![]() |
| | #64 (permalink) | ||
|
E foarte devărată chestia cu adaosul de 5%. Chiar la Media Dot eram, cumpărasem un cooler Zalman (luat de ei de la pc-coolers) şi l-am auzit foarte clar pe tipul de la vânzări spunându-i domnişoarei de la casierie să adauge 5% la factura de la pc-coolers. Să mai spun că mi-au montat şi coolerul pe placa video şi am ieşit oricum puţin mai ieftin decât dacă aş fi mers direct la importator? Super ok oamenii, dar sincer nu ştiu de unde îşi permit să dea 4% discount.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Mai multa faima -> isi pot pune preturi cu 1% mai mari ca sa recupereze, lumea tot va cumpara de la ei pentru ca reprezinta un brand.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
eu cred ca initiativa ambelor "entitati" CG si PCG e binevenita, desigur nu ma convinge sa cumpar mai mult decat o fac de obicei de la ei dar imi da o idee de seriozitate si stabilitate pe viitor. am avut si eu o experienta putin deranjanta cu PCG la inceput, acum vreo 3 luni cu alt model de sursa trimisa gresit dar pina la urma m-am convins de seriozitatea lor si mai ales de suportul oferit la alegerea si confirmarea rapida a produselor de pe stoc (thx dra. alina aflecailor). oricum am fost surprins sa citesc problema "aia" cu placa video gainward pe-aici pe forum dar cum scria un alt user mai sus, o problema nu defineste toata activitatea unui magazin asa cum nici mica mea problema de la inceput nu s-a mai repetat ba chiar am ajuns sa imi restrang achizitionarea de piese hardware aproape complet de la pcgarage
__________________ --- Nikon D300 Nikkor 16-85 Tokina 12-24 | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | initiativa falsa
buna initiativa... adica reclama... si cum stim ca toate reclamele mint fara nici o exceptie.. nici PCG nu se abate... am cumparat azi de la ei un router si nimic.... am facut comanda ieri. mi-au trimis sms ca am 2% reducere. etc etc dar cand a fost sa platesc am platit exact pretul produsului... cu nici un leu mai putin. nu ma plang sau regret ca am cumparat de la ei dar e vorba de gest.. zici ca dai ceva si de fapt nu dai, e urat. oricum ramane magazinul meu preferat numai ca a scazut cu doua procente in ochii mei la capitolul imagine. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
@chip_cristian: Ai trimis comanda pe 24.05.07 si apoi ai schimbat adresa de e-mail. Ti s-a setat discount pe 25.05.2007. Era si normal sa nu ai discount-ul in comanda... Trebuia sa fi specificat asta agentului de vanzari, pentru a iti face update manual... Sry. Later edit: Ma simt totusi dator sa explic cum functioneaza chestia cu discount-ul ( sper ca nu incalc vreo lege a copyright-ului :P ) - Update-ul conturilor se face candva pe la 02-03 dimineata. - Daca adresa de e-mail este aceeasi pe forum ca pe PC Garage (sau invers) se seteaza un discount - Discount-ul va aparea in cos/comanda/proforma/factura - Daca cineva si-a facut cont pe PC Garage cu aceeasi adresa de e-mail ca pe forum sa zicem azi la ora 14:00 va beneficia de discount-ul respectiv abia de a doua zi de dimineata. ![]() PS: sper sa nu se considere reclama or smth... Last edited by rebutatul; 26-05-2007 at 20:27.. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
din pacate pc garage sunt la fel ca si multi altii. au siteu plin de produse (on stoc sau disponibile in 1-2 zile) si cand vine vorba nu pot sa iti aduca decat....ce le convine lor ca si castig. (probabil) nu prea sunt cine stie ce competenti ...asta insumand cam tot ce se aude pe forumuri de la useri multumiti/nemultumiti. timpul isi spune cuvantul insa. sa vedem | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Tu chiar crezi ca toate magazinele online mai recente se pot compara cu emag,care din cate am inteles au o cifra de afaceri intre 50 - 100 milioane de euro,si automat isi pot permite sa aiba depozite regionale,cu marfa pe stoc astfel incat nu exista problema la ei daca iti vand un produs cu profit de 1 RON,ptr ca oricum trebuie sa le dea,oricum au luat 500 de bucati din produsul respectiv,oricum le-au luat de la importator cu discount ptr mai multe produse, pe cand PCG,mediatdot,si restul de-abia isi permit chiria la apartament(sediu) + salariile angajati,contabil,benzina,masini, ce sa mai zic sa aibe un depozit cu marfa pe stoc,probabil ca PCG ruleaza vreo 30.000 - 100.000 euro ,zic ruleaza ,in sensul ca o data ce comanda cineva de la ei,PCG trebuie sa cumpere produsul de la importator,si de-abia dupa aia vine clientul si plateste si-si recupereaza banii pe produs,deci le trebuie un capital de rulare. Emag, e acolo sus de tot la cifra de afaceri,nu neaparat ca e de 5 ani pe piata,si ca vinde milioane de produse la oamenii de rand,probabil,de fapt mai mult ca sigur ca au contracte cu firme mari,sa le aprovizioneze cu orice au ei nevoie pe acolo(consumabile fax/imprimante/xerox, upgrade pc-uri,monitoare etc) si de acolo ies banii grei ptr emag, si probabil ca vanzarea cu amanuntul ptr ei la oamenii de rand nu mai reprezinta prima prioritate a lor. Klaxhu,pana la urma in orice exista avantaj si dezavantaj,preturi mici inseamna profit mai mic,inseamna investitie mai mica,sau care va dura mai mult in timp,deci depozit cu produse pe stoc peste o vreme mai indelungata,si PCG nici n-are loc de emag sa faca profit mai mare,ptr ca emag-ul daca are produsele pe stoc poate sa puna cat vor ei adaosul,ideea e sa le vanda,si probabil ca uneori ajung si la pierdere controlata,le dai mai ieftin decat cu cat le-ai luat ,decat sa le dai mai incolo cu si mai putin.
__________________ Tel : 0732.461.336 | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
am facut cont pentru a evidentia "tiganismul" romanilor, cei ca tine, care primesc reducere pentru simplul motiv ca au un cont pe CG, dar ei sunt nemultumiti ca e prea mica reducerea...... like i said, mi-e scarba de ce vad si aud in tara asta in fiecare zi | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Ma lasati ma cu firma asta de garaj in adevaratul sens al cuvatului ? daca selectati de ex. categoria procesoare scrie " Procesoare - 272 produse in categoria procesoare" Cand bifezi "Arata numai produsele din stoc" sunt doar 7 buc. Pana si unj AF are mai multe ! Nu am nimic cu baietii, dar prea se face mult caz pe tema asta ! RESPECT !
__________________ De ce sa bei si sa conduci cand ai putea sa fumezi si sa zbori ? | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Da, insa cele "Disponibile la comanda online" sunt aduse de la importator in aceasi zi asa nu e prea mare problema cu stocul.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |