![]() |
| | #1004 (permalink) | ||
|
stii povestea cu drobul de sare de pe soba?!(i-am uitat numele ...)gata! o sa moara! prea esti prapastios... fa backup la datele importante, verifica garantia si in rest nu-i mai da atentie. oricum nu ai ce sa-i faci.
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
mi-a venit hp-ul, nw9440. sunt prea obosit acum sa fac teste cu el, am facut insa o comparatie cu 3dmark 2003. Pe primul laptop dell D610 am aprx 1800 puncte, si pe hp mi-a dat 17500. Este un monstru. Plus ca bateria se pare ca tine aproape 4 ore. La cat este de mare e chiar misto, si asta fara sa ma joc prin management
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #1010 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Rucsac HP DG102A recomandati?
salut, vreau sa imi cumpar un rucsac(HP DG102A) pentru laptop, gentile nu imi plac. are cineva sau poate cineva sa imi spuna mai multe despre acest model de rucsac (HP DG102A). e bun, adica protejeaza bine laptopul ("pereti" grosi.) stiti l ce ma refer sunt sigur. multumesc http://www.emag.ro/accesorii_noteboo...g102a--pDG102A | ||
|
| | #1011 (permalink) | ||
|
X-White si mie mi-a mai facut asa de cateva ori NX6325-ul, mai ales cand l-am pus pe Vista, dar nu prea i-am dat multa atentie, si de functionat functioneaza perfect. Din cate am citit sunetul acela se aude cam pe toate modele astea din cand in cand. Eu unul nu-mi fac atatea griji, pt fiecare sunet nou care il scoate hardul ![]() Daca e sa crape, oricum e in garantie, dar vazand ca aceeasi chestie se intampla la mai multi posesori ai modelului acesta de HP tind sa cred ca e o situatie normala.
__________________ "The only thing that comes to a sleeping man is dreams" - Tupac Shakur | |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun" Contact: yahoo-messanger: teduro mail: teduro@yahoo.com :fuckoff: | |||
|
| | #1015 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
| El este facut pentru 15.4 , dar cred ca intra si 17" putin fortat. Raspunsul insa nu e sigur... trebuie verificat.
__________________ "Singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun" Contact: yahoo-messanger: teduro mail: teduro@yahoo.com :fuckoff: | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema legata de alimentatorul unui HP 6310 si anume s-a topit izolatia cablului chiar in zona mufei care intra in laptop.(arata ca si cum ar fi taiata izolatia aia cu un cutit, se vede litza sper ca intelegeti, mi[-e lene sa fac poza )De aia primeam si eroarea asta http://forum.computergames.ro/36866169-post866.html Alimentatorul e construit astfel incat firul ala trebuie schimbat cu tot cu cutia aia ![]() Intrebarea mea e: imi schimba incarcatorul la garantie? (caci laptopul are garantie) Are rost sa caut certificatul sau trebuie sa cumpar alt charger ? Deci ruptura aia va jur ca n-a fost facuta din vina mea (defapt a sora-mii ca al ei e) si nici de vreun caine, pisica, rozatoare, cablu prins la usa sau ceva de genu asta.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
teaca aia de cauciuc e rupta si putin arsa, nu stiu cat de convingator e, dar stiu sigur ca defectul nu a fost produs din vina mea. In fine, n-am chef de tzaraneli, o sa imi iau altul nou. Cat naiba e ? 150 lei ? O caciula de bani
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |