![]() |
| | #1521 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre intrebare dupa cum vezi si din screenshot, pe emag au gresit la hard, este de 5400, iar pe novashop au gresit la placa grafica, este 8600GT, deci ambele au cate o greseala | |||
|
| | #1522 (permalink) | ||
|
Am cautat pe dell.com si am aflat ca modelul suporta si hard-disk de 7200 rpm. Poate cel de la emag este exact ca al tau, doar ca are hd-ul de 7200. Atunci imi pun intrebarea daca merita 4 milioane in plus pentru un hard-disk upgrad-at. Din ce am inteles, diferentele intre 5400 si 7200 sunt notabile. | |||
|
| | #1523 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1525 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre Bioshock acum il downloadez, deci maine iti pot spune cum se misca pentru ca o sa ies diseara, so no time to test | |||
|
| | #1526 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti de asta? http://www.novashop.ro/laptop-acer-a...ou-p3382.html? Cat de competent e chipul video?
__________________ The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. | |||
|
| | #1527 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Chipul video de pe site-ul cu pricina nu exista. Acel laptop este oferit fie cu chip video integrat fie cu 8400M GT, care este un pic sub media pietei actuale. In buget similar, mai bine orienteaza-te spre ceva cu 8600M GT ... incearca la Dell-urile noi.
| ||
|
| | #1528 (permalink) | ||
| Quote:
Ce pot spune, Bioshock se misca bine in 1280 x 800 (wide) cu deltaii medii spre high. Deci super acceptabil pentru un laptop, parerea mea. O sa mai incerc si alte jocuri de-a lungul saptamanii care vine. Nu prea am avut timp sa bag multe chestii si nici sa-l bibilesc prea mult. | |||
|
| | #1529 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
V-as ruga frumos sa imi comparati urmatoarele doua laptopuri, si sa imi spuneti ce ati alege (diferenta dintre cele doua hard-uri nu prea ma intereseaza): http://www.emag.ro/notebook/notebook...TL521G8WNY11T3 http://www.emag.ro/notebook/notebook...T2081G12WNUT3B Thanks! | ||
|
| | #1530 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. | |||
|
| | #1531 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Vreau sa-mi cumpar un laptop pentru internet, filme, office. Ma mai joc din cand in cand un CS 1.6. Bugetul ar fi de 2300 RON. Am vazut ca in suma asta gasesc un Asus cu placa video X300 si Acer-uri cu X3100 de la Intel. Care o fi mai buna dintre cele doua? De aici http://www.notebookcheck.net/Mobile-...ist.844.0.html vad ca de exemplu in 3dMark06 3100 are de 2,5 ori mai multe puncte. Si tot de pe forumuri am inteles ca se lucreaza la drivere pt placa intel. Deci ce-mi recomandati pentru a putea juca decent CS 1.6? Aveti experienta cu cele doua placi? Pentru ce vreau eu e buna Ati x1150? Asus cu x300 Acer cu x3100 | ||
|
| | #1532 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti | Salut o problema urgenta..
am un laptop de 2 sapt dar mi-am cumparat cd`ul fifa 2008 si l-am bagat pe boxele statiei mele technics (mare greseala) pt ca acum o ard la laptop cu casti de pc si inebunesc pt ca boxele laptopului mi sau ars si nu stiu ce sa fac si cam cat mar costa toata distractia asta , va rog sa ma ajutati cu o sugestie un sfat .. probabil nu am postat unde trebuie dar sunt nedumerit si vreau o lamurire | ||
|
| | #1533 (permalink) | ||
|
Nedumerirea e si pentru noi; deci ai pus boxele technics, s-au ars boxele de pe laptop, asculti la casti si nu stii cat te costa distractia asta. Huh ?
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1534 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti | :)
sunt foarte nervos crede-ma repet inca odata am un laptop de 2 sapt si zilele trecute mi-am luat fifa 2008 dar am zis ca boxele laptopului sunt slabe si am zis sa bag boxele de la linia mea pe laptop ca sa aud galeria si sa aud efectele mult mai tare numai ca l-am fortat si mi-am ars boxele laptopului iar acum umblu dupa mine cu boxele de la fostul pc al meu si treaba e deja foarte stresanta si nu stiu ce sa fac,cam cat mar costa sa imi schimb boxele la un service sau ce ash trebui sa fac pt ca daca las laptopul la un service imi este teama sa nu imi ia piese noi si originale din el si sa il completeze cu altele vechi si uzate .. va rog help me sper ca de data asta ati inteles prima oara am scris in graba ca sunt foarte nervos
| ||
|
| | #1536 (permalink) | ||
|
Si ce legatura are Fifa cu asta?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1537 (permalink) | ||
|
Daca s-a ars placa audio integrata, mai bine iei una externa pe USB decat sa dai banii pe reparatie. Si ai si-o calitate mai buna..
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #1538 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti | lol
hmm si cam cat ar costa toata distractia asta ? in caz ca sa ars placa audio ? ajutati-ma cat se poate dati-mi niste sugestii folositoare va multumesc anticipat-------------------- Editare ulterioară -------------------- am bagat niste boxe de la fostul pc al meu in laptop si se aude deci pana la urma unde este buba? boxele sau placa audio ? si niste preturi daca se poate (estimative) Last edited by cozerika; 02-10-2007 at 01:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |