![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
eu unul sunt multumit am comandat de cateva ori, mi se pare foarte buna ideea cu reducerea (fie ea si 1%, mai nou 2%), iar treaba cu produsele "pe stoc" e irelevanta e magazin online, nu are un depozit efectiv de mare capacitate, poate doar pentru produse foarte vandabile, promotii; restul sunt aduse in 1-2 zile de la furnizori
__________________ #aeon# | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
am dat 2 comenzi vineri pe la 11-12 pt 2 produse (cate 1 comanda per produs) si nu m-a sunat nimeni pana acu sa-mi spuna ce si cum (de fiecare data am fost sunat dupa max 30 min si am comandat de f multe ori) doar SMS/email ca a fost preluata comanda de un operator sa-i sun eu pe ei? edit: in mod normal nu m-ar deranja, dar acum e un caz mai special ca am comandat o sursa si ma cam uit ca la mobila la PCul principal momentan Last edited by AFX; 28-05-2007 at 11:11.. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
@analord: daca ai dat comanda vineri, ar trebui sa te sune astazi, dupa ora 10-11. Asteapta ca o sa te sune cat de curand. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
Am si io doa' intrebari pt responsabilii PCgarage : 1. Am sunat la un mag. online si nu au fost capabili sa-mi spuna pt o anume placa de baza (Gigabyte GA-M55S-S3) ce revizie sunt exemplarele pe care la comercializeaza in acest moment. Voi sunteti ? Ca daca da, as fi interesat si eu, chit ca nu beneficiez de reducere. 2. Vroiam pe langa celelalte componente si una care nu se (prea) afla in lista la voi, adica se afla doar fratiorii ei (710/750). E vb de un A4tech X718. Il puteti aduce livra la comanda cu celalalte produse ? | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
georginho, ai dreptate zic eu la capitolul emag.. au ajuns unde sunt datorita vechimii si contractelor. In ceea ce priveste magazinele de sub emag.. am ceva dubii. Acum 3 saptamani am cumparat un sistem audio de la mediadot... care au o ditamai vila ca sediu, nu un apartament cum zici tu... ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca profitul nu e chiar asa minimalist cum zici tu... La pcgarage am fost de asemenea de cateva ori, care la randul lor au un etaj intreg din-to viladestul de centrala... acum daca stau si adun asa... rapid... gvreo 2500euro chirii plus publicitate de vreo 2-3 mii pe luna (cel putin la mediadot banerul asta de pe CG cam atat ii costa) plus telefoane, salarii, angajati, masini, etc... se strang cam 7-8 mii pe luna.... profit. .. Nu stiu ce sa zic dar nu prea ii vad murind de foame deloc... a.. vezi ca oamenii au ditamai depozitul .. cam plin.. deci zic io.. isi permit stocuri... eu cred ca situatia e cu totul alta.. parerea mea!
__________________ | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
A si inca ceva : De ex http://www.pcgarage.ro/coolere/therm.../a4022-tr2-r1/ are garantie 1 an, pe sit-ul producatorului are 6 (sase), cine a taiat coada pisicii pe drum , voi sau importatorul ? | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Mi-e groaza sa ma gandesc ce o fi in provincie ...
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
nu de alta dar conform legislatiei romane actuale comerciantul are obligatia de a oferi MINIM 24 luni garantie In tara sunt 2 importatori oficiali de Thermaltake : Romsoft (Depozitul de Calculatoare) si Elsaco. Cum Romsoft nu-l are ramane doar Elsaco. Aici ai raspunsul la intrebarea "cine a taiat coada pisicii pe drum " : http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/...0301048&zone=3
__________________ De ce sa bei si sa conduci cand ai putea sa fumezi si sa zbori ? | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
bebbyi - eu imi zic parerea, iti dai seama ca n-am de unde sa stiu cat profit are PCG, ce cifra de afaceri si nici n-am cumparat de la ei ca sa stiu daca au sau nu depozit. In cazul Media Dot din ce am inteles a fost o infuzie de capital recent (nu garantez,doar din auzite) si de aici se explica restul. Ideea era alta(amanuntul cu sediul in apartament chiar n-ar trebui sa conteze,am zis la nimereala,apartament,vila,sediu,etc), ca diferenta intre emag si restul e destul de foarte mare,chiar daca ai depozit,oricum tii acolo produse extrem de vandabile la care nu scade pretul asa usor sau stii sigur ca exista cerere ptr acel produs,de exemplu in momentul asta nu prea cred ca se merita sa tii pe stoc DDR2 la cum scade pretul saptamanal(tare am impresia ca o sa creasca pretul brusc la DDR2 pe la vara spre toamna ).In legatura cu acel cooler,si BFG are garantie lifetime in afara dar in EU se da doar 5 ani,nu stiu exact despre ce e vorba dar poate din aceeasi cauza are si coolerul asta doar 1 an garantie la noi,who knows?
__________________ Tel : 0732.461.336 | |||
|
| | #92 (permalink) | |||
| Quote:
eu nu am cumparat nimic de la pcgarage..."cei ca mine" cumpara de unde vor si atunci cand vor...nu am nevoie de reducerea nimanui la un produs,imi place ma duc si cumpar de unde imi vine mai bine pentru moment...parveniti ca tine ce au calcat in kkt de european si se cred zmei sunt multi iar cei care se dau in stamba si mie imi provoaca scarba,inclusiv tu....nu-ti merg afacerile deloc nu? | ||||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nu stiu cui ii pasa de 2% insa PC Garage merita laudati pentru ca incearca sa se apropie de o comunitate, incearca sa isi faca un nume, spre deosebire de zecile de magazinase online cu sediu in garsoniere sau de `colosi` gen Flamingo sau UP carora nu le pasa mai deloc de client. Ideea e sa existe pe piata niste jucatori mari, cu renume, ca firmele gen strada X, nr 1 ap 4 nu pot schimba nimic.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
georginho - Lege nr. 449 din 12/11/2003 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 812 din 18/11/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora Art. 16. - Răspunderea vânzătorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Deci, garantie minima - 2 ani !
__________________ De ce sa bei si sa conduci cand ai putea sa fumezi si sa zbori ? | |||
|
| | #97 (permalink) | ||||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
trasaturi ca astea o sa tina romania tot timpul la fundul vacii - asta e tot ce am vrut sa remarc | ||||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti Mall | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |