![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Eu vreau 1% discout pentru fiecare 1000 de post-uri.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Eu glumeam. Sincer mi se cam rupe de o reducere de 2%.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Parteneriatul asta e mai mult pentru imagine. Si prefer sincer sa vad in cativa ani PCGarage ca pe un jucator important pe piata magazinelor IT de la noi. Eu cel putin am boala pe magazinele de apartament care maine pot nici sa nu mai fie.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Quote:
incerc sa inteleg daca lucrezi sau nu in domeniu.. Pe cand un discount la cauti.ro sau la price.ro?? ![]() | ||
|
| | #30 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by chip_cristian; 23-05-2007 at 22:49.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Orice reducere e binevenita.Indiferent cat de mica e.La o adica,ei oricum au preturi mult sub media pietei. Doar nu om vrea sa le vanda la pret de importator. Ce mi-e mie teama : ca sa nu cada in plasa extinderii cum s-a intamplat cu alt magaxin care cu 2 ani in urma cam facea legea.Si nu numai pcg.
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
La un sistem de 1000 euro reducerea este de 20 euro, deci e ca si cum primesti un combo DVD+CD RW gratis (http://www.pcgarage.ro/combo/samsung/sh-m522c-bulk-alb/). Ca exemplu. Si asta fara sa faci nimic. Mie mi se pare super ok.
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Eu zic ca mai putin conteaza discountul; important e pretul final pe care il platesti pentru un produs. Orice cumparator care nu isi permite sa arunce cu banii face un mic "studiu de piata" inainte sa cumpere ceva.
__________________ Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi intr-o buna zi asa se va si intimpla. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |