Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-05-2007, 10:28   #81 (permalink)
Registered User

aeon's Avatar

eu unul sunt multumit
am comandat de cateva ori, mi se pare foarte buna ideea cu reducerea (fie ea si 1%, mai nou 2%), iar treaba cu produsele "pe stoc" e irelevanta
e magazin online, nu are un depozit efectiv de mare capacitate, poate doar pentru produse foarte vandabile, promotii; restul sunt aduse in 1-2 zile de la furnizori

aeon is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 10:52   #82 (permalink)
AFX
Nick anterior: ANALORD

AFX's Avatar

am dat 2 comenzi vineri pe la 11-12 pt 2 produse (cate 1 comanda per produs) si nu m-a sunat nimeni pana acu sa-mi spuna ce si cum (de fiecare data am fost sunat dupa max 30 min si am comandat de f multe ori) doar SMS/email ca a fost preluata comanda de un operator

sa-i sun eu pe ei?

edit: in mod normal nu m-ar deranja, dar acum e un caz mai special ca am comandat o sursa si ma cam uit ca la mobila la PCul principal momentan

Last edited by AFX; 28-05-2007 at 11:11..

AFX is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 11:18   #83 (permalink)
miez

sNaKey's Avatar

Quote:
Originally Posted by vallig View Post
Ma lasati ma cu firma asta de garaj in adevaratul sens al cuvatului ?
daca selectati de ex. categoria procesoare scrie " Procesoare - 272 produse in categoria procesoare"
Cand bifezi "Arata numai produsele din stoc" sunt doar 7 buc.
Pana si unj AF are mai multe !
Nu am nimic cu baietii, dar prea se face mult caz pe tema asta !
RESPECT !
Sa-ti mai spun ca am sunat la ultra pro si nu aveau nici o placa video pe stock ? Oricum nu vreau sa o dau in off-topic. Referitor la ce ai spus, ti-a raspuns mustafa, ti le aduce in ziua respectiva dupa comanda.

@analord: daca ai dat comanda vineri, ar trebui sa te sune astazi, dupa ora 10-11. Asteapta ca o sa te sune cat de curand.

sNaKey is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 15:57   #84 (permalink)
AFX
Nick anterior: ANALORD

AFX's Avatar

S-a rezolvat problema, imediat dupa ce am postat am sunat si am aflat ca imi era pregatita sursa, doar ca nu m-a sunat nimeni

am luat-o si am si montat-o

AFX is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 16:32   #85 (permalink)
Registered User

Am si io doa' intrebari pt responsabilii PCgarage :
1. Am sunat la un mag. online si nu au fost capabili sa-mi spuna pt o anume placa de baza (Gigabyte GA-M55S-S3) ce revizie sunt exemplarele pe care la comercializeaza in acest moment. Voi sunteti ? Ca daca da, as fi interesat si eu, chit ca nu beneficiez de reducere.
2. Vroiam pe langa celelalte componente si una care nu se (prea) afla in lista la voi, adica se afla doar fratiorii ei (710/750). E vb de un A4tech X718. Il puteti aduce livra la comanda cu celalalte produse ?

bellagio is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 17:53   #86 (permalink)
Registered User

georginho, ai dreptate zic eu la capitolul emag.. au ajuns unde sunt datorita vechimii si contractelor. In ceea ce priveste magazinele de sub emag.. am ceva dubii. Acum 3 saptamani am cumparat un sistem audio de la mediadot... care au o ditamai vila ca sediu, nu un apartament cum zici tu... ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca profitul nu e chiar asa minimalist cum zici tu... La pcgarage am fost de asemenea de cateva ori, care la randul lor au un etaj intreg din-to viladestul de centrala... acum daca stau si adun asa... rapid... gvreo 2500euro chirii plus publicitate de vreo 2-3 mii pe luna (cel putin la mediadot banerul asta de pe CG cam atat ii costa) plus telefoane, salarii, angajati, masini, etc... se strang cam 7-8 mii pe luna.... profit. .. Nu stiu ce sa zic dar nu prea ii vad murind de foame deloc... a.. vezi ca oamenii au ditamai depozitul .. cam plin.. deci zic io.. isi permit stocuri... eu cred ca situatia e cu totul alta.. parerea mea!

bebbyi is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 18:07   #87 (permalink)
Registered User

eddy's Avatar

cine is mai exact importatorii in ro? si trebuie neaparat sa am domeniu de activitate vanzari IT ca sa am si eu preturi de Reseler? firma am doar ca e pe Transporturi

eddy is offline    Send Message via Xfire to eddy Reply With Quote
Old 28-05-2007, 18:28   #88 (permalink)
Registered User

A si inca ceva :
De ex http://www.pcgarage.ro/coolere/therm.../a4022-tr2-r1/ are garantie 1 an, pe sit-ul producatorului are 6 (sase), cine a taiat coada pisicii pe drum , voi sau importatorul ?

bellagio is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 18:30   #89 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by vallig View Post
Ma lasati ma cu firma asta de garaj in adevaratul sens al cuvatului ?
daca selectati de ex. categoria procesoare scrie " Procesoare - 272 produse in categoria procesoare"
Cand bifezi "Arata numai produsele din stoc" sunt doar 7 buc.
Pana si unj AF are mai multe !
Nu am nimic cu baietii, dar prea se face mult caz pe tema asta !
RESPECT !
Am cautat 2 zile o placa GF 8800GTS 320 in magazine Pc-zone,UP,Flamingo,Caro etc. ori NU aveau pe stoc ori sunt cu 100 euro mai scumpe ca magazinele online si asta in Bucuresti.
Mi-e groaza sa ma gandesc ce o fi in provincie ...

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 19:33   #90 (permalink)
Registered User

vallig's Avatar

Quote:
Originally Posted by bellagio View Post
A si inca ceva :
De ex http://www.pcgarage.ro/coolere/therm.../a4022-tr2-r1/ are garantie 1 an, pe sit-ul producatorului are 6 (sase), cine a taiat coada pisicii pe drum , voi sau importatorul ?
intradevar , suspect !
nu de alta dar conform legislatiei romane actuale comerciantul are obligatia de a oferi MINIM 24 luni garantie
In tara sunt 2 importatori oficiali de Thermaltake : Romsoft (Depozitul de Calculatoare) si Elsaco.
Cum Romsoft nu-l are ramane doar Elsaco. Aici ai raspunsul la intrebarea "cine a taiat coada pisicii pe drum " : http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/...0301048&zone=3

vallig is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 22:55   #91 (permalink)
Registered User

georginho's Avatar

bebbyi - eu imi zic parerea, iti dai seama ca n-am de unde sa stiu cat profit are PCG, ce cifra de afaceri si nici n-am cumparat de la ei ca sa stiu daca au sau nu depozit. In cazul Media Dot din ce am inteles a fost o infuzie de capital recent (nu garantez,doar din auzite) si de aici se explica restul.

Ideea era alta(amanuntul cu sediul in apartament chiar n-ar trebui sa conteze,am zis la nimereala,apartament,vila,sediu,etc), ca diferenta intre emag si restul e destul de foarte mare,chiar daca ai depozit,oricum tii acolo produse extrem de vandabile la care nu scade pretul asa usor sau stii sigur ca exista cerere ptr acel produs,de exemplu in momentul asta nu prea cred ca se merita sa tii pe stoc DDR2 la cum scade pretul saptamanal(tare am impresia ca o sa creasca pretul brusc la DDR2 pe la vara spre toamna).

In legatura cu acel cooler,si BFG are garantie lifetime in afara dar in EU se da doar 5 ani,nu stiu exact despre ce e vorba dar poate din aceeasi cauza are si coolerul asta doar 1 an garantie la noi,who knows?

georginho is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2007, 06:32   #92 (permalink)
fan-asus-commando

red-dog's Avatar

Quote:
Originally Posted by uitema View Post
Quote:
Originally Posted by red-dog View Post
Quote:
E excelenta ideea, ca si cea cu transport gratuit la comanda mai mare de 1000 RON

PS: nu inteleg de ce se tot plang unii ca 2% e prea putin..... aaa... am uitat.... traiesc in romania(r-ul mic a fost intentionat pus)
ai facut repede un cont pentru reclama?

prea scoti in evidenta detaliile...dak traiesti in Romania ce?
nu, nu am facut repede cont pentru reclama.... mi se rupe de PC garage

am facut cont pentru a evidentia "tiganismul" romanilor, cei ca tine, care primesc reducere pentru simplul motiv ca au un cont pe CG, dar ei sunt nemultumiti ca e prea mica reducerea...... like i said, mi-e scarba de ce vad si aud in tara asta in fiecare zi

eu nu am cumparat nimic de la pcgarage..."cei ca mine" cumpara de unde vor si atunci cand vor...nu am nevoie de reducerea nimanui la un produs,imi place ma duc si cumpar de unde imi vine mai bine pentru moment...parveniti ca tine ce au calcat in kkt de european si se cred zmei sunt multi iar cei care se dau in stamba si mie imi provoaca scarba,inclusiv tu....nu-ti merg afacerile deloc nu?

red-dog is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2007, 06:34   #93 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Quote:
parveniti ca tine ce a calcat in kkt de european

Nu stiu cui ii pasa de 2% insa PC Garage merita laudati pentru ca incearca sa se apropie de o comunitate, incearca sa isi faca un nume, spre deosebire de zecile de magazinase online cu sediu in garsoniere sau de `colosi` gen Flamingo sau UP carora nu le pasa mai deloc de client.
Ideea e sa existe pe piata niste jucatori mari, cu renume, ca firmele gen strada X, nr 1 ap 4 nu pot schimba nimic.
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2007, 08:01   #94 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

red-dog, o fi calcat ala in rahat occidental dar tu vad ca te bucuri de stramoseasca balega. Ne bucuram ca iti cumperi de unde vrea muschiul tau, dar daca nu ai nimic concret de zis baga un Orbit in gura si taci.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2007, 15:19   #95 (permalink)
Registered User

Calul de dar nu se cauta la dinti!
Si 1% e ok pana la urma...e ceva...decat nimic!
De salutat aceasta initiativa si...la mai multe!

iullius is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 01:20   #96 (permalink)
Registered User

vallig's Avatar

georginho - Lege nr. 449 din 12/11/2003
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 812 din 18/11/2003
privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora

Art. 16. - Răspunderea vânzătorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
Deci, garantie minima - 2 ani !

Old 30-05-2007, 16:47   #97 (permalink)
Registered User

Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
E excelenta ideea, ca si cea cu transport gratuit la comanda mai mare de 1000 RON

PS: nu inteleg de ce se tot plang unii ca 2% e prea putin..... aaa... am uitat.... traiesc in romania(r-ul mic a fost intentionat pus)
ai facut repede un cont pentru reclama?

prea scoti in evidenta detaliile...dak traiesti in Romania ce?
nu, nu am facut repede cont pentru reclama.... mi se rupe de PC garage

am facut cont pentru a evidentia "tiganismul" romanilor, cei ca tine, care primesc reducere pentru simplul motiv ca au un cont pe CG, dar ei sunt nemultumiti ca e prea mica reducerea...... like i said, mi-e scarba de ce vad si aud in tara asta in fiecare zi

eu nu am cumparat nimic de la pcgarage..."cei ca mine" cumpara de unde vor si atunci cand vor...nu am nevoie de reducerea nimanui la un produs,imi place ma duc si cumpar de unde imi vine mai bine pentru moment...parveniti ca tine ce au calcat in kkt de european si se cred zmei sunt multi iar cei care se dau in stamba si mie imi provoaca scarba,inclusiv tu....nu-ti merg afacerile deloc nu?
ce e cu atitudinea asta gen "cumpar de unde vrea muschii mei".... doar n-oi fi tu Gica Marocanu', manelist infect ce esti; nu e absolut nici o legatura intre afaceri si ce am zis eu - sau tu esti alt incapabil care masoara omul doar dupa dimensiunea buzunarului?

trasaturi ca astea o sa tina romania tot timpul la fundul vacii - asta e tot ce am vrut sa remarc

uitema is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 17:18   #98 (permalink)
Registered User

Quote:
ce e cu atitudinea asta gen "cumpar de unde vrea muschii mei".... doar n-oi fi tu Gica Marocanu', manelist infect ce esti; nu e absolut nici o legatura intre afaceri si ce am zis eu - sau tu esti alt incapabil care masoara omul doar dupa dimensiunea buzunarului?

trasaturi ca astea o sa tina romania tot timpul la fundul vacii - asta e tot ce am vrut sa remarc
nici cu limbajul tau nu ajungem mai departe...cum zicea cineva mai sus, ia un Orbit.

Aladdin is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2007, 20:43   #99 (permalink)
Registered User

reeven's Avatar

Nu stricati threadu asta pls. E binevenita oricand o reducere, de unde o fi ea.
DA? Daca nu era emag, pcgaraje, itdirect, shopIT acuma era cam nasol pt noi.

reeven is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2007, 19:25   #100 (permalink)
Registered User

vallig's Avatar

dcshop, pc-coolers, pcfun....
Quote:
Originally Posted by reeven View Post
Nu stricati threadu asta pls. E binevenita oricand o reducere, de unde o fi ea.
DA? Daca nu era emag, pcgaraje, itdirect, shopIT acuma era cam nasol pt noi.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware

Thread Tools

Posting Rules