![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
ca sa fac un neon ca sa lumineze pe ritm ce mai trebuie luat?...stiu ca s-a mai discutat undeva da' nu am gasit ...am cautat de m-au luat dracii
__________________ Ibanez RG 470 | Boss V-wah | Digitech X-Series Metal Master | Fender FM212R | Ibanez DE-7 | Behringer U2200| | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
9. am nevoie de o recomandare pt MoBo ![]() la pcgarage AM2 - 4xddr2 - 4xsata2 - pci-ex asta stiu ca-mi trebuie, restul caracteristicilor sunt niste taine pt mine ![]() de aia si cer sfatul as prefera 2-3 variante la diferite preturi, cel mult 250ron sloturile sata ale placii sunt universale 1 si 2 ? Last edited by dansysro; 13-04-2007 at 15:20.. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Una ar fi Abit KN9 si sfatul meu personal este sa ocolesti PC Garage.Oricum PCG ia piese de la IT Direct.De ce te sfatuiesc sa ocolesti PCG?Vezi ca pe forum pe undeva exista un thread despre garantiile si serviciile oferite de PSG in care mai mult lumea se plange decat lauda.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| raspuns pt 10: da, poti...dar cu grija. ala are rol de protectie si oarece ecranare. daca scoti cu prudenta "cauciucul" nu se va intampla nimic rau. ai grija insa ca pe acolo umbla si o tensiune de 5v, sa nu exagerezi cu dezizolatul ca sa strici ceva ![]() 11. daca ea nu vrea...eu ma mai duc?
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
11. Am un player sandisk sdmx1 si de fiecare data cand il conectez la compul de la birou(usb 1.1), imi spune ca "this device is not ready". Ciudat, acasa merge fara nici o problema (usb 2.0). In device manager apare ok. Ce pot sa fac ?
__________________ Challenge the races that the others can't win... Vand: Vand: | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
11. E posibil să fie compatibil doar cu USB 2.0, n-ai fi primul care s-a lovit de aşa ceva. Vorbeşte cu cei de la tehnicul firmei să instaleze în acel sistem o placă USB 2.0 pe PCI.
__________________ Cu cat inveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing - George Patton | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| iti trebuie o "instalatie" care sa-ti moduleze curentul la neon. de exemplu foarte pe scurt in baza unui tranzistor bagi semnalul audio in ritmul caruia vrei sa mearga iar tranzistorul il pui in serie cu alimentarea neonului. neonul tre sa mearga pe principiul high voltage nu folosindu-se de filamente + drosel + starter.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Teoretic da. Din moment ce are suport pentru FX-uri, nu văd de ce ar refuza Opteroane. Din specificaţiile plăcii reiese că n-ar avea suport, dar poţi încerca, faci o probă înainte să dai banu', ce-i aşa greu ...
__________________ Cu cat inveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii - Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing - George Patton | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
13. Sunt curios, daca pe un calculator se monteaza o sursa de 350W, apoi pe ACELASI calculator se monteaza o sursa de 500W, consumul de curent este diferit? Adica la aceeasi configuratie o sursa mai mare inseamna consum mai mare? (prin consum ma refer la ce indica contorul )
| |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
13. Depinde de eficienţa sursei. Practic, nu vei vedea diferenţe notabile, sursa consumă din priză doar atât cât îi cere sistemul, plus consumul propriu care e neglijabil. Avantajul unei surse de putere mai mare e că va rula la ralanti, ca să zic aşa. De aici degajare mai mică de căldură, care se traduce prin mai puţine rpm la ventilator, asta însemnând zgomot mai puţin.
|
| | #58 (permalink) | ||
|
13. Deci sursele variaza viteza de rotatie a ventilatorului in functie de incarcare? Acest lucru e cumva valabil si pentru procesor sau placa video? Cel putin la mine la procesor viteza de rotatie ramane aceeasi indiferent de incarcare (A64 3200+/939) Deci ca o concluzie - merita sursa cu putere cat mai mare, ca nu are decat plusuri, iar consumul ramane cam acelasi (Evident se compara surse de la aceeasi firma). Sursa X de 600W mai buna decat sursa X de 400W | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
13. Da, sursele mai răsărite controlează turaţia fanului în funcţie de temperatura din interior. E valabil şi pentru procesoare şi plăci video, cu câteva setări pe care trebuie să le faci în prealabil. Pentru procesor: - activezi Cool'n'Quiet din BIOS, instalezi driverul pentru procesor - link, apoi din Control Panel - Performance and Maintenance - Power Options alegi la Power Schemes opţiunea Minimal Power Management. Pentru video: - ai mai multe variante: Riva Tuner, ATi Tools sau coolbits
|
| | #60 (permalink) | ||
|
14. De sunt inca asa de scumpe procesoarele Athlon 64 FX-55? Exemplu aici: http://www.pcgarage.ro/procesoare/am...ocket-939-box/. Practic sunt mai scumpe si decat un Intel Core2 Duo E6600. Sunt in continuare chiar asa de bune?
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |