![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Comunicat oficial incoming: Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai, ca e 1%, 2%, 10% nu conteaza. Pentru mine e de salutat ideea de parteneriat dintre userii activi ai unuia din cele mai mari forumuri din .ro si una din cele mai ieftine si OK firme de vinzari on-line. Felicitari ambelor parti pentru idee.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
cand este vorba de un discount nu vad rostul unei nemultumiri, ca e 1% sau 2%... sunt bani pe care nu-i dai! Eu unul am fost foarte multumit cu 1% discount la 450ron care insemnau un pachet de tigari Nemultumirea asta imi aduce aminte de clientii RDS care pentru oferta de abonare pe 2 ani cu calculator gratis cereau LCD-uri si spuneau ca vor ei sa-si faca configuratia.. GEEZ....
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Asta nu e discount, e o gluma :|
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
E absurd sa conditioneze discountul dupa nr. de posturi, pt. ca exista adevarati chatteri pe forum, carora le arde un deget daca apasa PM sau Ymsgr! link in loc de Post Reply/Quote.
__________________ AMD AthlonXP Barton 2600+@1.92Ghz || Abit Nf7 2.0 & Zalman NB47j || Corsair TWINX512-4000PT || GF2 MX400 || Maxtor 6Y120P0 8Mb 7200rpm | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Produsele sunt ok, iar reducerea de 2% este oricand binevenita. O singura atentionare: camera foto sony cybershot w50 este la ei peste 700 de RON La oricare alt magazin camera aceasta este usor sub 600 RON. Imi este de ajuns pentru a imi forma o parere personala despre preturile practicate de acest magazin | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |