![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
E ok ideea. Oricum daca ai fi cumparat de la ei ai fi platiti cei 2%. Asa mai bine iti iei un suc cu ei!
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
prea scoti in evidenta detaliile...dak traiesti in Romania ce? | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Romania |
Personal, mie mi se pare o bataie de joc si o gluma proasta.. Chiar daca intradevar e vorba de un gest frumos cu discount-ul, si sunt fan PC Garage.. mi-am cumparat calculatorul de la ei.. dar macar 5% era ceva decent... In fine, felicitari pentru initiativa, insa raman la parerea ca e mai mult bataie de joc decat ceva cu adevarat de laudat.. macar daca faceti o treaba demna de numele PC Garage / ComputerGames, trebuia sa o faceti cum trebuie... | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Dumnezeule! rebutatul te rog frumos, lasa naibii afacerea si fa-te organizatie caritabila ca sa le dai moka la baietii astia tot ce-si doresc. Dar stai sa vezi si atunci dracie ca tot n-o sa fie bine. O sa trebuiasca sa te duci personal la ei la usa cu ele in brate si sa le dai si un premiu suplimentar de 150% din valoarea produsului pentru ca au binevoit sa ia de la tine. Romanu' tot tigan ramine. Oricum o dai tot prost iese.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca initiativa este foarte buna in esenta,s-a trecut de la doar reclama la interactiune intre magazin online si un forum,care printre altele,e foarte dezvoltat pe partea de publicitate(exceptand faptul ca are zeci de mii de useri inregistrati si ca e cel mai mare din Romania). ....lasand la o parte faptul ca e o strategie de marketing menita sa aduca clienti la PCG,poate, sa-i recupereze pe cei care au renuntat la PCG datorita problemei garantiei la acea placa video Gainward(care btw,o singura problema nu defineste un magazin)...mare pacat ca suntem totusi in Romania,de fapt nu asta e problema,mentalitatea romanilor,daca le dai 2% vor 4,daca le dai 4 vor 10 si tot asa, poate ca UltraPro acum vreo 2-3 ani isi permitea sa ofere la diferite produse discount chiar si de 20% avand in vedere ce preturi practicau, dar in ziua de azi la cat de ieftin s-a ajuns la magazinele online 2% e foarte ok. Acum daca faci un calcul de 2% dintr-un dvd-rw normal ca ies 5 bani,dar daca iei o placa video de 10 mil sau un sistem de 30 mil atunci parca mai simti cat de cat,nu cred ca-si ia nimeni un sistem de 30 mil doar ptr ca a fost convins de reducerea de 600 de mii cu care se scoate,sa fim seriosi,oricum persoana respectiva isi lua calculatorul,de ce sa nu cumva sa plateasca si mai putin daca se poate? Si cati useri am vazut pe forum care se targuiau ptr 100 mii in plus sau in minus,ptr multi conteaza daca e 499RON in loc de 500RON(psihologic) eu cred ca sunt premizele ptr ca sa iasa o treaba buna din colaborarea asta,vorba cuiva de mai sus,DACA DAI MAI PUTIN,DE CE NU? Acum,personal vorbind,PCG nu ma va convinge sa cumpar de la ei doar ptr ca imi ofera mie,ca user de forum,acei 2% , daca vrei sa cumperi de la ei oricum te duci la ei chiar si fara acei 2%,din diverse motive : e mai ieftin decat in celelalte parti,ai mai cumparat si ti-au creat o impresie frumoasa,stai aproape de ei si ti-e lene sa mergi prin alte parti, vrei sa o cunosti pe domnisoara frumoasa care-ti raspunde la telefon , ti-a fost recomandat de vreun prieten,etc,etc.Eu as merge in locul la PCG pe discount in functie de cate produse a mai cumparat clientul,de cat timp cumpara de la ei,daca de exemplu,o persoana se dovedeste ca ea cumpara regulat de la PCG diverse produse(dintr-o gama mai larga de produse,nu numai hardware) inseamna ca e un client fidel,dar asta nu inseamna ca trebuie sa gandeasca despre el ca "oricum el vine la noi,pe el l-am castigat,de ce sa-i mai oferim lui discount?sa le oferim potentialilor clienti..." ,parerea mea mai putini clienti dar buni,constanti,decat multi dar carcotasi.... Edit: Ptr Antedos,chiar daca cumperi un intreg calculator de la ei de 100 mil sa zicem,cu 7% adaos sa zicem,adica 7 mil castigate de PCG,doar nu vrei sa-ti dea un discount de 9 mil,2% discount e acceptabil,produsele din acel sistem poate ca sunt luate de la 5 firme importatoare diferite si implica transport la fiecare importator ptr fiecare produs,deci costuri peste costuri,da ai dreptate ca la un asemenea sistem cumparat se preteaza un discount indiferent chiar daca nu era valabila colaborarea astea cu compgames.
__________________ Tel : 0732.461.336 Last edited by georginho; 24-05-2007 at 23:14.. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
am cumparat si voi cumpara de la ei atata timp cat au produse de calitate si preturi mici , nu imi voi schimba adresa de mail pt cei 2 % , la un produs de 1 mil ar iesi 20 mii? pey las mai mult spaga domnishoarei de acolo care este o dulce vreti mai multi clienti in industria it? angajati vanzatoare topless ( as cumpara un mouse zilnic ) :P
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
) parerea mea asta ... oricum ... de apreciat gestul.
| |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
Un magazin online are un adaos de 2-10%. ![]() La o placa video de 500RON ei castiga cam 30RON. Daca mai e si transportul gratis, castiga cam 10RON. Cum mama dracului sa dea pcgaraje 5% discount? Pai atunci ei nu ar mai avea profil. Ganditi inainte sa scoateti aberatii dastea din burta. Pcgaraje nu ie Flamingo&Co sa aiba 300% adaos, ei au MAXIM da MAXIM 10%. Toate mag online au asa. Sa dau un exemplu: luam un monitor de 1000 RON de la Asesoft. Punem 6% adaos, il vindem cu 1060 RON. Deci PCGaraje scoate profil 60 RON, din care scadem benzina sau curieratu, ramanem cu 40RON. Le mai raman 40RON... Si ne mai scad si noua cei 2%. Intrebare intrebatoare, ei cu cat raman? Last edited by reeven; 25-05-2007 at 08:09.. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
Insa uiti un aspect in aia 40 ron trebuie sa pui si pt chirie,impozite,angajatii(salariile),taxe diverse,etc.Si fara a face antireclama:Un magazin gen Flamingo unde ai sa zicem 40-80% adaos,iti permiti sa scazi 5%.Atragi clientii cu "discount"-ul si tot ramai cu profit baban..dar cand vb de un magazin unde profitul e sub 5-8% si mai rupi si 1-2 % din aia..ce mai vrei? Ca unii zic ca parteneriatul e si in interesul de a mai indulci acel incident cu 8800gts-ul ala...eu zic ca nu e vb de asa ceva.Totusi sunt probleme mari la case mult mai mari si multi clienti de rand tot la aia se duc..
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Orice ai face nu e bine pentru roman , daca nu e ceva atunci romanul urla ca de ce nu e , daca in sfarsit apare acel ceva atunci e prea putin. Eu zic ca e ceva extraordinar tinand cont ca majoritatea firmelor nu au asa ceva 2% e chiar ok la o comanda mai maricica ai platit taxiul pana acasa de PC-garage sau poate daca mergi cu RATBul ti se face sete si iei un suc ... Ce e rau in asta nu pot sa inteleg, 5%-10% unde naiba va credeti oameni buni , sa faca Flamingo si alte nesimtiri de firme reduceri deastea ca au de unde din adausul comercial de 500% am gasit placi video si cu 400 RON mai scumpe ca la pc-garage in magazine la noi ... Eu zic ca e foarte foarte ok initiativa , singura dezamagire e ca eu am facut comanda inainte sa fie 2% discount si am pierdut o shaorma
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
Eu as fi.Se vedem cum o implementeaza MediaDot, asta conteaza. Oricum...totul spre binele utilizatorilor CG. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |