd_extern/hdd-ex...0--pWDG1U2500E Dar dupa cum am spus, ce ar fi mai bun? HDD extern sau rack 3.5 + hard? Ar fi 2 avantaje pentru rack+hard (garantia de 3 ani fata de 2 ani si nu mai necesita conectare la sursa de curent) | |||
|
| | #705 (permalink) | ||
| e al treilea semn deci se obtine dintr-o combinatie dar nu stiu cum...e setata tastatura english(united states)
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #708 (permalink) | ||
|
Confirm la treaba cu memoriile. Aveam 512 samsung si am luat 512 sycron.Nici o problema.Merg dual channel. Defapt am si pus intrebarea asta undeva in thread, mai in spate..dar nu mi s-a raspuns .Deci combinati cu incredere ca merje 99%
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #709 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/attach...7&d=1161255455 http://forum.computergames.ro/attach...9&d=1161255455 Astea sunt primele rezultate ale laptopului din primul post atunci cand avea 512 ram. Acum la 1,5 gb, noile rezultate sunt atasate in pozele de mai jos. Sincer chiar era nevoie de upgradeul de memorie, se vede diferenta. Mai astept vreo 2 luni si o sa pun si vista pe el sa vedem cum se descurca. | |||
|
| | #710 (permalink) | ||
|
speedy, mie-mi plac fisierele de pe desktopul tau Ai datorii de colectat sau de dat? ![]() PS: cel putin la memoriile DDR nu am intalnit probleme de compatibilitate - intre ele sau intre ele si laptop. La sdram se schimba treaba, acolo e jale mai ales neintelegeri intre un modul de memorie si laptop
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #711 (permalink) | ||
| Quote:
PS: Ce antent esti.. Tocmai azi l-am facut pentru ca se stransesera cam multe datorii.. de luat Mi-am dat seama cand m-a sunat cineva si mi-a zis ca mai intarzie un pic sa imi dea niste bani desi eu uitasem de ei Bine ca s-a dat de gol singur si nu era o suma micutza, dar nici mare (150 ron)
| |||
|
| | #713 (permalink) | ||
|
Tocmai am primit de la job un laptop Toshiba satellite A100-912. E un centrino core 2 duo-2166/667, 1Gb DDR2/533, GF GO 7600/256DDR/16x PCI-E, 120GB/5400/SATA, bla,bla. Merge sa infig un F.E.A.R. pe el sau cumpar jocul degeaba? Mersi de raspuns. P.S. Tocmai am dat in el un 3dmark 2001SE si mi-a dat 22169 de puncte.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) Last edited by Dragon Warrior; 22-02-2007 at 11:55.. | |||
|
| | #715 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #717 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre harddisk, chiar nu ai nici un stres sa alegi in functie de producator sau mai stiu eu ce - cat mai mare, cat mai multe rpm si cache cat mai baban and you are set ![]() dragon warrior, imprudenti cei de la job sa-ti dea un laptop gaming capable, cam contraproductiv dupa parerea mea
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #719 (permalink) | ||
| Quote:
In 3dmark2001SE si Centrino merge foarte bine(Centrino 1,7Ghz, 512Mb Ram, X700 Mobility 128 Mb).
__________________ Some things never change... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |