![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Input lag la samsung 215TW
Pe e valabil daca cumperi online, eu l-am luat de la magazinul din unirea. Am dat acum telefon la ANPC si mi-au spus ca se pot returna banii in 48 de ore, daca le demonstrez celor de la service defectul respectiv. Problema este ca defectul cu pricina este prezent la toate monitoarele de acest tip si acest model si e greu de observat, in functie de utilizator. De aici si problema mea cu garantia. Mai pe lung este vorba de un model de LCD Samsung 215TW si problema numita input lag, prezent la mouse, mai putin in windows si mai mult in jocuri, variand de la joc la joc in intensitate. La magazin cand i-am facut proba, nu am observat lucrul asta, in schimb am observat acasa cand am rulat cateva jocuri cat si in win. Ca sa fie clar, problema este de la LCD, nu de la altceva. Am testat acelasi sistem, aceleasi jocuri, aceleasi setari grafice si aceasi rezolutie, pe un CRT si problema apare numai pe acest LCD. Chestia e ca problema este indeajuns de subtila incat ca cei de la service sa poata zice ca ei nu vad problema, pe langa faptul ca este si greu de demonstrat, avand nevoie de jocuri, mouse decent si un CRT. Cam asta ar fi. Monitorul nu este defect, am citit pe net si mai multi au problema asta, atat cu acest lcd cat si cu altele, numai ca unii sunt mai sensibili la asta si altii nu. Sau variaza de la exemplar la exemplar. Nu stiu. Am vazut pe pagina DdC, la litigii, acest lucru: Quote:
Last edited by AIWA; 10-04-2007 at 01:31.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Ma duc iau un Mercedes, ma plimb cu el 9 zile si apoi in a zecea ma duc si le cer la aia banii inapoi, nu mi se pare in regula...nu stiu ce sa zic
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
interesanta faza ..., stiam de cele 48 de ore, dar scrie clar pe site-ul de la dc-shop 10 zile , ar fi cool zic eu , ca as vrea sa cumpar un monitor lcd .. si daca e cu 10 zile .. l-as putea duce inapoi daca sunt nemultumit sau daca are ceva pixeli decedati fara sa dau explicatii ...
__________________ RIG 1:Core2Duo 8400@4000-Asus P5K-e/WiFi-4gb mushkin ddr800-WD 640 GB sata2-Twintech GTX260 216 RIG 2 ual core AM2 3800+ 65W-ASUS M2A-VM-512 Mb Elixir pc667-Hitachi 80 Gb s-ata2-Real 350W-Chieftec case-17" AOC
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
curiozitate lcd de 20 - 22 ? ca la astea ma orientez si eu .. pacat ca de 22 au numai benq .. nu stiu cat de bun e alacand te intorci sa zici aici daca ai rezolvat pe cale amicala ) .. si ce monitor era .. si ce nu-ti placea
__________________ RIG 1:Core2Duo 8400@4000-Asus P5K-e/WiFi-4gb mushkin ddr800-WD 640 GB sata2-Twintech GTX260 216 RIG 2 ual core AM2 3800+ 65W-ASUS M2A-VM-512 Mb Elixir pc667-Hitachi 80 Gb s-ata2-Real 350W-Chieftec case-17" AOC
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Mi-ar conveni sa iau vreo 10 placi video sa le overlclock-ez,va vad care e cea mai buna si apoi si imi aleg una din ele,restul sa le returnez. Cine le-ar mai lua pe restul?
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Oricum DG tot poate sa se duca pt ca inca nu au trecut 48 de ore deci ar fi perfect legal totul... Si apropo de faza cu testatul....de ex cumperi(lcd) de la un magazin care nu te lasa sa testezi produsul inainte...si descoperi ca are 1 pixel mort...Magazinul respecta standardul ISO(3 pixeli sau 6 subpixeli) si in concluzie pleci acasa cu monitorul fara sa poti comenta nimic...Aici intervine legea care face dreptate ....a doua zi te duci frumos cu el inapoi si nu cred ca au ceva de comentat
__________________ Xonar D2X, Grado Sr80i, Yamaha AX-470+KEF IQ50 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mda, lunga povestea, abia am venit, plin de draci, faza cu cele 10 zile nu este valabila decat daca cumperi de pe site-ul lor, online. Le-am zis si de legea cu cele 48 de ore si s-au facut ca nu stiu si ca nu exista asa ceva, raspuns primit de la vanzator pana la sef de magazin si administrator de vanzari sau cum ii zice. Eu nu am stiut sa le spun care lege pt ca nu o stiu. IMI PUTETI SPUNE CE LEGE ESTE MAI EXACT? Eventual cu link ca sa o pot trage la imprimanta si sa le-o bag pe gat. E f urgenta treaba, practic nu am timp decat pana maine la ora 16.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
si eu stiam de treaba cu 10 zile. e valabila la orice magazin online. nu stiu exact legea dar pot afla gata... asta e LEGEA
__________________ Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav! Vrei 1% reducere la cumparaturile de pe PCGarage? Foloseste voucherul: 77JHVO39 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Hei, cei care se mira ca e o minunatie sa cumperi un produs (aproape orice, laptop, plasma, placa video, becuri) si sa-l returnezi peste tzâspe zile si sa-ti iei banii înapoi integral, aflati ca aceasta e o chestie banala în multe tari "din vest". Iar pt masini, alimente si chiloti exista restrictii, din motive evidente, masina ai uzat-o vizibil si e vorba de valoare prea mare si numar de exemplare vândute prea mic pentru ca dealerul sa-si acopere pierderile prin adaos comercial.Ca normal ca orice comerciant pierde daca îi returnezi marfa, eventual dupa ce o mai si deschizi/folosesti un pic, însa la rulajul mare si mai ales la concurenta acerba pentru a atrage clientii, îsi permit, statistic fiind pierderi minore pe termen scurt si câstiguri pe termen lung ca ai câstigat clientul. Si chiar si la masini, o poti returna daca are defecte sau vicii de fabricatie care nu pot fi reparate la parametrii optimali. Un coleg din Fr si-a luat banii înapoi când a returnat o masina cu probleme de paralelism, depistate la 3000 km prin observarea tocirii pneurilor. Cum aia nu au putut reajusta/repara sasiul (vine turnat din fabrica, bine sau prost), nu au avut încotro.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
prin legea 449/2003 spune asa: Quote:
__________________ | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Emi are dreptate, in tarile civilizate nici nu se discuta despre asa ceva... In UE sunt legi care reglementeaza si acest aspect, dar la noi nu au intrat inca in vigoare si probabil n-o s-o faca curind...de ce? lesne de inteles, vezi de ex. Motocicleanu' si taxa de inmatriculare Ce-i drept am comis-o si eu de 2 ori, dar de fiecare data am fost 'servit' cu zambetul pe buze... Prima data cumparasem un disco-glob dintr-un mall, dar dupa 2 zile m-am hotarat sa renunt la el... A doua isprava a fost o neatentie a mea, mai precis comandasem pe net o webcam live motion pe alb in loc de gri...cand a ajuns acasa si am vazut-o mi-a venit rau, dar le-am scris un email despre neatentia mea si ca n-o pot tine pe aceasta culoare; cum ei pe gri nu aveau, mi-au dat indicatii cum s-o inapoiez prin posta pt. a-mi reprimii banii...zis si facut, iar in doua zile banii mi se intorsesera in cont. totul a decurs normal, fara comentarii... Am uitat sa mentionez ca astea se petreceau in Danemarca, iar aici legea prevede cel putin 14 zile de gratie(in fc. de produs, exclus alimentele perisabile, insa produsul trebuie sa prezinte ambalajul original)... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Si culmea e ca nu neaparat Legea e autoarea celor 5/15/30 de zile de returnare a produsului, ci CONCURENTA (insist). Eventual legea zice un minim de x zile (nu ma pricep), apoi magazinul care vrea sa vânda mai mult ca magazinul vecin baga cât vrea el peste alea x zile. Când concurenta e feroce, orice mic avantaj introdus de un comerciant este ori preluat instant de concurenta, ori concurenta zboara.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |