![]() |
| | #4081 (permalink) | ||
|
o mica intrebare ![]() exista tv tuner intern/extern care sa aibe intrare scart ? pana acum am folosit un tv tuner obisnuit, dar urmeaza sa trec la digital ( am cablu de la upc ) , exista asa ceva sau e nevoie sa imi schimb monitoru cu unu care sa aibe tv tuner integrat ( unele modele am vazut ca au intrare scart ) ?
__________________ Traim in Romania...si asta ne ocupa tot timpul !! 4 luni 3 sapt si 2 proaste...cel mai prost film premiat ever !! JUNO , loc secund in topul celor mai proaste filme premiate si nominalizate la oscar !! ... sa nu va irositi 3 ore din viata pt aceste 2 filme | |||
|
| | #4084 (permalink) | ||
|
Am pus aceasi intrebare si aici AMD - overclocking, temperaturi, probleme (cpu) , dar ma gandesc ca primeste mai multi vizitatori sectiunea asta. "La ce temperaturi ma pot astepta cu un Phenom II X4 955 BE si un Sunbeam Core Contact Freezer? Momentan e pe un Phenom II X2 550 BE si e vis : ~43-45 full load, ~33-35 idle. Totul la 3,76 Ghz. Dar 550 BE are 80W TDP, nu 125 ca 955 BE, deci ma astept la o diferenta mare."
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #4086 (permalink) | ||
| Click dreapta > close all .
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #4087 (permalink) | ||
|
pai asta faceam si eu cu close all (credeam ca se refera la task-urile din ie) dar faza e ca desi dau asa .. tot nu vrea.. doar 1-2 maxim se inchid odata.. si persista si dupa ce inchid IE principal... dar eu nu inteleg de ce se cloneaza..ce are , e cancerigen ![]() i-am dat si update la IE.. la fel... asta e.. | |||
|
| | #4090 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
intrebare pentru un electrician: merge inlocuit un dvd-rom ( sau parti componente ex. lentila, motorasul care invarte discul etc. ) de la un dvd player cu unul ( sau parti compente ) dedicat ( poate sunt ambiguu in exprimare; dedicat = dvd-rom de la calculator ) multumesc
| ||
|
| | #4092 (permalink) | ||
|
azi am vazut la cineva o placa de baza, (ceva Skt A) care aveam aproape toti condensatorii umflati. Zicea baiatu ca are si probleme cu calculatorul gen freeze/restarturi. La ce riscuri se expune daca continua sa foloseasca acea placa de baza???
__________________ waiting for my BAN | |||
|
| | #4093 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
pardon, electronist. my bad. tonito : risca sa ii explodeze condensatorii. decat sa intample asta intr-un final, mai bine se duce la un electronist sa ii inlocuiasca pe toti cei umflati, costa ceva de genul 50 bani un condensator. bafta
| ||
|
| | #4096 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
ssalut.am si eu o mica problema,vreau sa ard o placa de baza asus m2n sli deluxe fara sa aibe urme,pt a putea beneficia de garantie.dezinstaleaza automat driverele,video,audio,multe blue screenuri,uneori nu functioneaza nici browserele,fff multe erori,reinstalat windows de f multe ori,xp,vista,7 numai probleme.am fost cu ea in garantie mi-au spus ca functioneaza.initial dupa o luna de cand am cumparat-o mi sa stricat si a fost inlocuita bineinteles ca nu a fost inlocuita cu una noua,acum problemele au inceput sa fie tot mai suparatoare.f multe erori la dezarhivare am incercat cu winrar si 7 zip,imi da ca fisierele sunt corupte indiferent de pe ce tracker as trage si orice client as incerca sa folosesc.sta f mult sa booteze windowsul in acest moment xp,uneori nu booteaza se restarteaza inainte sa inceapa boot screen-ul.as aprecia aenorm daca ma-ti putea ajuta cu sfaturi sau pareri.multumesc anticipat.
Last edited by pumaboy85; 15-11-2009 at 15:04.. | ||
|
| | #4097 (permalink) | ||
|
rog pe cineva care se pricepe sa ma ajute... vreau sa conectez o placa video HD4870 la un tv clasic, am luat un cablu s-video to scart, dar nu merge orice as face. poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in leg cu problema asta? multumesc anticipat. ---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 14:15 ---------- am rezolvat pana la urma...totusi, se poate sa pastrez pe monitor rezolutia nativa iar pe tv sa fie alta rezolutie?
__________________ | |||
|
| | #4099 (permalink) | ||
| In ce ordine le-ai instalat ?
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #4100 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |