Page 570 of 581 FirstFirst ... 70470520560567568569570571572573580 ... LastLast
Results 11,381 to 11,400 of 11611

Thread: Mici intrebari care nu merita un thread separat

  1. Back To Top | #11381

    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Bucuresti
    Este posibil ca un cablu DP conectat necorespunzator la placa sa rezulte in artefacte (grey flash-uri) aleatorii in timpul vizionarii unor video-uri pe youtube?

    Pe un monitor nou am avut aceasta neplacere, care a disparut prin reconectarea cablului. D'atunci toate bune, sunt doar curios, n'as vrea neplaceri insa dupa ce expira perioada de retur.

  2. Back To Top | #11382
    E posibil sa apara intreruperi de semnal si diverse probleme de afisare. Dar curios cum tocmai DP nu a fost conectat corespunzator, avand in vedere ca are si mecanism de inchidere. Nu as exclude sa fie totusi problema de placa video iar problema sa reapara la un moment dat.
    Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.

  3. Back To Top | #11383
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    Ai incercat sa dezactivezi accelerarea video din browser sa vezi daca mai face.
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  4. Back To Top | #11384

    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Bucuresti
    Quote Originally Posted by Cosmin_C View Post
    E posibil sa apara intreruperi de semnal si diverse probleme de afisare. Dar curios cum tocmai DP nu a fost conectat corespunzator, avand in vedere ca are si mecanism de inchidere. Nu as exclude sa fie totusi problema de placa video iar problema sa reapara la un moment dat.
    Aia e, nu merge infipt suficient de adanc cat sa fie blocat de mecanismul respectiv. Nu are fizic loc din cauza carcasei. Am sa caut o solutie.

    Pana atunci insa, in contextul dat, artefactele respective nu mai sunt un mister atat de mare, sa'nteleg?

  5. Back To Top | #11385
    Cu ce program free as putea testa cel mai bine memoria ram?
    Daca e ceva ce nu necesita cd sau stick bootabil.

  6. Back To Top | #11386
    Quote Originally Posted by limelight View Post
    Cu ce program free as putea testa cel mai bine memoria ram?
    Daca e ceva ce nu necesita cd sau stick bootabil.
    Memtest, orthos, roadkil ram test (sau ceva de genul). Dar dacă ai nevoie sa testezi "cel mai bine", atunci fa un usb bootabil. Mi s-a întâmplat să am erori la Memtest86 care nu apăreau în memtest în windows. Not worth giving into the lazyness.
    Cyanide & Happiness!

  7. Back To Top | #11387
    Aveam memtest ptr USB, dar eram curios daca e ceva nebootabil care sa dea aceleasi rezultate. O sa fac un stick, pana la urma, se pare, daca e cea mai buna metoda.

  8. Back To Top | #11388
    Salut, am un cooler deepcool gammaxx 200 pentru procesor si nu il mai folosesc. As vrea sa il pun ca ventilator de carcasa, dar nu stiu cum se poate face. Pe placa de baza nu mai exista alt slot de 4 pini pentru alimentare in afara de procesor. Cum se poate lega la sursa ? Are 4 fire, 2 negre, 2 gri.
    Fara poezie viata e pustiu

  9. Back To Top | #11389
    Daca ai conectori 3-pini liberi se poate conecta acolo, cu firul de senzor in aer.
    In mod normal ai +12V, GND, PWM si Senzor. Te intereseaza sa afli care-i +12V si care-i GND si le legi pe cele doua la +12/GND si aia e.

    Gogol e prietenul tau aici, afli cam tot ce ai nevoie destul de usor.
    Ce fire ar trebui sa fie 12V/GND:
    http://www.pavouk.org/hw/fan/4wirefanconn.png
    http://cdn.overclock.net/1/14/350x70...at01.43.15.png
    http://images.bit-tech.net/news_imag...-1280x1024.jpg
    http://i.dslr.net/pics/faqs/image1903.jpg

    Connect a 4-pin connector to power supply - Electrical Engineering Stack Exchange
    http://pcbheaven.com/wikipages/How_PC_Fans_Work/

    Ah, e posibil sa nu functioneze fara PWM. D-aia ziceam intai de 3-pin, ca sa-l ai si pe ala. Dar in mod normal e un "safety feature" sa functioneze la viteza maxima cand nu primeste semnal pe PWM in caz ca se intrerupe firul sa nu se opreasca coolerul.
    Cyanide & Happiness!

  10. Back To Top | #11390
    Care ar fi prețul de vânzare la mâna a doua pentru o placă RX460 pachet complet cu garanție?
    Înţelept este cel care în sine însuşi îşi găseşte adevărata plenitudine.

  11. Back To Top | #11391
    Registered User bibu's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bucuresti
    Am net de la UPC - router modelul alb. Într-o cameră îndepărtată sunt 2 PC-uri dar eu am un singur cablu suficient de lung (am un patch mai scurt în schimb, și un router Cisco ). Pot cumva să dau net ambelor PC-uri dacă bag cablul cu net în routerul Cisco?
    Am să mă plâng stăpânului prisăcii

  12. Back To Top | #11392
    Da, preferabil ar fi ca echipamentul Cisco sa functioneze ca switch (dar iti mai trebuie un cablu).

  13. Back To Top | #11393
    Registered User bibu's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bucuresti
    Merci. Ai dreptate- mai trebuie un cablu.
    Am să mă plâng stăpânului prisăcii

  14. Back To Top | #11394
    Quote Originally Posted by FieryLoki View Post
    Care ar fi prețul de vânzare la mâna a doua pentru o placă RX460 pachet complet cu garanție?
    Și dintre R9 270(x) și RX 460 care ar fi cea mai bună opțiune?
    Înţelept este cel care în sine însuşi îşi găseşte adevărata plenitudine.

  15. Back To Top | #11395
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    Daca au acelasi pret mergi pe RX 460 consum mai mic, daca nu ia-o pe cea mai ieftina cu racirea cea mai buna.
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  16. Back To Top | #11396
    Și care ar fi un preț decent la mâna a doua pentru fiecare din cele două plăci?
    Cât de important este busul de memorie în cazul celor două plăci?
    Înţelept este cel care în sine însuşi îşi găseşte adevărata plenitudine.

  17. Back To Top | #11397
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    ASUS Radeon RX 460 STRIX Gaming 4 GB review - DX11: The Witcher III Wild Hunt sunt cam egale ca performanta doar ca 460 are consum mult mai mic. Pretul de pe OLX
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  18. Back To Top | #11398
    Registered User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Brasov
    Salutare colegi. Am acesta placa de baza https://www.msi.com/Motherboard/B150...#hero-overview si am observat ca a aparut un nou bios care face ca procesoarele Kabylake sa fie instalate pe aceasta placa(momentan am B7 dar vad B8 si B9). Mentionez ca am un i5 6500 acum si ma intreb daca sa fac update la bios sau nu? Oare versiunile noi imi vor aduce ceva bun la PC sau nu se merita sa fac update-ul pana nu doresc sa schimb si procesorul?

  19. Back To Top | #11399
    Eu deobicei fac update la bios, deobicei nu se ofera toate detaliile cu ce rezolva bios-ul respectiv...

  20. Back To Top | #11400
    Salutare,am si eu o intrebare, vreau sa cumpar un procesor second hand care are garantie. Problema este ca nu am cum sa-l testez si nici proprietarul nu are cum(sau cel putin asa spune el ). Exista vreo posibilitate sa iau ceva defect?
    '

  1.  
Page 570 of 581 FirstFirst ... 70470520560567568569570571572573580 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •