Page 605 of 606 FirstFirst ... 105505555595602603604605606 LastLast
Results 12,081 to 12,100 of 12112

Thread: Mici intrebari care nu merita un thread separat

  1. Back To Top | #12081
    Nick anterior: RomanScarbos
    Join Date
    Mar 2010
    Am un sistem bazat pe un procesor A8-7600 APU. Joc diverse în rezoluție Full-HD și aș vrea să adaug o placă video. Există vreo optiune mai bună decât GTX 1050 ti 4GB? Mă interesează să nu ceară alimentare separată dacă se poate, preț/performanță și cât mai puțin bottleneck întru-cât nu plănuiesc alt upgrade prea curând.

  2. Back To Top | #12082
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    Fara alimentare, mai buna ca 1050Ti nu gasesti. Depinde ce joci, dar nu da mai mult de 850 lei, parerea mea. Ce sursa ai ?
    Quote Originally Posted by Alex8Ball View Post
    Ok, mi-ai confirmat părerea!
    Am o ''sursă'' - SL-500a. Aș mai avea prin casă un Antec EA-380W dar este cam veche și am pensionat-o.
    Ar trebui sa tina fara probleme sistemul ala + o 1050Ti.
    Last edited by droopy_ro; 03-04-2018 at 18:55.
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  3. Back To Top | #12083
    Nick anterior: RomanScarbos
    Join Date
    Mar 2010
    Ok, mi-ai confirmat părerea!
    Am o ''sursă'' - SL-500a. Aș mai avea prin casă un Antec EA-380W dar este cam veche și am pensionat-o.

  4. Back To Top | #12084
    Quote Originally Posted by pigulici View Post
    Este acelasi consum.
    Multumesc.Ideea asta era dar mai vroiam sa stiu daca un cooler poate fi pus pe orice placa de baza atata timp cat se portriveste pe socket si pe orice procesor daca poate sa disipeze TDP-ul respectivului CPU. Aditional,o alta intrebare e daca un cooler AMD nou, cu pasta preaplicata dar care a fost depozitat neutilizat ani de zile undeva, mai este el la fel de eficient? Sau mai bine zis, pasta aceea isi mai face treaba ca in prima zi?

  5. Back To Top | #12085
    In general coolerele au specificat pana la ce TDP s-ar descurca, dar poti incerca oricum si daca raceste multumitor e tot ce conteaza.
    Daca se potriveste pe socket da, intra pe placa de baza. Dar vezi daca intra si in carcasa. Mie mi s-a intamplat sa nu aibe loc in spatele placii de baza partea din cooler care ajungea pana acolo.
    Eu intotdeauna curat pasta preaplicata si pun pasta mea. Cu atat mai mult ar trebui sa faci asta daca pasta preaplicata pare uscata.

  6. Back To Top | #12086
    Placa de baza Gigabyte F2A88XM-DS2. Dupa boot si dupa ce a facut verificarea hardware la instalarea windows xp sp3 apare blue screen, ca e o problema hardware cica si windows a oprit totul sa-mi protejeze scula bla bla. Mentionez ca am instalat cu succes acest windows cu placa integrata de pe A6 5400K, acum incercand cu HD 4550 (stiu ca e mai slaba). Merge si cu un resque CD de linux. De la ce sa fie? Trebuie sa setez in BIOS ceva pentru HDD?
    Last edited by wolfenste; 04-04-2018 at 13:24.

  7. Back To Top | #12087
    mda, trebuia pus pe IDE in uefi. Mi-am adus aminte ca m-am mai lovit o data de asta. Si denumirea induce in eroare, IDE cand e vb de HDD Sata si te gandesti ca nu ai de ce sa mai ai de-a face cu IDE.

  8. Back To Top | #12088
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    Parca poti sa integrezi driverele SATA si dupa instalare, imi aduc aminte ca ma chinuiam cu asta pana sa apara Vista sau 7 care nu aveau nevoie de ele.
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  9. Back To Top | #12089
    Nu ajungea pana dupa instalare, cand sa incarce windows-ul (indiferent ca era cel deja instalat pe HDD sau incerca sa il instaleze de pe CD) --> bluescreen. Am patit-o de doua ori, gata, nu mai uit

  10. Back To Top | #12090
    Acuma am alta nedumerire.Pe site la ASUS la lista cu procesoare compatibile cu placa de baza exista trecut un parametru intr-un mod ce imi pare bizar.De exemplu Athlon IIX3 405e(AD405EHDK32GI),2.3GHz,512KB,rev.C2,45W,SocketAM3
    Acel 512 KB sa inteleg ca e cache? Pentru ca la orice CPU listat acolo valoarea aceea nu corespunde cu cea oficiala. Adica in cazul asta am gasit 1.5 MB cache pe orice alt website. Sau la cele cu 1MB la ASUS era de fapt 2MB. Care ar fi explicatia ?

  11. Back To Top | #12091
    Registered User SSovets's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Bucuresti
    Ar putea să fie cache-ul per core.
    Ryzen TR 1950X, Arctic LF 240, MSI X399 Gaming Pro Carbon AC, 4 x 8 GB G.Skill Flare 3200 C14, Asus Strix R9 380 OC, Samsung 960 EVO 240GB + 840 EVO 120GB, Seagate 8+3TB, Seasonic PRIME 650 Platinum, Define R5, Dell U2312HM...

  12. Back To Top | #12092
    Asa sper si eu. Intre timp am descoperit ca uneori la unele dual-core este exact cat scrie : Athlon X2 BE-2350 (DD),1M,45W,rev.G1,SocketAM2 si pe Cpu-world e 2 x 512 KB exclusive 16-way set associative caches.
    Cam confuz.
    Last edited by 3Com; 06-04-2018 at 23:55.

  13. Back To Top | #12093
    E cumva hard disk-ul pe moarte daca a inceput sa baraie/gajaie? Nu face asa cand lucreaza (scrie/citeste) ci tot timpul de la bootare. Am avut o dimineata plina ... am eliminat rand pe rand ventilatoarele carcasei, apoi am scos sursa afara, am oprit si ventilatorul de pe cpu si pe cel de pe placa video. Nu mai era niciun ventilator dar carcasa zornaia in continuare. Am zis ha !! uitandu-ma la HDD L-am deconectat si am bootat fara HDD dar cu toate ventilatoarele on. Nici urma de zgomot.

  14. Back To Top | #12094
    Uitate la tabul Health din Hdtune, poate iti zice ceva.

  15. Back To Top | #12095
    Cred ca o sa-l pun pe bureti cum am vazut prin poze cu PC-urile voastre. Numai ca am doar burete plat, are ceva daca partea de jos a HDD-ului e complet acoperita si lipita de burete? Adica nu se incalzeste acolo? Buretele e izolator termic.

  16. Back To Top | #12096
    Nu are nimic, cat timp ai un ventilator care baga aer in fata lui; carcasa HDD-ului e metal, daca e ventilat sus se raceste uniform pana jos, pana si cipurile de pe PCB care se incalzesc sunt lipite de carcasa metalica prin termal pad (unde e cazul).
    Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.

  17. Back To Top | #12097
    Registered User Kebab's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Bucuresti
    Sa inteleg ca asa se "scapa" de placile topite in timpul mineritului? Mi-e mila de copilul care o sa zica: Mama ce-l ard pe fraer'. Iau asta cu 200, ii dau un reflash de bios, si sunt mare bo$$.

    Placa video R9 290X 4GB Bucuresti Sectorul 3 • OLX.ro
    CPU Specs: i5 4690k/Corsair Hydro Series H45/nema Placa Video/Asus Maximus Ranger VII/DDR3 Gskill Trident X 2400C9/Intel Pro 2500 SSD 180GB

  18. Back To Top | #12098
    Registered User SSovets's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Bucuresti
    320 de lei pentru o placă nefuncțională? E glumeț vânzătorul dacă nu-și asumă nici o răspundere că merge după reflash.
    Ryzen TR 1950X, Arctic LF 240, MSI X399 Gaming Pro Carbon AC, 4 x 8 GB G.Skill Flare 3200 C14, Asus Strix R9 380 OC, Samsung 960 EVO 240GB + 840 EVO 120GB, Seagate 8+3TB, Seasonic PRIME 650 Platinum, Define R5, Dell U2312HM...

  19. Back To Top | #12099
    Mai sunt unii care spun "merge, dar nu stiu de ce nu se instaleaza driver-ul"; poate poate crede vreunu ca nu stie vanzatorul sa instaleze driver-ul si ...

    Nu e o gluma, calculatorul meu transpira de la prea multa munca. Dupa mai mult de 6 ore de functionare am observat ca se formeaza condens pe geamul lateral in interiorul carcasei. Stiu ca asta se intampla cand aduci un corp rece intr-un mediu cu aer (mai) cald, dar in cazul asta condens-ul apare pe interior Carcasa e cu presiune pozitiva, are doua ventilatoare in fata pentru in si unul in spate pentru out. Ar rezolva ceva sa opresc un ventilator din fata sa fie 1 : 1? In camera nu am umiditate si nici condens in alta parte, daca las o paine in camera seara, dimineata o gasesc uscata tun.
    Last edited by wolfenste; 21-04-2018 at 11:20.

  20. Back To Top | #12100
    Registered User droopy_ro's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucharest
    Nu am mai auzit de asa ceva, esti sigur ca e apa si nu altceva ?
    "You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
    - Captain Jack Donovan

  1.  
Page 605 of 606 FirstFirst ... 105505555595602603604605606 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •