Page 398 of 577 FirstFirst ... 298348388395396397398399400401408448498 ... LastLast
Results 7,941 to 7,960 of 11537

Thread: Mici intrebari care nu merita un thread separat

  1. Back To Top | #7941
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    Da-i un format poate se trezeste.

    Ok pentru mine in MP inseamna ~60 fps cu scaderi la 40 pe hartile din B2K cand bubuie multe chestii pe acolo. Din 2009 de cand am i5ul asta nu am gasit niciun joc in care sa fiu limitat de proc( il tin normal la 3.3Ghz) nici GTA 4 nici ArmA2 si nici BF3. De fiecare data cand am schimbat placa video s-a simtit in bine. Oricum nu are rost sa continuam discutia eu zic ca e placebo nu de alta dar in BF3 sau MOHW nu ai cum sa faci aceeasi runda identic de mai multe ori ca sa testezi iar SP e clar mai usor ca utilizare a hardware-ului.
    E vechi testul Supreme Commander 2 : The Game Rundown: Finding CPU/GPU Bottlenecks, Part 2
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  2. Back To Top | #7942
    Registered User benuu90's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Radauti,SV
    o mica întrebare. Ce PROCESOR minimum mi-ar trebui ptr a rula jocuri recente la 1024 768(max)?Mă refer să nu apară bottleneck. Un scor minim cpu passmark? Ms

  3. Back To Top | #7943
    Quote Originally Posted by droopy_ro View Post
    Da-i un format poate se trezeste.

    Ok pentru mine in MP inseamna ~60 fps cu scaderi la 40 pe hartile din B2K cand bubuie multe chestii pe acolo. Din 2009 de cand am i5ul asta nu am gasit niciun joc in care sa fiu limitat de proc( il tin normal la 3.3Ghz) nici GTA 4 nici ArmA2 si nici BF3. De fiecare data cand am schimbat placa video s-a simtit in bine. Oricum nu are rost sa continuam discutia eu zic ca e placebo nu de alta dar in BF3 sau MOHW nu ai cum sa faci aceeasi runda identic de mai multe ori ca sa testezi iar SP e clar mai usor ca utilizare a hardware-ului.
    E vechi testul Supreme Commander 2 : The Game Rundown: Finding CPU/GPU Bottlenecks, Part 2
    L-am formatat de m-am saturat; nu merge, ramane aceasi dimensiune. Se prea poate sa fi aparut de cand am pus pe el un memtest bootabil, insa nu sunt sigur. Abia aseara observasem cand imi dadu o eroare caci ceea ce copiam pe dansul, era prea mare pentru dimensiunea sa (2GB actuali).

    Nu trebuie sa fie testata toata runda, m-am pus fain frumos intr-un loc al hartii (de exemplu pe S@K deasupra cladirii de langa hotel ce da spre piata dinspre urmatorul checkpoint) si dupa alt-tab scadeam din windows multiplicatorul si astfel frecventa CPU\loadul pe GPU. Apoi eu unul sunt destul de sensibil dupa o vreme si imi dau seama de dropuri in scene mai intense. Chiar si overall, senzatia e de o cursivitate mai ridicata, ceea ce nu poate fi decat ok.
    Ma rog, ajung acasa si testez mai mult.
    Quote Originally Posted by benuu90 View Post
    o mica întrebare. Ce PROCESOR minimum mi-ar trebui ptr a rula jocuri recente la 1024 768(max)?Mă refer să nu apară bottleneck. Un scor minim cpu passmark? Ms
    Fara bottleneck unul al naibii bun si overclockat, fiind o rezolutie foarte mica. Depinde si de placa video.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Mici intrebari care nu merita un thread separat-untitled.jpg  

  4. Back To Top | #7944
    Registered User spikje's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti

    Re: Mici intrebari care nu merita un thread separat

    Quote Originally Posted by benuu90 View Post
    o mica întrebare. Ce PROCESOR minimum mi-ar trebui ptr a rula jocuri recente la 1024 768(max)?Mă refer să nu apară bottleneck. Un scor minim cpu passmark? Ms
    Nu te baza pe scoruri.
    Ce buget dispui si ai deja placa de baza? sa stim ce chipset ai, in functie de el poti folosi doar anumite procesoare..

    Sent from my Xperia Mini Pro
    I piss Excelence

  5. Back To Top | #7945
    Registered User benuu90's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Radauti,SV
    Quote Originally Posted by spikje View Post
    Nu te baza pe scoruri.
    Ce buget dispui si ai deja placa de baza? sa stim ce chipset ai, in functie de el poti folosi doar anumite procesoare..

    Sent from my Xperia Mini Pro
    Inca nu am placa baza. Doar monitor max 1024 768. De ce nu e bn sa te ghidezi pe scoruri passmark?

  6. Back To Top | #7946
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    B
    Cum as putea sa conectez un card de memorie flash apple (cel care tine loc de ssd/hdd) la un pc ?

    Multumesc

  7. Back To Top | #7947
    Intrebare. Placa de baza pe care o am are slot PCI-E pt video. Vreau sa-mi schimb placa video ( GF 8500 GT) cu ceva mai bun, insa am vazut ca acum sunt pe tip PCI-E 2.0, 2.1, 3.0. Imi va functiona pe placa mea de baza sau trebuie sa schimb si placa?
    Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them

  8. Back To Top | #7948
    Registered User sirgoofy's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    BV
    Nu schimba placa de baza, sansele sunt foarte mari ca va merge si cu placi video mai noi...la care te gandesti ?

  9. Back To Top | #7949
    Placa video Gainward nVidia GeForce GT630, 1024MB, GDDR3, 128bit, HDMI, DVI, PCI-E 426018336-2715 - eMAG.ro
    sau ceva asemanator. astept sa vad ca o sa fie la black friday.

    Vreo recomandare pana in 200-250 de lei ? As vrea sa mearga fifa13 si gtaIV si NFS. Vreau sa meaga pe detalii medii. nu sunt gamer. Anul asta m-am jucat un singur joc - starcraft 2
    Last edited by savy; 21-11-2012 at 12:54.
    Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them

  10. Back To Top | #7950
    Registered User Neon Biker's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Oradea
    Ultimul NFS e cam pretentios la placa video, iar GT630 e doar un GT440 rebotezat, si versiunea cu DDR3 pe deasupra. Ca de obicei, la pretul asta nu merita sa iei placi noi, din magazin. La 250-300 cred ca gasesti un Radeon 5770/6770 sau un GeForce GTS450, care sunt de vreo 2 ori mai rapide. Sau la vreo 150-200 un Radeon 4850, care nu e cu mult mai lent (e cam la nivelul lui 5750), doar ca nu are DirectX11 ci numai DX10.
    Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%

  11. Back To Top | #7951
    aha. merci mult de sfaturi. o sa investighez
    Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them

  12. Back To Top | #7952
    Caut si eu un program care sa imi arate temperatura sau cat folosesc ind GPU/CPU in timpul jocurilor (vreau sa investighez ceva la AC III si nu stiu sigur daca e hardware, sau e prost configurat). Ceva idei?
    Că lumea vrea ca să se culce
    Când lumea vrea doar să se cruce.

  13. Back To Top | #7953
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    RivaTuner, GPUz, CoreTemp si HardwareMonitor din Windows(daca ai 7 pentru CPU).
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  14. Back To Top | #7954

  15. Back To Top | #7955
    Registered User Neon Biker's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Oradea
    HWINFO + MSI Afterburner am folosit si eu intr-o vreme, doar ca avea ceva bug-uri, nu mai imi aduc aminte exact ce. Parca unul era ca nu mai puteam intra in MSI On Screen Display Server sa setez una alta, dar, daca-l setezi cum iti place inainte de a instala HWINFO, n-ar fi o problema capitala. Oricum pana la urma m-am plictisit de atata monitorizare si am ramas doar cu ce-mi poate afisa Afterburnerul, pe care oricum il folosesc la OC/UC si controlul ventilatorului.
    Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%

  16. Back To Top | #7956
    3dfx collector RaverX's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Oradea
    Se dau urmatoarele componente:
    Intel&reg Desktop Board D975XBX Overview
    ARK | Pentium
    plus restul: cooler, memorie DDR2, o placa video PCI, o sursa (1010W), etc

    Se monteaza tot, nu am imagine pe monitor, coolerul se incalzeste (nu exagerat, dar se vede ca procesorul genereaza caldura).

    Presupun ca placa de baza e defecta, bag un Celeron 2.53, merge perfect.

    Momentan e dificil sa incerc procesorul pe o alta placa de baza si n-as crede sa fie defect, asa ca ma uit pe pagina placii de baza si la related product apare si
    Intel® Pentium® 4 Processor Extreme Edition supporting Hyper-Threading Technology

    adica fix ce am montat initial.

    Insa pe alta pagina
    Intel
    nu apare exact procesorul ala, doar pentium extreme edition (dual core-urile) si P4 normale, core2 duo, etc.

    E posibil ca placa sa nu suporte P4 EE HT (nucleu Gallatin), dar totusi sa mearga procesoare mult mai noi (si procesoare mai vechi)?

    Sau sa nu-i placa memoria? (desi am incercat cu vreo 4 bucati diferite).

    A experimentat cineva combinatia asta? Ceva idei?

  17. Back To Top | #7957
    Registered User faraverete's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Mi'am gasit la black friday un set de boxe. Mi'au facut cu ochiul, pentru ca au o oferta destul de mare.
    merita banii? Boxe 2.1 Logitech Z-523, 40W RMS, negru 980-000321-BF12 - eMAG.ro
    [ initial vroiam sa'mi iau z323 , dar am asteptat bf ]
    Diablo 3 battle tag: Faraverete#2252

  18. Back To Top | #7958
    Salutare

    Am si eu o problema cu un HP SCX 4623F . Am resoftat-o , iar acum dupa ce am bagat windowsul si driverele aferente ei , nu mi-o mai vede cand vreau sa printez . Stie cineva de ce ?

  19. Back To Top | #7959
    Registered User faraverete's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Quote Originally Posted by faraverete View Post
    Mi'am gasit la black friday un set de boxe. Mi'au facut cu ochiul, pentru ca au o oferta destul de mare.
    merita banii? Boxe 2.1 Logitech Z-523, 40W RMS, negru 980-000321-BF12 - eMAG.ro
    [ initial vroiam sa'mi iau z323 , dar am asteptat bf ]
    nvm, s'au dus..
    Last edited by faraverete; 23-11-2012 at 11:57.
    Diablo 3 battle tag: Faraverete#2252

  20. Back To Top | #7960
    Registered User Scorpio's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Craiova
    Am nevoie de un ups ... vreo recomandare? (nu-mi trebuie cine stie ... dar sa tina sistemul pentru 2 3 minute cat timp il opresc )

  1.  
Page 398 of 577 FirstFirst ... 298348388395396397398399400401408448498 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •